Archives September 2022

Tarte Kapağı Kilit Kil Baz 12-Saatlik Göz Vakfı

$ 21 Tarte Kapağı Kilit Kil Baz
Bence kaçırılan ve korkunç derecede küçük alanlarda yaşamak zorunda kalan kadınlarla ilgili çok sayıda ömür boyu filmi izledim, çünkü kilitleri ve çatlak kasaları nasıl seçileceğini öğrenmek istiyorum.

Bu beceriler hakkında bir şeyler bana çok çekici.

REKLAMCILIK

Bu bana hatırlatıyor: kilitler. Tarte, yeni bir vegan, zulümsüz (elbette) krema göz astarı, şu anda 21 $ için sayaçlar üzerinde kapak kilit kil üssü olarak adlandırılan krem ​​göz astarı.

Taşlaşmış amber gibi görünen bir üstü olan sevimli bir cam tencerede geliyor.

Güzel!

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Kazak ??

42 $

Şimdi satın al

Sıcak, opak bir mat şeftali bej ve rengi seviyorum. Bir taban olarak kullanılır, bazı mor veya maviden bazı kapaklarımın üzerindeki etkisiz hale getirir, ancak kendinizin yanında bile cildinizi dışarı çıkarmanın inanılmaz yan etkisi olan gölge olarak da kullanabilirsiniz.

Bana göre bir Mac boya kabı gibi hissediyor – yoğun ve bir çeşit kuru, aynı zamanda çok fazla koyarsam, “Merhaba, Cake Town!” Kalın ve ağır görünüyor ve sonra göz farı karıştırdığınızda, göz makyajınız daha kalın ve daha ağır görünüyor.

Şimdi düşünüyorum ki, kapak kilidi, Mac ressterly boya kabının daha sıcak, şeftali versiyonu gibidir.

Çarpıcı Mat Sıcak Şeftali Bej

Benim önerim? Çok az kullanın ve hala kuru ve ağır görünüyorsa, kullandığınız miktarı yarı yarıya indirin.

Çok sayıda tarte ürünleri gibi, kapak kilidi Amazon Kil içerir ve toz ve krem ​​gölgelerinin son derece uzun süredir devam etmesidir. Günün sonuna doğru, ancak genellikle biraz solma görüyorum ve kırışıklığıma yerleşir. Aşınma süresi, Mac boya kaplarından aldıklarımla karşılaştırılabilir ve bunları seviyorsanız, bunu beğeneceğinizi düşünüyorum.

Gölgelerimin rengini Nars Pro-Prime kadar yoğunlaştırmaz, bu yüzden neredeyse kapak kilidi kullanmanızı tavsiye ederim, ancak tamamen parlaklıklarla kullanabilirsiniz.

REKLAMCILIK

Gerçekten iki tarte fave paletlerimle kullanmayı seviyorum – Bloom’daki Tartelette ve sihir oluyor.

Dost canlısı mahalle cazibe bağımlısı,

Karen

Bir göz farı paleti için ne kadar?

Tom Ford Cognac Sable, Eski Bir Kurum Favle
Daha fazla göz paletinin yanı sıra, son zamanlarda çılgın maliyetli arazilere dönüşe başladı. Kinder, Nazik zamanlar, 85 dolarlık Tom Ford Quad, gözlerimi bir animasyon karen gibi yapabilirdi, ancak şimdi Sephora’dayken ya da web sitelerine göz attığımda, Natasha Denona’nın Natasha Denona’yı 129 $ , 169 $ ve 239 doların yanı sıra, onun hattı pahalı bir prim olan tek kişi değil. Aynı şekilde, Pat McGrath Laboratuvarları, 125 ABD Doları olan 105 dolarlık bir göz farı kombinasyonu var.

Üst düzey makyajı bir sonraki Chanel / Tom ford / kum saati meraklısı kadar severim, ancak özellikle en az bir veya iki renkle önceden nüfuslu bir kombinasyon için bir üst sınır olmalıdır. gerçek).

REKLAMCILIK

Üst sınırım 100 dolar, yanı sıra sadece bunu düşünmek için. Tüm renkleri tamamen yönetirsem 125 $ kadar yüksek gidebilirim, formüllerin yanı sıra formüllerin yanı sıra, kombinasyonun en az 12 gölgesine sahip olmasını seviyorum.

Senden ne haber? Göz paletleriyle ilgilendiğinde üst sınırınız var mı? Bir palet için tam olarak ne kadar?

Dost canlısı topluluk cazibesi bağımlısı,

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Kazak ??

42 $

Şimdi satın al

Karen

REKLAMCILIK

P.S. Ah … ellerim Noel gibi koku.

Bir şişe Noel ağacı
Hedefe göre tekniği el sabatlarını seviyorum. Gunk’ları ellerimden çıkarırlar, ancak cildimi kurutmayın, yanı sıra ellerimi çamaşırlarım – cidden, şaka yapmıyorum – belki de günde 20 kez.

