Archives June 2022

The big Chop

Choppity-chop-chop
You know how when you get a new haircut, it takes a while for it to “settle in”? (I make it sound like moving into a new neighborhood or starting a new job, hahaha.)

But you know how there’s typically that period best after a new cut when you and the new hair are getting to know each other better on your way to eventually figuring each other out?

REKLAMCILIK

Well, mine’s finally settled in, and I love it.

It feels so terrific having hair graze my shoulders again and not feel like it’s just in the way. It’s also really good to have an actual style again, too. I finally feel like my hair isn’t in transition to something or somewhere in the between stages. It’s like, finally! — I’ve made it to point B.

Captain apparent suggestion #1 to Smiling in Pics: just think of something funny. tıkır tıkır çalışıyor.
The style is called a long bob, or a “lob” for short. There’s a little bit of layering, but not a whole lot, and that’s on purpose. I have a small wave on the top layers, and I know from having many, numerous awful haircuts that if there are too numerous layers when my hair is take on length or shorter, I end up with an unintentional mullet.

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Kazak ??

42 $

Şimdi satın al

Side note: If you’re gonna rock a mullet, best be damn sure it’s intentional; otherwise, you’re in for a world of hurt. Ben sadece söylüyorum.

If you have wavy, textured or curly hair and you’re thinking about chopping off a significant amount, I think it helps to consider these few things…

1. Squirrel away 4-6 inspirational photos (not just one!)

First, before you do the deed, it helps to collect a few style inspo pics on your phone or broken from magazines.

I repeat: not just one. I think the sweet spot is between 4-6 pics, all on different people, and all with a similar vibe.

Why so specific, K-Dawg?

Because this way both you and the stylist can much more easily identify what it is exactly about the style that you like.

I think it’s also essential to remember that if you’re giving a stylist examples of someone else’s work, they’re going to interpret the haircut in their own way. Hair stylists are artists, after all, and each person will put their own stamp and special sauce on the cut.

These are the pics I brought to my appointment. They’re all by Sal Salcedo, a stylist in southern California I found on Instagram.

2. Jot down everything you know (and want your stylist to know) about your hair

Unfortunately, this is a lesson I learned the hard way over the course of numerous awful haircuts!

So…your stylist can’t read your mind.

SÜRPRİZ!

And just because you give them a few pics doesn’t imply that’s what you’ll end up with. In my experience, the much more information I give a stylist about my hair and how it behaves, the better off I’ll be in the end.

You can bring a Post-It, or type everything into the notes app on your phone.

Here’s the list I took to my appointment…

Straight on the inner layers, small wave on the mid and outer layers

Right side has a tighter wave pattern than left

Like to air dry overnight, rarely use a hair dryer, but will use a curling iron 4-5 times a week to add waves/texture

Prefer causal, “cool girl” style, not too overly done

Cowlicks/unruly baby hairs in front

“Ramen noodle” gray hairs on top

Left side has ends flip out, best side has ends that flip in

Important: need to have it long enough to put up in a ponytail for working out

I wash my hair hair every day, conditioner wash every other day (non-negotiable at the moment)

3. Peep their Instagram page

Many hairstylists showcase their work on Instagram now. I found the stylist who did this cut, Maya Lowe, using a hashtag search of #marinhairstylist. I scrolled through her page and liked that she shows lots of clients with wavy and curly hair, and shows different lengths and different styles.

Maya also messages selfies and has natural gray hair, and I got the sense that she’d understand the challenges I’m having with growing out my gray.

And, LOL, some people will laugh, but I also liked that she has pics of her two cats in her feed. I felt that she would “get me” in that way, too.

4. Ask if they do dry cuts

A dry cut is when the stylist doesn’t wet your hair before cutting. They cut your hair when it’s clean and air dried.

In my experience, it’s THE most significant indicator of whether a stylist really understands how to cut wavy, curly or textured hair.

You see, when you have wavy, textured or otherwise “not stick straight” hair, the curl pattern is apparent when your hair is clean and air dry, and so when a stylist cuts it while it’s in that state, they can see your natural hair pattern better and maximize what you’ve got.

Just IMO, at least.

