Archives April 2022

Makyaj ve Temyiz Blog Monday Poll, Vol. 631

Yani … Pazartesi anketi nedir?

Mükemmel soru! Adının aksine, küçük bir clicky düğmeleri gibi gerçek bir anketin aksine. Bu sadece beş l’lik bir veya daha az rastgele soruların bir listesi, bu blogda her pazartesi sabahı son katrilyon yıllardır (2007’den beri). Cevaplarını okumayı seviyorum ve haftamı iyi bir başlangıç ​​yapmak için izin vermeme yardımcı oluyor. ?

1. Tırnak İpuçları: Kare, Oval veya Sivri?

Şimdi olduğu gibi? Parti oval, kısmen kare.

Asla işaret edemezdim! Oh, iyiliğim hayır. Havalı görünüyorlar, ama gözümü dürtüyorum, garantilidir.

2. Saç kurutma makinesi veya hava kuru?

Hava kuru, sadece ‘çünkü daha kolay, ancak gerekirse bir saç kurutma makinesi ile uzmanım.

3. Bu örgülerden hangisini yapabilirsiniz: Fransızca, Fishtail, Şelale veya Hollanda?

Hepsini kendimde yapabilirim, ama başkalarına … sadece balık kuyruğu.

4. Hayatınızın geri kalanında veya hayatınızın geri kalanında en iyi kaşları veya kirpikler için en iyi yıkama ve aşınmayı tercih eder misiniz?

Yıkama ve aşınma saçını tıklatın, lütfen!

5. Rom-Coms veya Gerilim?

Her ikisi de, ama iyi bir gerilim için havamdayım. Biraz heyecan ihtiyacım var!

6. Çok fazla giyersen bir allık?

Bu, Charlotte Tilbury tarafından. Birkaç ay boyunca benim gitmem.

7. Flip-floplar veya üst üste mi?

Yüksek Üstler, ATM.

8. Hediye kartı aldığınızda, ideal uzakta geçirir misiniz, yoksa kurtarıyor musunuz?

Tasarruf ediyorum … Ama zaman zaman onları da yanlış yerleştiriyorum. ? Bu yüzden onları hemen kullanmak için kendimi almaya çalışıyorum; Aksi takdirde, Buzdolabındaki mıknatıslar altında sanat eserleri, kuponların ve faturaların altında kaybolma eğilimindedirler veya sonunda aylarca bir çekmecede otururlar.

9. İşte hiç ağladın mı?

Kız, beni hiç tanıyor musun? ? Hells, evet, işte ağlıyorum. Kesinlikle o kişi tuvalette bir durakta saklanıyor ve kokuyor.

10. Avokado veya mantar?

Avokadoyu alacağım ve bir yüzlü içine koyacağım. Yum! ?

Dost canlısı mahalle temyiz bağımlısı,

Karen

REKLAMCILIK

REKLAMCILIK

P.S. Bir yorumda cevaplarınızla kopyalanacak / yapıştırılacak sorular işte. Yakında seninle konuş.

1. Tırnak İpuçları: Kare, Oval veya Sivri?
2. Saç kurutma makinesi veya hava kuru?
3. Bu örgülerden hangisini yapabilirsiniz: Fransızca, Fishtail, Şelale veya Hollanda?
4. Hayatınızın geri kalanında veya hayatınızın geri kalanında en iyi kaşları veya kirpikler için en iyi yıkama ve aşınmayı tercih eder misiniz?
5. Rom-Coms veya Gerilim?
6. Çok fazla giyersen bir allık?
7. Flip-floplar veya üst üste mi?
8. Hediye kartı aldığınızda, ideal uzakta geçirir misiniz, yoksa kurtarıyor musunuz?
9. İşte hiç ağladın mı?
10. Avokado veya mantar?

P.S. Umarım şimdiye kadar harika bir gün geçirirsiniz. ?

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Kazak ??

