Son zamanlarda sevdiğim 5 şey

Son zamanlarda sevdiğim 5 şey

Bu yazıda en iyi bir video olmalıdır, ancak herhangi bir sebep türü için görünmüyorsa, YouTube’da görüntülemek için buraya tıklayabilirsiniz. .

Saç bağlarının belirli bir şey olacağına inanmazsın, ancak saç bağları hakkında çok özgü. Bana baş ağrısı sağlayamazlar; Saçlarımda garip bir viraj bırakmalarını istemiyorum; Saçlarımı sıkmak istemem, yanı sıra MIA’nın bu Tony bağlarının hiçbir şeyin türünü yapmıyor. Onlar benim yeni tercih ettiğim saç bağları, yanı sıra onları çok seviyorum.

Bir şey için benzerlerini anladığınız zaman gerçek bir tekliftir – onunla belirtilmemiş bir süre için emek yapmaya hazır olduğunuzda …

REKLAMCILIK

İşte son zamanlarda sevdiğim beş şey (onlardan biri bir combo). Tam olarak sen nasılsın? Siz de sevdiğiniz bazı şeyler nelerdir?

Mia charm tony bağları (üç dolarlık bir paket için 5 $)

Bobbi Kahverengi Doğal Kaş Shaper & Saç Esmer (24 $)

Anastasia Beverly Hills Kaş Jelini Kaldır (22 $)

Brun’da Mac Göz Farı (16 $)

T3 Bodywaver 1.75 Uzman Curling Demiri (149 $)

Kum Saati Ortam Strobe Aydınlatma Tozu (38 $)

Jackie Aina (Youtube’da Lilpumpkinpie05)

REKLAMCILIK

Dost canlısı topluluk cazibesi bağımlısı,

Karen

P.S. TGIF!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Son zamanlarda sevdiğim 5 şey

1. Eski okul uzayı vücut 90’lardan koku serpin

Çimenleri hatırlıyor musun? Rüyanın yanı sıra?! Onları gün içinde geri sevdim. Onları sadece son zamanlarda evimin yakınında bir yer çıkışında, hem de eğlence için bir şişeyi ele geçirmek zorunda kaldığım için keşfettim. Üniversite oda arkadaşlarımdan biri (nihayetinde düşüşe sahipken) her şeyi kullandığımdan beri cenneti alamadım.

2. Eddie Bauer’dan bu 15 $ Racerback Depolama Tankı Kıyafeti

Bir tüy kadar ışık yanı sıra görülmedi. Oh, bunun yanı sıra sadece 14,99 dolar olduğunu söylemiş miyim? Katı siyahın yanı sıra mavi olarak yanı sıra beyaz çizgili!

REKLAMCILIK

3. Panera’da Kızın Öğle Yemeği Tarihleri

Bu, sadece iki gluten olduğundan, sadece bizimle iki tane olduğunda, öğle yemeğinde Connorn’ı almak için tercih ettiğim yerim. ? Bu, inanılmaz derecede zarif ya da herhangi bir şey olmadığını anlıyorum, ancak bu anne ömrü yaşıyorsanız ya da pişirmek istemiyorsanız, Panera’nın bunun için harika bir anlaşması var.

LOGISTİKTİK KONUŞMA: 1) Her zaman sunulan tablolar vardır (tüm bokunuzu aşağı indirmek için kolayca sunulan bir yere sahip olmak), yanı sıra 2) duş, temiz, temiz ve kolay. Yiyecek bilge, Connor’un her zaman yiyebileceğiniz bir şeyi keşfedebileyebilir, bu da normalde Mac’leri ve peynirlerin yanı sıra, her zaman bir salatanın yanı sıra bir salatayı da keşfedebilirim. Son kez Biz oradaydık, çilek haşhaş salatası, brokoli çedar çorbasının yanı sıra kümes hayvanları ile aldım. Maliyetler de dik değil.

Bazen bir çerezi ya da brownie’yi tatlı için ayıracağız, bazen benim yöntemimde, gitmek için bir somun ekmek tutacağım!

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Kazak ??

42 $

Şimdi satın al

4. Panera’dan Fuji Elma Salatası Giyinme

Panera’dan bahsetti, Fuji elma salatası benim favorilerimden biri! Hedefe ulaştığım bu salata pansumanıyla evde farklı versiyonlar yapmayı seviyorum.

5. Ranier Kirazları

Takıntılı mısın? Kesinlikle olduğumdan beri. Mutlu bir şekilde bu harika bir XXL kase, yanı sıra sulu kiraz da kendi başıma yiyebilirim! Kuzey Kaliforniya’da çevrimiçi olduğum yer, olsa da, onları elde etmek için pencere dar. Bir hafta, gelecek hafta yapmıyorsun. POOF! Gelecek yıla kadar giderler. Yani, ne zaman pazarda onlara girdiğimde, olabildiğince çok şey alıyorum.

REKLAMCILIK

Son zamanlarda neyi seviyorsun?

Dost canlısı topluluk temyiz bağımlısı,

Karen