5. Ask if they offer adjustments

How a stylist does your hair in the beauty salon will always differ from how you do it at home with your own products and styling tools, so ask if tHey, güzellik salonundan ayrıldıktan ve birkaç günlüğüne saçınızla birlikte yaşadıktan sonra düzeltmeler yapacaklar. Stilistler bunu yaptığında beğendim çünkü saçınızın kendi elinizde bir kez nasıl hareket edeceğini asla bilemezsiniz, biliyor musunuz? Kaçınılmaz olarak, benimki her zaman burada ve orada daima zorlu bir parçaya sahip olacak (iki ya da üç).

Ayrıca, bunun için bir ücret talep edip etmedikleri için, bazı stilistler tamamen ücretsiz ayarlamalar sunar.

Kaptan Görünen Öneri # 2 resimlerde gülümseyerek: Dondurma hakkında düşünün. (Baskin-robbins pralin ve kremayı düşünüyorum.)

REKLAMCILIK

Sonuçta, benim kesimden gerçekten memnunum. Büyük bir değişikliğe ihtiyacım vardı ve büyük bir değişiklik sahip olduğum şey!

Dost canlısı mahalle cazibe bağımlısı,

Karen

Sekmeler ile Pazarlar Kedi, Makyaj, Plej Blog Mascot, Vol. 531

Catsmas’dan önce gitmek için sadece iki hafta! ???

Çalışanların bazıları, sezondan biraz geç kalmanın yanı sıra biraz erken işe girmenin yanı sıra, hangi sekmelerin hiçbirinin hiçbiri olmadığı, bu yüzden bugün olmadığından emin olmak için ön girişi korudu. Her türlü tuhaflıklar dilly-dally.

REKLAMCILIK

Çünkü bildiğiniz gibi, Sekmeler’in The Feline Industries LLC İşçi El Kitabı’na göre, çalışanların sandalyelerinde veya masalarının üstünde, resmi başlama zamanından 30 dakika önce masalarının üstünde, bilgisayarları önyükleyebilirler. En son Kitty, İşletme web sitesindeki sekmelerin resimlerini modelleme.

Sekmeler dışarıdayken, kitty modelleme potansiyelini incelemek için bölgede bir resim çekimi yapan bir rakip buldu.

REKLAMCILIK

Onun pozunu tanımladıktan sonra, bunların hepsi değildi, o da biraz bahçecilik yaptı ve daha sonra güvenlik görevlerine geri döndü …

Dost canlısı topluluk temyiz bağımlısı,

Karen

4 $ Bayan Günü Spa Derin Recovery Pre-Tedavi Edilen Jel Dudak Maskesi Pürüzsüz dudaklar ve eğlenceli bir deneyim

Bayan Günü Spa Derin Terapi Önceden Arıtılmış Jel Dudak Maskesi ($ 4.00)
Şimdi bu yaz burada, normalde kışın yapmadığım için zevk aldığım bir sürü şey var … tuhaf bir görünüm olmadan buzlu kahve içmek gibi. Ayrıca Nisan, en azından en azından ve en iyi artı boyutu Maxi elbisesi için tekrar prowl’teyim.

Fakat bir şey bulmadığım bir şey, sezon ne olursa olsun, kuru, lapa lapa dudaklarım için bir tedavi.

REKLAMCILIK

Çantamın normalde içinde en az iki veya üç farklı dudak balgasına sahiptir ve tam anlamıyla onları evde biriktiririm, ama hiçbiri gerçekten işe yaramaz. Yardım ettiler, ancak bir çözüm değiller, bu yüzden şimdi günlük dudak nemlendiricilerinin aleminin dışında cevapları bulmaya çalışıyorum.

Dudaklarımı pefolying denedim, ama bu sefer çok daha popüler bir yaklaşım tercih ediyorum. Maskeyi test ediyorum!

Yani, yüz maskeleri, farkında olduğunuzdan emin olduğum için yeni bir şey değil. Tek kullanımlık levha maskeleri, özellikle de son zamanlarda ekstra popüler olmuştur (Jen bunu Amore Pacific tarafından beğendi), ancak daha önce hiç bir dudak maskesi denediniz mi?

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Kazak ??

42 $

Şimdi satın al

Garip geliyorlar, değil mi?

Ancak bu maliyet etkin küçük hazine – Bayan Günü Spa Derin Terapi Önceden Arıtılmış Jel Dudak Maskesi – Direnmek için Çok Zordu (Hedefte yaklaşık 3 $ için gördüm).

Bu benim ilk defa bir maske denemek, paketi maskenin ne kadar kalın olduğunda ilk kez açtığımda biraz şok oldum.