Neyse, bu Le Tatil’in “lezzetini”, tam olarak bir şekilde kokan buzlu köknar olarak adlandırılan “lezzet” olarak keşfettim. Noel ağacı. Tar-Ghay’taysanız, son dakika tatil görevlerini yanı sıra bunu rafta görürseniz, alın, koklayın. Bir yıllık bir ormanla yürürken gibisin.

Bu clé de peau beauté göz rengi dörtlü

Clé de peau güzel göz rengi Quad 211’in görünümünü seviyorum. Çok güzel!
Bana sakıncası yok. Sadece köşede olacağım.

Bkz. Bu Clé de Peau Beau Beauté göz rengi Quads’teki güzel kalıbı kestiğimde grev yapacak kaçınılmaz kalbiyle sunmak için zamanın ihtiyacım var.

REKLAMCILIK

Dörtlülerin kendileri, bir dava içermeyen dolum tavaları ve her biri 55 dolarlık olmasın. Bunun üzerine, ayrı olarak sunulan dava 25 $ daha.

REKLAMCILIK

Vay.

Marka benim için oldukça yeni (Japonca, Fransızca değil, BTW … kim biliyordu?), Yanı sıra göz farılarını test etmek için ileriye bakıyorum. İşte high-end makyaj nirvana ile sonuçlanıyorlar.

Bu fiyat için … daha iyi.

208 (solda) ve 211 (sağda) göz rengi dörtlü
208’de Clé de peau güzel göz rengi Quad
Clé de peau güzel göz rengi Quad 211

Son zamanlarda sevdiğim 5 şey

Bu yazıda en iyi bir video olmalıdır, ancak herhangi bir sebep türü için görünmüyorsa, YouTube’da görüntülemek için buraya tıklayabilirsiniz. .

Saç bağlarının belirli bir şey olacağına inanmazsın, ancak saç bağları hakkında çok özgü. Bana baş ağrısı sağlayamazlar; Saçlarımda garip bir viraj bırakmalarını istemiyorum; Saçlarımı sıkmak istemem, yanı sıra MIA’nın bu Tony bağlarının hiçbir şeyin türünü yapmıyor. Onlar benim yeni tercih ettiğim saç bağları, yanı sıra onları çok seviyorum.

Bir şey için benzerlerini anladığınız zaman gerçek bir tekliftir – onunla belirtilmemiş bir süre için emek yapmaya hazır olduğunuzda …

REKLAMCILIK

İşte son zamanlarda sevdiğim beş şey (onlardan biri bir combo). Tam olarak sen nasılsın? Siz de sevdiğiniz bazı şeyler nelerdir?

Mia charm tony bağları (üç dolarlık bir paket için 5 $)

Bobbi Kahverengi Doğal Kaş Shaper & Saç Esmer (24 $)

Anastasia Beverly Hills Kaş Jelini Kaldır (22 $)

Brun’da Mac Göz Farı (16 $)

T3 Bodywaver 1.75 Uzman Curling Demiri (149 $)

Kum Saati Ortam Strobe Aydınlatma Tozu (38 $)

Jackie Aina (Youtube’da Lilpumpkinpie05)

REKLAMCILIK

Dost canlısı topluluk cazibesi bağımlısı,

Karen

P.S. TGIF!

Göz Farı X 9: Mac Amber Times Dokuz Göz Farı Paleti

40 $ Göz Farı X 9: Mac Amber Times Dokuz Paleti (Merkez)
Allah!

Niye ya?

REKLAMCILIK

Neden makyaj tanrıları, neden?

Anlamıyorum … Göz Farı X 9: Mac Amber Times Times Dokuz Eyeshadow Paleti, Dört $ 40 Mac Times Dokuz Paletten biri artık kalıcı koleksiyonda mevcut ve Mac koleksiyonunda gözlerle serbest bırakılan, soooooo benim tarzım. Kağıt üzerinde, genellikle nötr bir göz farı paletinde istediğim her şeye sahiptir. Bazı mat kahverengi geçiş tonlarına sahiptir; Birkaç gölgenin don ve parlaklık kaplamaları ile dahil edilmesi sayesinde ışıltılı ve ışıltının serpilmesine sahiptir; Ve biri yok, ancak mantar ve risepaperde tüm zamanların en sevdiğim mac ekimlerinden ikisi.

Artı … KITTIES denilen bir gölge var!

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Kazak ??

42 $

Şimdi satın al

Bütün bunlar 40 dolara, tüm görünüşe dayanarak çaldığım, kendimi onunla yaptığımı gördüm.

Sonra ben deldim …

Göz Farı X 9: Mac Amber Times Dokuz. Soldan üst satır: Söyleme, ricepaper ve rahat gri; soldan orta satır: aromatik, yaratıcı bakır ve yavru kedi; soldan alt sıra: biber lütfen, mantar ve Georgia şeftali
Burada ricepaper giyiyorum, söyleme, mantar, aromatik ve biber lütfen kapaklarımda
Dört $ 40 Mac Göz Farı X 9: Times Dokuz Palettes bir süre geri fırlatıldı, çok daha pahalı olan 85 $ Mac Serin Nötr ve Sıcak Nötr 15-Pan Paletleri ile idi.