42 $

Şimdi satın al

Check-in: Gazeting, San Francisco Hayvanat Bahçesi’ne, Hippo’yu

, Hayvanat Bahçesi’nde günde bir su aynası momentine giriş yapın.
Yıllardır San Francisco Hayvanat Bahçesine gitmedim, ancak El Hub’u yanı sıra, bu hafta Connor’u aldım.

Çok uzun zaman geçti, çünkü özellikle Güney’in Güney’den San Francisco’ya (sanırım geçen seferinin geçtiğini düşünüyorum?), Golden Gate Köprüsü’ne sadece yaklaşık 25 mil olsa da.

REKLAMCILIK

Biz bir piknik öğle yemeği, tüm dezenfekte edici mendiller, Caraa maskeleri, hem de hayvan arkadaşlarımız hakkında daha fazla bilgi edinmek için güne yöneldi.

İşler biraz farklı.

Tüm kontrol çıkışları, yalnızca şimdi daha düşük bir maksimum doluluk (bir hafta içi daha az insan olmasına rağmen, daha az sayıda insan olmasına rağmen, en fazla% 50 kapasite) uygulamak için rezervasyon yaptırıyor. Sadece bir hevesten gelemezsin. Özel bir zaman için önceden bilet satın almanız gerekir, bu da harika. Gerçekten hayvanat bahçesi pandemiyi ciddiye almış gibi görünüyor. Ayrıca, hayvanlar için çok iyi görünüyor. Muhafazalar büyük, aşırı kalabalık değildir, aynı zamanda çok iyi korunmuyor, hem de stresli görünmeyen, rahat hayvan şeyler yaparken birçok hayvan gördüm.

Feisty Penguenler
BTW, tavus kuşu her yerde! Bu çok havalı!
Ziyaretçilerin maskelerin yanı sıra sosyal mesafeyi de, aynı zamanda tüm iç mekan sergilerinin kapandığı kadar gereklidir. Yemek kafelerinin birkaçı açıktır, ancak aynı şekilde kendi yemeğinizi yanı sıra içeceklerinizi de getirebiliriz. Öğle yemeğimize sahip olmak için birkaç sosyal açıdan uzaktaki ailelerle büyük bir çim oturduk.

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Kazak ??

42 $

Şimdi satın al

Rüzgar, devekuşlar gibi koş!

Daha önce görmediği çok sayıda hayvan gördüğü için Connor’un gözlerinin yandığını görmek güzeldi. Bir havuza daldıran şempanzeler, romaine marul, tavus kuşu, peynirciler yanı sıra romagile sprinting – Evet, bir havuza daldıran şempanzeler gibi şempanzeler gibi seyredilen penguenlerin yanı sıra – tepeler arasında.

Devekçilerin konuşması … Onlar çılgın zarif! yanı sıra çok hızlı. Asla devekuşların daha önce uzun mesafeleri çalıştırmayı görmedim, ve yaptıkları zaman, onların başları ile birlikte sallanıyorlar bile, major @ss. Olimpiyat sprinters gibiler!

Zeminlerin yanı sıra bitkiler çok güzel.
Connor, 40 yaşındaki bir hayvanat bahçesi “anahtarını” yazdık. Essential’ı, bilişimsel ekran ses kutularından birinin içindeki ve daha sonra bilgilendirici bir kaydı oynatmak için çevirin. Ne yazık ki, temel artık işe yaramadı. Ben yıllar önce aşılanmış bir sistem için geliştirilmiş olduğunu düşünüyorum!
Katmanlar sizi, özellikle de SF’de seviyor.

Eskiden şehirde yaşardım. Bir süre oldu, çünkü ziyaret ettiğim gibi, bir şeyin boş bir işaretçisini de aldım.

Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, tüm büyük kediler yapmak istedi!
10’da sürdüğümüzde, şehir sisli olduğu kadar sisli, ancak dört saat sonra ayrıldığımız zaman, güneşin yanı sıra, bir tişörtün yanı sıra bir tişört içinde dolaşmak için yeterli tüfüsüz oldu. şort. YUP, eğer SF’ye giderseniz, takmanız ve ihtiyacınız varsa, soyabileceğiniz şeyler giyin.

Kendine not: Bu gece dergisine yaz.

Ayrıca, biz vardı iken, büyük bir “aha!” Her şeyin günlüklüğü hakkında an. Temel olarak, her gün sadece birkaç satır olsa bile, bir kez daha tutarlı bir şekilde yapmaya başlamalıyım; Aksi takdirde, hafızam bu kıskançlıkların hepsini silmeye gidiyor, Coycoy’u şimdi küçük bir çocuk olarak en iyisidir … Umutsuzca onları kaybetmek istemiyorum.

Bu, birkaç şeyden beri beni zorlaştırıyor … çok ilk defa, PRANCE’NIN GEREKLİĞİNİZDEN GEREKENLERDEN GEREKENLERDEN GEREKENLER (VE DİNLİĞİ DESTERİ) , “Yine de bitti. Yüzünde saf zevk görmek en tatlısıydı. Her zaman hatırlamak istiyorum. ?

İkincisi, etrafta dolaşırken, altıncı sınıftayken SF Hayvanat Bahçesi’ne götürdüğüm bir okul gezisi hakkında düşünmeye başladım. O günün sisli, soluk parçacıklarını hatırlıyorum, ayrıldığımız gibi girişe geri döndüğümüz gibi, evin üzerindeki körfezdeki araç penceresini arıyor. Aynı şekilde, Sony Walkman kulaklıklarında (OMG!) Lisa Lisa’yı dinleyen tüm “Cool Kids” nin tümünü hatırlıyorum.

Ama benim hayatım için, o günde kiminle çıktığımı ya da ondan bile memnun kalsam hatırlayamıyorum. Was I crabby? Was I chilly as well as wishing that I’d brought an additional jacket? Did I see penguins? I’m genuinely curious, as well as I wish I had a journal to look to as well as discover out… It would be good (and 100% hilarious) to remember who I was back then.

Black Mirror moment…with a hippo

Ah! — I likewise tried an try out my phone while we were there this time. No mindlessEkrana bakmanın yanı sıra kaydırma. Kesinlikle ihtiyaç duyduğumda sadece telefonumu çıkardım, ki sadece bazı fotoğraf çekmek için yaptım.

Geçen gün Netflix’te sosyal problemi izledikten sonra bunu yapmak için ilham aldım. Sosyal medya ile ilgili yanı sıra hayatımızı nasıl daha iyi ve daha da kötüsü için değişti.

Bir sergide bir grup insanı gördüğümde, hepsi telefonlarıyla birlikte düşündüm. Hepsi, çok muazzam bir topun etrafını dolaşan bir su aygırı kaydediyorlardı, ancak şu anda insanların gerçekten ne kadar sayıda olduğunu merak etmeme konusunda yardım edemedim. Ben dunno … çok siyah ayna hissettim!

Yalan söylemeyeceğim … Hella sevimli su aygırı kaydetmeye karşı koymak zordu. Ciddi için! Ayrıca, e-postalarımı ya da metin mesajlarımı hızlı bir şekilde kontrol etmem ya da ‘gramda neler olduğunu görmek benim için ne kadar bilinçsiz bir uygulamanın ne kadarını anlamadım. Telefon ekranıma bakarken bütün bir lotta yaparken çok zaman harcıyorum …

Hayvanat bahçesi haritası
Yine de telefonumu sınırlamak için yapışacağım. Umarım bu, birlikteyken, birlikte olduğumuzda, arkadaşlarımla birlikte olduğumda çok daha fazla bulunmamı sağlayacak.

REKLAMCILIK

Dost canlısı mahalle cazibe bağımlısı,

Karen

P.S. Tgif. ???