Sadece dudaklarımı kapsayacak, ama gördüğünüz gibi, bundan biraz daha büyük olduğunu varsaydım.

Resmin önündeki çizimin oldukça fazla olmasını beklemiyordum.
Ben Çizimler Bayan Günü SpA’nın kullandığını seviyorum.

Bu, en azını söylemek bir deneyim oldu. Paketteki talimatları takip ettim ve maskeyi dudaklarımın üzerine bastırdım, sonra kenarları yerinde kalana kadar düzeltti.

Şimdi, bu biraz çılgınlık aldı ve ben de dudaklarımı biraz parçalamak ya da sıkıca kapalı tutmak için olmasaydım emin değildim (onları kapattı. İlk başta akardıydı.

Maske kendisi tamamen bir serumda doyurulmaz. Sadece önceden tedavi görmüş, bu yüzden biraz ıslak, ancak eğilmediğimi uyguladığım zaman tamamen ürüne batırılmadı. Aynı zamanda hafif bir aloe / çiçek kokusu ve lezzetine sahiptir.

İşte malzemelere daha yakından bakmak …

Su, Gliserin, Butilen Glikol, Ceratonia Siliqua Sakız, Kondrus Crispus (Carrageenan), Lactobacillus Ferment, Scutellaria Baicalensis Kök Özü, Kamelya Sinensis Yaprak Özü, Artemisia Princeps Yaprak Özü, Houttuyya Cordata Özü, Narenciye Junos Meyve Özü, Ricinus Communis Tohum Yağı (Castor) ), 1,2-heksandiol, kaprilik glikol, fenoksietanol, inci özü, sodyum hyaluronat, dipotasyum glikirrrhizat, ethyheksilgliserin, adenosin, sakarit izomera, sitrik asit, sodyum sitrat, potasyum hidroksit, disodyum EDTA, askorbil glukosit

Burada, castor yağı, Japon mugwort (Artemisia Princeps yaprağı ekstresi) ve inci özü gibi bazı gerçekten ilginç malzemeler var.

Maskeyi açıkladıktan sonra, 20 dakika bekledim … hangi zamanlarda dairem etrafında dolaştım ya da maskedeyken yutmayacağımızı umuyorum. Başka bir deyişle, kendimi eğlendirmek için bolca zamanım vardı.

Bu ruj uygulamanın doğru yolu, evet?
20 dakikadan sonra, ver ya da al (bir saat, bir saat gibi bir sayfa maskesi bıraktınız mı?), Maske türünde bir hava kabarcığı hissettim … pop. Kenarlar soyulmaya başladı, bu yüzden bu bebeğin ne yaptığını görmenin zamanı geldiğini düşündüm.

Ne yazık ki, maskeyi çıkardıktan hemen sonra dudaklarımın nasıl göründüğünün resmini kaybettim, ancak dudaklarım gözle görülür derecede daha yumuşak ve çözümden biraz yapışkandı.

REKLAMCILIK

Anlaşmayı mühürlemek için bir dudak tedavisi için ulaştım, bu yüzden konuşmak için ve şu anki favorum Estee Lauder Yeni Boyut Tombul + Doldurma Uzmanı Dudak Tedavisi (42 $).

Bir dudak maskesini denemek istiyorsanız, çünkü Balms sadece sizin için kesmiyor, kesinlikle bunu tavsiye ederim. Kesinlikle beni uzaklaştırdığını söylemem, ama normal günlerimin bir parçası olarak 4 dolar değerinde olduğunu düşünüyorum. Farklı ve eğlenceli ve bence yardım ediyor.

Daha önce hiç bir dudak maskesi denedin mi? Dudaklarınızı tedavi etmek için özel veya ortak bir şey yapar mısın? Eğer yaparsan, kuru dudaklarım ve bunu duymak isterdim!

Brand Spotlight: Bossy Cosmetics

feeling Bossy! I’m using Bossy Cosmetics liquid Matte Lipstick in Sexy
Bossy Cosmetics is a new cruelty-free Black-owned indie makeup line of lip products that caters to all skin tones. I’m a fan, particularly of the lipgloss!

Do you understand the Kelis tune, “I’m Bossy?” It’s virtually my style song, ha ha ha!

If you’ve ever been called bossy by your buddies as well as family, you’ll most likely get a kick out of this.