Dokuz Amber Times’a ek olarak, dokuz palet, donanma zamanları dokuzu ve bir bordo kez dokuza ek olarak, ama dün amber ile oynadım.

Bu zamanlardaki tavalar dokuz palet, normal tam boyutlu Mac göz farı tavalarından daha küçüktür (onlar benim baş parmağımın büyüklüğü, lol!) Ve standart bir 10 Profalet Dolum Tenceresinde 0.05 ons ile karşılaştırıldığında 0.02 ons toz tutun. .

Göz Farı X 9: Mac Amber Times Nine bana sorun verdi …

Bu benim Mac’s Times Nines’lerinden birini kullanarak ilk seferimdi ve ben de Amber ile Nirral Gölge Nirvana’yı elde etmek istiyordum. Cidden, ne hayal kırıklığına uğramak … bu paletle çalışmakta çok fazla sorun yaşadım.

Sert paketlenmiş gölgeler, tavalarında beton gibi hissediyorlar ve onları bir fırça ya da parmaklarımla toplamak zor bir zamanım var. Daha fazla pigmentli olmayı umduğum daha koyu tonlar bile hayal kırıklığına uğradım. Katman ve katman yapmalıyım ve onları kapaklarımda görmek için biraz daha fazla katman gerekiyor.

Ve çok iyi bildiğim renkler ve sevgi, mantar ve ricepaper gibi, sevmek için büyüdüğüm mantar ve risepaperin aksine. Burada sırtlandıkları ve daha zor olduklarını ve 217’lerimle karıştırılmaları için çok daha fazla geçtiğini söz veriyorum.

Soldaki renk örnekleri (referans için, ben bir NC42): Mac Rahat Gri, Kitties, Georgia Şeftali, Ricepaper ve Yaratıcı Bakır

Soldaki Renk Örnekleri: Mac Cork, Anlatmayın, Aromatik ve Biber Lütfen

Yeterince çabadan sonra, onları kapaklarımda görecek kadar renkleri inşa edebiliyorum, ancak çok fazla katman gerekiyor. Kesinlikle oraya gidebilirsin, ama ister misin? – soru bu. Çok sayıda çok sayıda başka fantastik Mac Gölgesiyle, fiyat ve çabaya değer mi?

REKLAMCILIK

Benim için hayır diyebilirim. Diğer MAC Times Times’ı nine paletlerini henüz kullanmadım ve hala bunlar için yüksek umutlarım var, ancak bunu serin nötr veya sıcak nötr gibi 15 tava paletlerinden birinden birine tavsiye edemem ya da Nordstrom Naturals Paleti, hepsine çok daha pahalı olmasına rağmen.

Fiyat: 40 $ (Dört $ 40 Mac Times Dokuz Paletten biri)
Müsaitlik: Mac sayaçları, mağazalarda ve çevrimiçi olarak kalıcı koleksiyonda şimdi mevcuttur.
Makyaj ve Charm Blog Puanı: C-

Göz Farı X 9: Mac Amber Times Dokuz Paleti …

Rahat gri – mat bir finish ile serin bir gri

Kitties – Dondurmalı Soluk Bronz

Georgia Peach – Mat kaplamalı kirli, pembe pembe

RICEPAPER – Bir parıltılı, bir donma ile şeftali altın

Yaratıcı Bakır – parlaklığa sahip bir ışık bej

Mantar – saten kaplamalı sessiz bir altın kahverengi

Anlatmayın – parıltılı bir kaplamalı ışıltılı bir kahverengi

Aromatik – mat bir finish ile koyu kahverengi

Biber, lütfen – kadife kaplamalı ışıltılı bronzlı bir bakır kahverengi

Dost canlısı mahalle cazibe bağımlısı,

Karen

Yeni Bahar Paul ve Joe Beauté Eye Gloss “S”

Beş Yeni Yılbaşı PAUL & Joe Eye Gloss’tan Hile D’OR (01), GOOP GOOP olmadan tüm parlaklığı alın ), Creme Brûlée (04) yanı sıra antik jeton (05)
Goop’suz tüm parlaklık. Sizlere teşekkürler Paul & Joe, kapaklarıma, parıltılı tacular gözleriyle birlikte sık sık gidecek oyunlar olmadan parlıyordu.

Evet dostum! Göz parlatıcısı sadece Victoria’nın hile melekleri için artık pistten aşağıya doğru yürüdü. Biz de, Paul & Joe’nin göz glosses sayesinde günlük bir şey yapabiliriz (aynı şekilde göz parlatıcısı “S” olarak adlandırılırlar.).