REKLAMCILIK

Hues for bossy gals of all shades

Bossy Cosmetics cruelty-free, vegan line of lip products introduced in 2019, so they’re quite new. The founder, Aisha, is a mom of three as well as a self-proclaimed “lipstick junkie” who worked in investment banking before starting the brand with the intent to 1) assist women feel beautiful, as well as 2) pay it forward, as part of the proceeds go toward charities that support women as well as girls.

Inclusivity is one of their primary pillars, so you’ll discover colors for all skin tones as well as ethnicities.

Prices variety from $16.99 for a liquid lipstick, to $13.99 for a lip liner, to $14.99 for a gloss as well as $18.99 for a lip/eye/cheek glitter, so they’re pricier than Revlon or Neutrogena, however somewhat less than MAC.

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Kazak ??

42 $

Şimdi satın al

Sexy liquid Lipstick, Shiraz Gloss as well as rush Lip Pencil
Take me back to the ’90s, please

I’ve tried a few of their items, including a lipgloss, liquid lipstick as well as a lip pencil, as well as I’m impressed! IMO the makeup is on par with MAC.

Liquid Matte Lipstick in Sexy: This O.G. ’90s-style flat matte brown takes me back to my college days! It’s warm with a slight hint of red (but the red isn’t as present as MAC Paramount or Revlon Rum Raisin). The texture’s a light-as-air mousse, so you can lead it to the corners of your Cupid’s bow precisely where you want it to go… smells a bit like cocoa butter at first, as well as I type of want to eat it, ÇOK KOMİK! (Don’t do that, though.) extremely faint sugar cookie flavor. A bit goes a long way, as well as the product totally coats my lips without settling into horizontal lip lines.

Hydra Gloss in Shiraz: This semi-sheer pearly mauve-pink feels like one of the revamped MAC Lipglasses. It’s thick, so it’s THERE as well as you understand it. It’s not sticky, though, as well as it’s quite moisturizing too. I get a faint sugar cookie flavor, however it’s not all up in your grill. If you’re like me as well as nude, glossy as well as lips are your thing, Shiraz is a color you’ll reach for all the time.

Lip Pencil in Rush: A high-pigment matte rosy pink that glides across lips without tugging. contains shea butter for moisture!

Hydra Gloss in Shiraz
Lip Pencil in Rush
Where to get your Bossy on

Right now you can discover the products online, however before the ‘Rona they had pop-up shops right here in the Bay area as well as in new York. inspect ’em out when you get a chance.

REKLAMCILIK

Dost canlısı topluluk güzellik bağımlısı,

Karen

P.S. TGIF!!!!! So many exclamation marks!!!!!

Indie appeal brand Spotlight: Frank Body

like whatever in Aussie appeal line Frank Body, I as well am powered by coffee!

In fact, I’m totally non-functional without it (or at least something consisting of caffeine).

REKLAMCILIK

Frank Body has been around considering that 2013, packing their products with the mighty coffee bean. They’re offered around Australia now, in addition to right here in the us online. Their products have cheeky names, as well as they put funny quotes as well as pics on the packaging (there’s a doodle of a bum on the coffee scrub!). ŞİRİN.

They remind me of Bliss, however with a lot more coffee, as well as their a lot of prominent products are their exfoliating coffee scrubs…

Original Coffee Scrub ($16.95 for a 7.05-oz. bag)

Don’t keep this in the kitchen, since if you get up additional woozy one morning, you may inadvertently put it in the coffee maker! The coffee scent is that strong.

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Kazak ??

42 $

Şimdi satın al

So, for the record, it’s a body scrub, not a stimulating cherished beverage.

For peeps who like a somewhat aggro scrub, however aggressive in a a lot of pleasurable way, like doing a hard workout as well as not, like, getting your @ss beat in an underground fight club, this exfoliating, moisturizing scrub made of coffee grounds, salt, sugar as well as oils is quite excellent (you likewise get a great amount of it for the price). as well as man! — if the invigorating scent doesn’t perk you up in the shower, possibilities are your heart is no longer beating as well as you’re clinically dead and/or a zombie.

Be warned… I freaked out a bit (OK, a lot) when the grounds got around the sides of the tub as well as the walls of my shower (I had to stop myself from grabbing rubber gloves as well as the tub scrubber). It’s hella messy, as well as I can’t manage it.

(Yes, I’m slowly turning into my mother.)

İÇİNDEKİLER
Coffea Robusta Seed Powder (Coffee), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Water (Aqua), Sodium Chloride (Salt), Sucrose (Brown Sugar), Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil, Tocopherol (Vitamin E), fragrance (Parfum)* * Natural. includes nuts.

5 kalpten 3.

Express-O Coffee Scrub ($19.95 for a 5.3-oz. bag)

This one’s a lot more my speed. It’s creamier as well as less untidy than the Coffee Scrub, however it still has the exact same “scrub your lights out!” tekme atmak. I feel like I’m treating myself when I utilize it since I’m not simply washing my skin… I’m exfoliating away all. the. flakies! My legs, arms as well as whatever in between feel as well as look like costly health club skin when I’m completed utilizing it.

Also, it smells like a caramel latte (a.k.a. YUM).

Even though the 5.3-oz. bag seems a bit little for 20 bucks, I like this stuff. I desire I had a backup.

İÇİNDEKİLER
Water (Aqua), Juglans Regia (Walnut) shell Powder, Glycerin, Kaolin, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Acacia Catechu Seed Powder, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Coffea Arabica Seed Powder, Pumice, Potassium Cetyl Phosphate, fragrance (Parfum), Triethanolamine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Cyclohexane, Ethyl Acetate, Quartz, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid. overall naturally derived: 98.7%

5 kalpten 4.

Cherry Bomb Lip & Cheek Tint ($11.95, 0.51 fl. oz.)

I’ve only utilized this as a lip tint so far, however I believe it’s incredibly pretty. It’s the color of a juicy Bing ? Kiraz! But…my lips feel extremely dry afterwards.

İÇİNDEKİLER
Lanolin, Lanolin Wax (Lanolin Cera), Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Coco-Caprylate/Caprate, Beeswax (Cera Alba), Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Talc, Tricaprylin, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Vanilla Planifolia Fruit Oil, Coffea Arabica (Coffee) Seed Oil, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract, Tocopherol (Vitamin E), Glycine Soja (Soybean) Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Ethyl Macadamiate, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Glycerin, Water (Aqua), Malic Acid, Silica Dimethyl Silylate, Stevioside, Flavour (Aroma), Violet 2, Red 33 Lake, Red 6 Lake. Zulümsüz. overall naturally Derived: 99.6%

5 kalpten 2.

Shimmer Lip Gloss ($12.95, 0.51 fl. oz.)

Gibi kokuyor ? Limonlar! The shimmer is likewise great as well as subtle. plus as well as plus.

Bummer that it likewise dries out my lips, unfortunately. I believe it’s still worth a try, though.

İÇİNDEKİLER
Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Lanolin, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Beeswax (Cera Alba), Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Flavour (Aroma), Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Caprylic/Capric, Triglyceride, Coffea Arabica (Coffee) Seed Oil, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract, Glycine Soja (Soybean) Oil, Tocopherol (Vitamin E), Menthol, Mica, Water (Aqua), Titanium Dioxide. Zulümsüz. overall naturally derived: 99.1%

REKLAMCILIK

5 kalpten 2.Dost canlısı topluluk temyiz bağımlısı,

Karen

Pazarlar The Cat, Makyaj, Güzellik Blog Mascot, Vol. 459

Sekmeleri, bu sabahın devriyesini yürütmek için Kayıp Önleme Departmanı’ndaki diğer işçilerden birini aldı.

Catnip havuçlarının yanı sıra biberlerin yanı sıra olgunlaştı ve bu yüzden çiftçi tekretçü bu sabah erken çıktı ve işle ilgilendi.

REKLAMCILIK

Elbette, elbette, kendi tarımınızı yapmak, kendi tarımın yanı sıra sekmelerinin doldurduğu gibi.

Yine de biberlerin yanı sıra biberlerin yanı sıra bir kaç havuç kurtardı. Biberlerin yanı sıra havuçları da severim, ancak özellikle bu çeşitleri sevmiyorum. Dikilen sekmeler son derece güçlü catnip notları var …

Bahçeciliği tamamladıktan sonra, sekmeler ofise geri döndü ve yeni stajyeri uygun sevişme için bir ders verdi.

REKLAMCILIK

Şimdiye kadar oldukça purr-kumlu bir gün oldu.

Dost canlısı topluluk güzellik bağımlısı,

Karen

Saturday Surfing, January 19th, 2019

Morning, friend.

So…movies. I’m at the point in life where it takes me three days to finish watching a movie at home. I’ll watch them in bite-sized chunks on my couch, a few minutes here and there between loads of laundry and making dinner.