REKLAMCILIK

Yapışkan olmayan bir doku yanı sıra havadar, çırpılmış bir tutarlılığa sahipler, bu yüzden hafif tüy öpücükleri gibi hissediyorlar, yanı sıra tüm yöntemleri kurutdukları için (ıslak kalacak çok sayıda parlak formüllerin aksine), parlaklık thift yanı sıra, iyi çizgilerinize ve günün kutunuza gideceğiniz için paranızın yanı sıra evcil hayvanınıza yardımcı olur (acınızı hissediyorum).

Yeni Yaylı Göz Parlatıcısının Beş’in Beş’in de tümü, jojoba tohumu yağı, turuncu çiçek suyu, sodyum hyaluronat ve beyaz zambak özü, beyaz zambak özü gibi nemlendirici bir formülün yanı sıra nemli bir yüzeye sahiptir. Simli Golden Trick D’veya (01), soluk gümüşlü mavi firmament (02), sedefli purply pembe melek kanatları (03), gümüşlü karamel krem ​​brule (04) yanı sıra Simli Turuncu Antik Coin (05).

Hile d’ya da (01) göz parıltısı s

Creme Brulee’deki Göz Parlatıcısı (04)

Antika jetonda göz parlaklığı (05)

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Kazak ??

42 $

Şimdi satın al

Soldan: Trick d’veya (01), Creme Brulee (04) yanı sıra antika jeton (05)
Creme Brulee, kapaklarımda, Nars Fervor, yanaklarımın yanı sıra 62 yaşında Chanel Aqualumiere, dudaklarımda
Bu şeyler parlak kapakları giymesi kolaydır. Sadece Doe-Ayak Aplikatörü ve karışımıyla kapaklarınızda bir TAD patlayın.

REKLAMCILIK

Kedi kadın gerçekten göz parıltısı s! PAUL & JOE sayaçları üzerinde ve her biri 25 $ için BeautyHabit.com’da internette ve bunları barındırmayı keşfedebilirsiniz.

Fiyat: 0.24-oz için 25 $. DOE-ayak aplikatörü ile tüp
Müsaitlik: Beş yeni bahar tonları, şimdi Paul & Joe sayaçlarında ve çevrimiçi olarak sunulmaktadır.
Makyajın yanı sıra cazibe blog derecesi: a

Dost canlısı topluluk cazibesi bağımlısı,

Karen

Ease chocolate Withdrawal With the too faced chocolate Bon Bons Eye shadow palette

chocolate withdrawal is a real thing

Seriously, the closest I’ve gotten to chocolate over the past week has been this new too faced chocolate Bon Bons palette ($49), and oh, the sweet, sweet torture of it! Why does it have to smell like chocolate?!

“Discover a candy-coated confection of heart-shaped delights with 16 matte and shimmer shades in cool pops of color, sugary brights, and beautiful go-to neutrals—all infused with our chocolate-scented, antioxidant-rich cocoa powder formula. chocolate Bon Bons is the third palette in our bestselling chocolate Bar Eye shadow Collection (and some might say the cutest!). We’ve included our signature glamour guide with three charm looks to get you started, but don’t stop there—the looks are limitless.”

–toofaced.com

With the whole gestational diabetes thing, I’m on a pretty strict meal plan until baby girl arrives in March. I gotta eat six times a day, which sounds like it could be very cool, but it’s sooo not, on account of how thoroughly I have to monitor my carbs and sugar.

REKLAMCILIK

Yeah, the days of stuffing myself silly with TJ’s Dark chocolate stars are gone, at least temporarily…

“Good thing I’m seven months pregnant and have been completely craving chocolate in massive amounts!” she said sarcastically as she took a big whiff of the palette that has been haunting her for days.

To summarize, I really, really, really miss chocolate.

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Kazak ??

42 $

Şimdi satın al

The Bon Bons palette has been out about a month (note: it doesn’t actually come with the chocolate bar I’m holding here), and I played it pretty safe with this look because I didn’t want to review the top. I blended the matte beige shade, Divinity, all over my lids, then swept the matte brown shade called Mocha into my crease before taking it along my lower lash lines.

I really like how easily the shadows blend together; it’s very easy to get them to gradient.

Yes, I just used gradient as a verb… because I can’t have chocolate, I’m making up new guidelines to the English language, and YOU ought to just let ME DO WHAT I want TO PLEASE because I CAN’T have CHOCOLATE.

Seriously, getting the colors to transition into one another is easy-peasy, and the shadows don’t look heavy on my skin.

My most significant refrain about this palette, and it doesn’t rise to the level of a complaint, is that the powders seem to have much more “fluff” than typical for too faced shadows. I have to tap a little much more than typical to unload the excess product from my brushes if I want to avoid fallout.

The glitter on my lids, by the way, was completely unplanned and spontaneous. I was cleaning out a drawer and found a jar of MAC 3D glitter in 3D Brass Gold. I thought, what the hey! might as well have fun, but I’m not sure how I feel about the way it turned out. There’s glitter, so YAY! — but I think it looks a little too yellow for me.