REKLAMCILIK

Last night I finished a good one called Eighth Grade, and it only took me two days! could this be progress?? maybe by summer I’ll be back to actually finishing a movie in a day, ha ha!

But I digress…

I liked this one a lot. It’s fictional, but it’s very true to what I remember being an eighth grader was like. The main character, Kayla, perfectly captures the awkwardness and hopefulness I remember feeling throughout middle school.

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Kazak ??

42 $

Şimdi satın al

Those years were rough, man! and can I just say bravo to the filmmakers for featuring a main character with acne and eighth graders who actually look and act like eighth graders? even though the movie is set in 2017, it still captures how I remember feeling back then. All the memories came flooding back! — the feeling of being on the edge of something, not quite a child but not yet a teenager either.

Give it a shot if you have some time this weekend. I found it on Amazon Prime.

But before you press ‘play,’ your weekend reading…

See, this is why I never accept drinks from strangers, even at fancy spas. You could walk out with a $22k bill, OMG!

Fave read of the week: Washington DC-based makeup artist Carl Ray does makeup for some of the most influential women in politics.

How Hollywood artists transformed the hair and makeup for some of the stars (including Christian Bale) of the biggest movies last year.

The history of leggings…

And how they became the most controversial members of the pants family.

Speaking of leggings, these black leggings allegedly rock, and they’re supposed to look like real pants. Um…sign me up?

How the 10-step Korean skin care routine changed American skin care.

The Fenty effect is a real thing, and now it’s happening in skin care.

Peep these skin care innovations of tomorrow, including a wand that supposedly removes dark spots right before your eyes.

What happens when you Konmari a massive makeup collection…

Because I’m listening to Lizzo 24/7 right now

And because I still secretly believe Keanu and I will be married someday

Yes, THAT Keanu.

Oh, yeah, one more thing about that movie (Eighth Grade)… I’m no longer allowed to use young people slang, because I had to google “Why do kids say Gucci?” HA HA! I’m officially one step closer to retreating to the tomb in my pyramid with all of my cats and worldly belongings.

REKLAMCILIK

Have a good one!

Dost canlısı mahalle güzellik bağımlısı,

Karen

Pazarlar The Cat, Makyaj, Güzellik Blog Mascot, Vol. 469

Bıyıklar, kulak tutamları, tumlar, kuyruklar ve hainches her zaman kedi kadın sevgiyi alırlar, ancak bu fasulyenin daha fazla dikkati hakettiğine inanıyorum.

Zaten resmi çılgın kedi kadın şapkasını kullanıyorsanız, hoş geldiniz! Büyük olasılıkla ne hakkında konuştuğumu anlayacaksın, ancak değilseniz / yapmazsanız, CCCL’lerin ülkesine sıcak bir karşılama uzatmamı sağlayın!

REKLAMCILIK

Hepsinin ikincisi, tam olarak kedi pençelerinin bu yumuşak pedleri nasıl olduğunu tam olarak anlıyorsunuz. Merkezdeki yağ pediyle, pençelerinin altındaki dört bit pedlerle çevrili? Rahat CCL Convo’da, bunlar “ayak fasulyesi” olarak adlandırılır ve güzeller.

Onlarla tüketilen (çalışma bilgimden!) Tükenen Crazy Feline Kadın Mahallesi’nin bir alt kümesi var.

Şimdi, bu sekmeler, kitty hayatının olgun aşamasında, toe fasulyesi var … peki, telefon etmeyeceğim, onları kırışıklıklar. Ben onları “deneyim satırları” olarak adlandıracağım. Toe fasulyesi, toe fasulyesinin ne zaman olduğu kadar parlak olmadığı kadar daha fazla deneyim hattına sahiptir. Ancak ben hala? onlara. Onlar da tatlı ve aynı zamanda onlara dokunduğumda, sekmeleri bana tarak atıyor, sanki “Bayan, pençelerime çok sağlıklı değil. Bir hayat olsun! ”

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Kazak ??

42 $

Şimdi satın al

Hayal etmekten hoşlanıyorum – yanı sıra bu kadar çılgın kedi kadın, ancak küçük bir kedi yavrusu olarak umrumda değil (zaten bir ya da iki olana kadar onu tatmin etmedim), annesini nuzzling Besleme gibi beslenmenin yanı sıra karnına karşı toe fasulyesi.

Kucağımda attığında nasıl hissettiğini tam olarak hissediyorum. Toe fasulyesi, cızırtılı kot pantolonuna yumuşak terlerin hissini tercih ediyor mu?

Toe fasulyesinin tam olarak ne kadar hassas olduğunu tam olarak soruyorum. Sabahın alt katında yürürken olduğu gibi, toe fasulyesi soğuk fayanslara temas ettiğinde, şaşkın mı? Ya da benimle yatağa attığında, toe fasulyesi yumuşak battaniyeye dokunduğunda “ah …” gidiyor mu? Yaptığına inanıyorum.

REKLAMCILIK

Kedinizin toe fasulyesi ne renk, neye benziyorlar? Pürüzsüz mü yoksa kitty’nin sekmeleri gibi deneyim çizgileri var mı?

Dost canlısı topluluk güzellik bağımlısı,

Karen

Mac yüksek sesle yanı sıra, NC42 Cilt’te

MAC LOUD’IN yanı sıra koleksiyonun yanı sıra koleksiyonu kaldırmanın yanı sıra, her ikisi de MAC web sitesinin yanı sıra sunulan MAC WOOTH’ları seçilen koleksiyonun yanı sıra koleksiyonu kaldırın.
Adam, bunu kolumda alamadım ve yeterince çabuk anlaşma yapamadım. her şeyden önce, nötrallar. İkincisi, Mac.

Cidden, iyi.

REKLAMCILIK

Teknik olarak, iki Le Mac koleksiyonunu kontrol ediyorsunuz. Biri, tek göz farı (her biri 18 $), rujlar (20 $), lipglasslar (18.50 $) yanı sıra ek boyutların yanı sıra diğerinin yanı sıra, tek göz farı (her biri 18 $), rujlardan (her biri 37 $) oluşan açıktır. (30 $ yanak renkleri extrordinaire).

Birkaç üst düzey gözlem:

Allıklar standart sorun tozu formülünde değildir. Kremsi, kabarık bir formül var ve jel benzeri hissediyor. Onlar ipeksi. Onlar yumuşak, yanı sıra parmaklarımla birlikte kullanıldığında en iyi şekilde çalışıyorlar. Beş dakikalık makyajlara muhteşem arkadaş olduklarına inanıyorum.

Göz farı için olduğu gibi, normalden daha yumuşak hissediyorlar, Mac tozu gölgeleri için normalden çok daha fazla “ver” gibi daha fazla. Özellikle onlar için gerçekten umut ediyorum, özellikle de normalden daha yoğun görünüyorlar.

Monokromatik görünüşü seviyorsanız, bu sizin için koleksiyondur. Bir dizi koordinasyon gözü / yanak / dudak ürünleri vardır (ürünleri renk ailelerine ayırırken çok daha belirgin hale gelir). Sofistike olduğuna inanıyorum çünkü tam bir sofistike olduğuna inanıyorum, bu yüzden benim bu yaşam hakkındayım.

PAKETLEME! Kinda Shu Uemura, Yah? Ben sadece havalı göründüğü için değil, aynı şekilde, aynı şekilde pratik olduklarından, önden ne kadar gölgede olduklarını söylemenin basit olduğu için aynı şekilde pratik olduklarından.

Kaldır ambalajını beğendim … bu yüzden Temel Mac Black’in aksine.
Rujlar (her biri 20 $) yanı sıra lipglasses (her biri 18.50 $)

Ek boyutlu skinfinishes (her biri 18 $) (37 $)

Daha fazla kızdırma play allık (her biri 30 $)

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Kazak ??

42 $

Şimdi satın al

Kızdırma play allıklar (her biri 30 $)
Kalbim, bunları çektiğimde iki kez kaçtı, yani istemeden “Sıcak lanet olsun!” Connor önünde (ne söylersem tekrar ettiği bu aşamada, bu yüzden canlı lanet sözlerini sınırlamaya çalışıyorum).

REKLAMCILIK

Ne düşünüyorsun?! Ecstatic olduğum gibi? ? Veya nötrler, erteleme düğmesine basmak istersiniz mi? ?

Dost canlısı topluluk temyiz bağımlısı,

Karen

BrioGeo şimdi Ulta!

Şimdi Ulta’yı görmek için bir neden daha var!
Bekle – bekle! Şimdi Ulta Cartımı doldurmak için henüz bir nedenden geldim, çünkü şimdi Ulta’da BrioGeo saç ürünlerini getirdiler.

Yessss! ?