It is possible to cry over a piece of grapefruit…

One of the things I’ve had to get used to lately is not having fruit with my breakfast, which, if it weren’t for the gestational diabetes, I would typically do. From what I’ve heard from the docs, the perinatal services people and my friend Jen (she also had gestational diabetes when she was pregnant), eating fruit in the morning is a GD no-no, and this has broken my heart a little…maybe even much more than not being able to eat copious amounts of chocolate.

I mean, I can still eat fruit, but only in small amounts, and only in the afternoon.

I honestly didn’t think I’d miss fruit this much, but I do, and I really miss not being able to have a half a cold grapefruit first thing in the morning.

Anywho, I’m adjusting. in some cases now I’ll have half a grapefruit for my afternoon snack; when I did that the other day, I actually cried tears of joy.

Fact: checking your blood sugar four times a day will not cure you of your worry of needles

REKLAMCILIK

In case you were wondering…it does not.

Dost canlısı mahalle cazibe bağımlısı,

Karen

Classic summertime colors as well as large blush as well as Bronzer Palettes Make Me Wanna Swing! (Lancôme summertime Swing)

That’s the Lancôme Patio Mediterraneen Palette, Lancôme Le Metallique metallic liquid Eyeshadow in Or Farniente, as well as the Lancôme water resistant Eyeliners in tempo Mediterraneen as well as Brun Frivole on my eyes. I’m likewise using the Patio Mediterraneen as well as Patio D’Une Nuit D’Ete palettes on my lids.
Ah, great play on the “s” sound, Lancôme, with your summertime Swing Collection, ’cause this woman likes a bit alliteration.

“Swing,” in this specific case, does not refer to playground equipment. Or swing states. Or swingers (Oh, boy! What would THAT collection be like?!). It’s a recommendation to swing rhythms, as in music, as well as the seems of summer.

REKLAMCILIK

Summer Swing is a restricted edition release, as well as it’s already been out a bit while. Lancôme worldwide makeup innovative director as well as All-Around incredibly awesome Gal (that’s her official title) Lisa Eldridge created it.

I like me some Lisa.

Feelin’ summery
This one goes the standard path with traditional summertime colors like bronze, gold, teal, coral as well as hot pink — colors that truly sing on tans as well as warm-toned skin.

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Kazak ??

42 $

Şimdi satın al

That’s a huge pan, yo!

The collection includes two big powder bronzer as well as blush palettes ($45 each), four liquid metallic shadows ($29 each), four water resistant twist-up eye pencils ($27 each) as well as three nail polishes ($15.50 each), as well as they’re all on Lancôme counters as well as on the internet at this extremely second.

Lancôme Belle De Teint Bronzer as well as blush Palettes

The bronzer as well as blush palettes look like bit works of art! The diamond pattern on the outside is modeled after Mediterranean mosaics, as well as it’s repeated on the actual pans.

There are two versions — one for lighter skin as well as one for deeper skin — as well as each pan has two bronzers around the circumference (one lighter as well as one darker) as well as two blushes in the middle.

Closeup of the Belle De Tient Bronzer as well as blush combination in Patio Mediterraneen
A closeup of the Belle De Tient Bronzer as well as blush combination in Patio D’Une Nuit D’Ete
The pans are big, however you’ll want a petite, exact deal with clean to get hold of the private colors. Something like the MAC 109 works well. Alternately, you can swirl all of the shades together in the pans with a big clean as well as wear the integrated color as a blush across your cheeks. I’ve done it that method too, as well as I believe it’s likewise pretty.

Belle De Tient Bronzer as well as blush Palettes in Patio Mediterraneen (top) as well as Patio D’Une Nuit D’Ete (bottom)
The potency of the pigments is smack dab in the middle of the spectrum. Sadece doğru. Basically, when you take your brush, dip it into one of the pans, as well as then buff as well as blend, you have space to make mistakes, as well as with bronzers as well as blushes that cover a big swath of genuine estate on your face, having that additional leeway to go from sheer to a lot more opaque is invaluable, especially if you don’t understand what you’re doing (hey, all of us have to begin somewhere), or if you only have five or 10 minutes to do a full deal with in the morning.

Lancôme Bronzer/Blush combination ingredients
Talc, Squalane, Silica, Zea Mays Starch/Corn Starch, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Octyldodecanol, Dimethicone, Aqua/Water, Zinc Stearate, Triethoxycaprylylsilane, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglyce,Rin, Polyisoprene Bht, Tocopherol, [+/- may consist of Ci 15850/Red 6, Ci 15850/Red 7 Lake, Ci 19140/Yellow 5 Lake Ci 77002/Aluminum Hydroxide, Ci 77120/Barium Sulfate, Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499/Iron Oxides, Ci 77891/Titanium Dioxide, Mica]

Thoughts on the other pieces I’ve tried from the collection

The liquid shadows have a light, airy, mousse-like formula as well as a frosty finish. They’re a breeze to blend.

Le Metallique metallic liquid Eyeshadows in Or Farniente (top as well as Brise Azure (bottom)
I like exactly how they blend, however they’re as well shiny to wear on their own for me, so I like to layer them beneath a matte or satin shadow to dial down the shimmer.

I can go eight hours with them on my lids without seeing a single crease.

Lancôme liquid shadow ingredients
Aqua/Water, Propylene Glycol, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Dimethicone, Aluminum Calcium Sodium Silicate, Talc, Boron Nitride, Lauroyl Lysine, synthetic Fluorphlogopite, Trimethylsiloxyphenyl Dimethicone, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Dipentaerythrityl Tetrahydroxystearate/Tetraisostearate, Sorbitan Isostearate, Polysorbate 80, Tin Oxide, Peg-75 Stearate, Steareth-20, Calcium Aluminum Borosilicate, Calcium Sodium Borosilicate, Isoceteth-10, Glycerin, Glyceryl Stearate, Ceteth-20, Argilla/MAgnesium alüminyum silikat, silika, alüminyum, kapriyum glikol, ksantan zamkı, cetil alkol, fenoksietanol, [+/- CI 19140 / Sarı 5 Göl, CI 42090 / Blue 1 Lake, CI 75470 / Carmine, CI 77007 / Ultramarines, CI 77120 / Baryum Sülfat, CI 77163 / Bizmut Oksiklorür, CI 77288 / Krom Oxychloride, CI 77400 / Bronz Toz, CI 77400 / Bakır Tozu, CI 77491, CI 77492, CI 77499 / Demir Oksitler CI 77510 / Ferric Amonyum Ferrocyanide, CI 77510 / FERRİK FERROKYANIDE CI 77742 / Manganez Menekşe, CI 77891 / Titanyum Dioksit, Mika]

Not: Suya dayanıklı gömlekleri geri çekilmez, FYI, bu yüzden onları tam olarak ne kadar bükersiniz.

Le Stylo Suya Dayanıklı Kireççeler, Tempo Akdeniz’de sol alttan, Bronz Folie’nin yanı sıra Reflet Kobaltında
Bunlar, onları cildinize sürüklerken jel gömlekleri gibi ipeksi pürüzsüzdür. Aynı şekilde, kirpik çizgilerimde uzun ömürlüdür, ancak su hatlarımın üzerinde çömelme koymayın.

Hassas gözlerim aynı şekilde mavi tonları taktığımda biraz su …

Lancôme Suya Dayanıklı Astar Malzemeler
Siklopentasiloksan, parafin, PEG-6 balmumu, diisostearil dimer dilinoleat, hidrojenlenmiş hint yağı, ozokerit, kalsiyum stearat, ceresin, alümina, tokofilol, askorbil palmitat, metilparaben, propilparaben, [+/- / peut contenir, CI 42090 / mavi olabilir 1 Göl, CI 75470 / Carmine, CI 77007 / Ultramarinler, CI 77163 / Bizmut Oksiklorür, CI 77288 / Krom Oksit Yeşiller, CI 77289 / Chromium Hidroksit Yeşil, CI 77491, CI 77492, CI 77499 / Demir Oksitler, CI 77510 / Ferric Ferrocyanide , CI 77742 / Manganez Menekşe, CI 77891 / Titanyum Dioksit, Mika]

Üstten: Le Stylo su geçirmez göz gömlekleri Cobalt, Tempo Akdeniz’in yanı sıra Brun Bronz folie; Le Metalique Metalik Sıvı Çaşımları veya Farniente’nin yanı sıra Brises Azure

Son karar

Geleneksel yaz aylarında renkleri severim! Bronzlaştırıcı / allık paletleri bu fırsattan tercih ettiğim şeylerimdir. Ortaylıkla pigmentlendiklerini, çünkü beni istediğim kadar çevirmeyi ya da aşağıya doğru çevirmeyi sağlar.

Sıvı gölgelerine gelince, uzun zamandır dayanırlar, ancak onlar Uber-Frosty, ayrıca astarlar kirpik çizgilerimde su hatlarımdan çok daha iyi yaparlar.

Oh, Kale Hayır!

Bildiğiniz gibi, Kale ile bağlantım karmaşıktır …

Aşk / nefret. Esas olarak nefret, haha! Yiyorum … genellikle bir güler yüzlülükten yok edildiğinde, çünkü benim için harika olduğunu anlıyorum.

Herhangi biri, içinde, gerçekten gibi bir tür için bir tarif keşfettim. Skinny tada’dan kahvaltı Blt salatası.

Teknik olarak, bu bir kahvaltı yemeğidir, ancak kimse sizi akşam yemeği ya da öğle yemeğinde olmasını engelleyemez.