REKLAMCILIK

Birkaç ürünleri oldukça iyi bilinmektedir, nazik olun, nazik avokado + kivi mega ıslaklığı süper yiyecek maskeleri yanı sıra umutsuzluk yok, onarımı! Derin şartlandırma maskeleri. Her ikisi de 2020’de okuyucunun seçenek ödüllerinin yanı sıra okuyucunun seçenek ödüllerini de kazandı.

Nazik olun, nazik olun Avokado + Kivi Mega Islaklık Superfood Mask, ıspanak, Chia tohumları ve kakao çekirdeği tereyağı vardır.
Ancak marka, büyük olasılıkla en iyi saç bakım ürünleri için kıvırcık, dalgalı ve dokulu saçlar için anlaşılmıştır; Zihin, tüm saç türleri için ürünleri var.

“Temiz bir çizgi” hakkında düşündüler (hava tırnakları, çünkü gerçekten “temiz” güzellik endüstrisinde ne anlama geldiğinin standart bir anlamı olmadığı için), her şeyin vegan, zulümsüz, glütensiz ve Sülfatlar, silikonlar, parabenler, yapay boyalar, DEA’yı ve ftalatları atarlar. Bu iyi. Bunun yerine, neyin telefonlarını, doğal yağların, vitaminlerin yanı sıra antioksidanların özel bir karışımı olan Nova Kompleksi’ni aradıklarını entegre ediyorlar.

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Kazak ??

42 $

Şimdi satın al

Kurucu, Nancy Sicim, finansta çalışmak için kullanılmakta ve annesini bir arabada ve kamyon kazasında trajik olarak kaybettikten sonra işe başladı.

“Bu derin kaybı dünyamı değiştirdi ve aynı şekilde, aynı zamanda yeni anlamları keşfetmek için ruh-arayan bir yolculuğa başlamak için beni etkiledi. Bu yolculuk, beni en sevinç ve mutluluk getiren hatıralarla yeniden bağlanmamı sağladı: Gençken annemle geçirdiğim zamanlar, kendi güzellik tedavilerinimize ev mutfak alanımızdaki sıfırdan (annesinden keşfettiği bir şey) Kırsal Batı Virginia’da büyüyor). ”

– Nancy Swine, Creator ve BrioGeo CEO’su (Resmi BrioGeo PR’den)

Dalgalı ve kıvırcık kızlar için ürünleri için mükemmel bir üne sahipler, yanı sıra, umutsuzluğun tamir etme çalışmalarını kullanmadıklarını ve hoşuna gitmedi. Zengin henüz hafif, yanı sıra, ne olursa olsun, son derece kuru uçlarımı nemlendirir.

Kuru, kırılgan, renkli veya aşırı işlenmiş saçlar, umutsuzluk yok, onarım! Derin iklimlendirme maskesi, kuşku yağı, B-vitaminlerin yanı sıra ıslaklığı ve susamış saça hidrasyonu getirecek alg özü vardır.
Benzer şekilde bu birkaç şeyi denemek için stoklandım …

Nazik olun, nazik olun Avokado + Kivi Mega Islaklık Superfood Maske (36 $): Çevre dostu smoothies, bu derin şartlandırma maskesi, antioksidan kivi içerir (yüksek düzeyde C vitamini ile bilinir), ıspanak özleri ve zengin avokado yağı, yanı sıra tüm saç tipleri üretilir.

Curl Charisma Rice Amino + Avokado Şampuanı (24 $): Sıyırma olmadan kıvırcık saçları temizleyen bir nemlendirici şampuan. SHEA tereyağı ve saçları ağırlığını düşürmeden yumuşaklığı geliştirmek için avokado yağı da içerir.

Curl Charisma Pirinç Amino + She Kıvrılma Klima Klima (24 $): Saç manikülünü mühürlemek için pirinç amino asitleri ile dolu bir nemlendirici saç kremi, aynı zamanda üniforma buklelerinin oluşumunu motive etmek için frizz-neden olan nemi ve fermente edilmiş domatesleri kilitleyin.

Curl Charimsa Rice Amino Bırakma Creme (20 $): Bir nemlendirici yanı sıra hafif, çok yönlü bekletme.

BrioGeo’ya aşina mısın? Eğer öyleyse, ürünleri hakkında ne hissettiğinizi tam olarak anlamama izin vermeniz gerekir!

REKLAMCILIK

Dost canlısı topluluk güzellik bağımlısı,

Karen

P.S. TGIF! ?