REKLAMCILIK

Hile, lahana bir salya ile kaplamak yanı sıra, canlı kokuyu masaj yapmak, bu da onu yumuşatır, bu da çok daha lezzetli hale getirir. Aynı şekilde, Tale kaburgalarını da tamamen ortadan kaldırmak zorundasınız, bu yüzden sebzeli sakız çiğniyormuş gibi hissetmiyor.

Dost canlısı topluluk temyiz bağımlısı,

Karen

Önüne bak! Yeni Mac web sitesi Pazartesi günü çıktı!

Yeni Mac Cosmetics web sitesinin bir önizlemesini incelemek
Gözlerinizi hazırlayın (BlackTrack ile sınırlıdır.

Alım kaslarımı ısıtmalıyım! – Ancak bunu bizim arasında tutalım. El Hub, moar rujlarını gözettiğimi anlaman gerekmez.

REKLAMCILIK

Maccosmetics.com’un Pazartesi sabahını, yeni ve yanı sıra (bence) gelişmiş siteyi görmek için göz atın.

Yeni allık bölümü …
Gimme Dat Parlak!
Yeni Mac Sanatçıları Sayfa …

REKLAMCILIK

Eğlence başlasın!

Dost canlısı topluluk güzellik bağımlısı,

Karen

Kentsel çürüme BASQUIAT koleksiyonu: UD’nin en iyi koleksiyonu şimdiye kadar

Kentsel çürüme UD Jean-Michel Basquiat. Benim kapaklarımdaki altın Griot Eye Paleteti giyiyorum, yanaklarımda Gallery Allık Paleti yanı sıra dudaklarımda sergi rujı.
Eğer bir makyaj rut içinde sıkışıp kaldıysanız, size söylüyorum, yeni kentsel çürüme UD Jean-Michel Basquiat Collection sizi böyle funk o kadar tekmeleyecek. * Snaps *

“Makyaj olarak sanat. sanat olarak makyaj. ”

Şimdi sunulan koleksiyonun tagline’ı bu (ancak bir dakika içinde daha fazla). Koleksiyonun yanı sıra bir sanat eseridir. Bence inanılmaz. Bu, en iyilerinden bazıları – en iyisi – makyaj kentsel bozulması hiç yapıldı. Gibi, bu koleksiyondaki her şey, yüzümü sayısız farklı şekillerde boyamak istememi sağlıyor.

REKLAMCILIK

Ama bana biraz juuust yedim …

Kentsel Çürüme Altın Griot Göz Farı Paleti

Kentsel çürüme UD Jean-Michel Basquiat: Zaten bulmak zorlaşmak, ancak hala mevcuttur

Ne yazık ki, Urban Decay UD Jean-Michel Basquiat, Sınırlı Sürüm, yanı sıra millet, zihinlerini üzerine kaybediyor! – Öyleyse, ürünler zaten UD web sitesinde keşfetmek zorlaşıyor. Çok fazla parçalar tükendi, ancak bunların çoğunu (şimdilik) Ulta, Sephora, Macy’s ve Nordstrom’da çevrimiçi olarak keşfedebilirsiniz.

Eğer Macy’s Shop Shop Shop, “Arkadaş” kodunu kullanarak Çevrimiçi Kentsel Çözüş Ürünleri’nde% 10 indirim yapıyorlar (ne kadar süreceğini tam olarak ne kadar süreceğinden emin değilim).

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Kazak ??

42 $

Şimdi satın al

Kentsel Çürüme Kiracı Göz Farı Paleti
Gerçekten yayınlanıyor?

İki göz farı palet (altın griotun yanı sıra, her biri 39 dolar), allık paleti (Galeri allık paleti 34 $), üç ruj (sergi, soyut, epigram, 17 dolar) üç gözkarayı (anatomi, canlı Punk, her biri sonrası, her biri), üç makyaj çantası (her biri 18-35 dolar) yanı sıra 165 dolarlık bir durumun yanı sıra (ne yazık ki, satılıyor gibi görünüyor).

Kentsel Çürüme Galeri Allık Paleti
Soldaki rujlar: soyut, epigram yanı sıra sergi
UD 24/7 LIDE-ON GLIDE-ON GÖRÜNDÜRLÜK, ANATOMY’DA GÖRMEK
Jean-Michel Basquiat kimdi?

Bu koleksiyona bakmaya başlamadan önce ismi tanıydım, ancak onunla ya da onun sanatını çok fazla anlamadım. Şimdi ölen kişi. New York’tan en iyi grafiti ile tanınan bir sanatçıydı. Yenilikçi Memurun yanı sıra kentsel bozulmanın kurucusu olan Wende Zomnir, yıllardır büyük bir fan olmuştur.

Kentsel Çürüme Altın Griot Göz Farı Paleti
Kötü- @ SS resimleri / paletler hakkında konuşun

Kentsel çürüme, ürünler üzerindeki BASTQUIAT mülkü ile işbirliği yapmanın yanı sıra, adını kullanmanın yanı sıra, asıl makyajdan bağımsız olarak sanat eserlerine benzeyen paletlerdeki sanat eserini kullanmaya izin verdi!

Kiracı Göz Farı Paleti
Kentsel Çürüme Galeri Allık Paleti
Ambalaj, bir sanat tuvali gibi hissediyor, yanı sıra, hem içinde hem de onlardaki gerçek BASQUIAT resmi gibi hissediyor. Oh, yanı sıra, sırtında kendilerine montaj delikleri bile ekledi, böylece istersen onları duvarlarına aslayabilirsiniz.

Bu sadece temiz, değil mi?

Detaylar!
Rujlar
Bu high-end makyaj

Soğukluk elemanı ve detayların ilgisinin yanı sıra inanılmaz, ancak büyük makyaj olmadan pek bir şey ifade etmiyorlardı.

Ey! Bunun yanı sıra Oh, benim gawd! Beni bu kadar etkileyen kentsel çürümeden gördüğüm bir şey düşünemiyorum. Evet, demek istediğim, çıplak paletler gibi, çoğu zaman, kesinlikle, bununla birlikte, bu, bir sonraki seviye SH * T’dir.

Nötr-ağır altın griot paleti, geçen Cuma arasında bir kaç kez, geçen hafta sonu arasında bir kaç kez kullandım, her dokunduğumda, “Bu nedir? Dolce & Gabbana mı kullanıyorum? ”

Bu kalibreli kalite. Dolce, Armani ve Chanel ile orada hızla.

Allık paleti, kiracı göz farı paletinin yanı sıra rujlarla aynıdır. Saten levhalar, bu mikroskobik toz tanelerinin yumuşaklığının yanında zımpara kağıdı gibi hissediyorum, ayrıca tereyağı bu rujların pürüzsüzlüğünün yanında iz karışımı gibi hissediyor.

Kentsel Çürüme Altın Griot Göz Farı Paleti
Kiracı Göz Farı Paleti
Fırçamı göz farı boyunca çalıştırmak, zar zor her türlü tozun yanı sıra serpinti mi? Cidden, bu nedir?!? Her türlü (kentsel bozunma için çok az) zar zor farkettim. Karışımın yanı sıra? 1-2-3 kadar basit.

Allıkların yanı sıra pislikler de potansiyel olarak pigmentlidir.

Rujlar bile! Dudaklarınızı uzun ömürlü, güzel renklerle tamamen kapatmak için sadece bir kaydırmaya ihtiyacınız var ve biraz kuruyan değiller.

Kentsel Çürüme Galeri Allık Paleti
Oh, göz, yanağın yanı sıra dudak renklerinin yanı sıra, pide cipsi gibi bir araya geldiğinden bahsettim mi? Bu koleksiyonla sonsuz sayıda görünüm yapabilirsiniz.

Bu, gözkarayların touc olduğunu söyledi.hy

Bu tek şey bu. Öyleyse, Mac Costa Riche’nin redder versiyonu gibi kırmızımsı kahverengi eyeliner olan anatomiyi seviyorum, ancak neon çevre dostu posta punk ve mavi canlı, en azından onları giydiğimde çok çılgın değilim. onların kendi. Onların olabileceği her şey olmalarına yardımcı olmak için onları beyaz bir tabanın tepesine koyarak biraz finagling gerekir.

Sanırım alt tonlarımla karıştırılabileceklerini sanırım, onları biraz korkak görünür, ancak beyaz bir tabanın üstüne gerçek, muhteşem renklerini gösterirler.

Üstten: Sergide kentsel çürüme rujları, özetin yanı sıra Epigram; UD 24/7 canlı göz kalemi, canlı, punk ve anatomi sonrası
Kapaklarımdaki Galli Griot Eye Paleti’ni giyiyorum, Gallery Yanaklarımdaki Gallery Allık Paleti yanı sıra dudaklarımda sergi ruj
Kentsel çürüme soyut ruj
Kentsel çürüme Epigram ruj
Kiracı Göz Farı Paleti’ni ve Vivid’deki Glide-On Göz Kalemlerinin yanı sıra gözlerimin yanı sıra, gözlerimdeki punk, yanaklarımdaki galeri paleti yanı sıra dudaklarımda soyut ruj
Karar

Bu, sonsuza dek hatırlayacağım koleksiyonlardan biri. Anlıyorum. Ancak, sadece kalite açısından değil, tam olarak renklerin birlikte nasıl birlikte çalıştığı açısından, ambalaj, her şey.

REKLAMCILIK

Bir adım daha ileri götüreceğim. Bunun, şimdiye kadarki en iyi koleksiyonu olduğunu düşünüyorum. Eğer atlarsanız, ışıltılı gözyaşları ağlıyor olabilirsiniz, çünkü bu yutturmaca kadar yaşayan koleksiyonlardan biridir.

Dost canlısı mahalle cazibe bağımlısı,

Karen