Archives October 2022

Urban Decay liquid Moondust Eyeshadow

metropolitan Decay liquid Moondust Eyeshadow
It occurred to me last night when El Hub as well as I were driving house from running tasks as well as I was using the new metropolitan Decay liquid Moondust Eyeshadow in Zap…

I completely ought to begin a support group for makeup enthusiasts who walk around all the time long using crazy makeup however have husbands/boyfriends/significant others who either don’t notice or, for whatever reason, don’t state a damned thing about it.

REKLAMCILIK

Something tells me there are great deals of us out there…

When I caught a peek of my lids glittering in the car’s side view mirror, I realized that — WHOA! — I was using so. Çok. Parıltı.

I appeared like I’d just spent the last 24 hours partying in Las vegas instead of driving house to Novato from infants ‘R’ Us.

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Kazak ??

42 $

Şimdi satın al

And I can’t believe El Hub acted like he didn’t even notice! When I lastly asked him about it in the car, he casually said, “Well, I discovered they [my eyes] were sparkly, however I’m so utilized to it now. I believed it was just normal.”

ÇOK KOMİK!

Urban Decay liquid Moondust Eyeshadow
Coming soon in eight glitter-rific $22 shades

If it’s shine you want, it’s shine you’ll get with the metropolitan Decay liquid Moondust Eyeshadows, coming soon solely to Sephora for the holidays.

Zap, the shade I’m using below, is a gold with gold sparkle; Magnetic is a purple with iridescent sparkle; Vega is a bright blue with iridescent sparkle; as well as Zodiac is a smokey black with a bluish eco-friendly shift as well as 3-D sparkle.

There’s likewise a deep coppery iridescent bronze called Spacetime, an iridescent oyster beige called Chem Trail, a peach with pink shift called Recharged as well as a pinkish red with eco-friendly 3-D shimmer called Solstice, which, by the way, I have to pronounce “Soul-Steese” ever because I binge-watched broad City.

Wearing metropolitan Decay Zap on my lids as well as lower lash lines, as well as the lisptick is metropolitan Decay Vice Lipstick in EZ.

Glitter that goes hawd

Wear time is the huge advantage these liquid shadows have over the original powder Moondusts, so if you have to go difficult (or hawd) for an prolonged period of time, the liquid Moondusts are wear it’s at.

Most of the time when I wear shine shadow on my lids, I ultimately end up with shine on my cheeks as well as around my face, however the liquid Moondusts stay put. I can wear any type of of them for as long as eight hours as well as experience absolutely no shine transfer.

The requirement for speed!

Because the formula is on the creamy side of the liquid shadow spectrum, they’re much more like a fluffy mousse than a runny liquid, which makes them simple to control, as far as liquid eyeshadows go.

I will state that it assists to keep time in mind when you’re working with these since when you clean them on your lids or lash lines utilizing the fine-tipped brush, they’ll stay wet for about 30 seconds before setting, so if you want to blend out any type of edges, you much better work fast.

From the left: metropolitan Decay Zap, Solstice, Recharged, Chem Trail, Zodiac, Vega as well as Magnetic
Think thin

A thin layer yields a laundry of shimmer that appears like stars twinkling on a remove night, which is most likely infants ‘R’ us appropriate, however I gotta have MOAR GLITTER, so I stack that sh*t on. great thing these are developed to be layered.

If you do choose to opt for broke, begin with a thin layer, as well as let it dry. Then, repeat that up until the shimmer thoroughly satisfies your inner unicorn.

Whatever you do, though, try to prevent stacking thick layers, since it’ll make your shadow look dense as well as heavy.

The two “Zs” — Zap as well as Zodiac

Definitely inspect out Zap as well as Zodiac, the two smoothest shades that have what I believe is the finest shimmer of the bunch.

I like golden Zap since it pairs well with red or nude lips, as well as it’s not as well outrageous to wear before dusk.

And Blackened greenish blue Zodiac totes appears like a sparkly liquid version MAC Club, one of my preferred shadows of all time.

REKLAMCILIK

I haven’t had the possibility to try layering Club on top of Zodiac yet, however I’m looking ahead to it! My spider sense is tingling. I have a feeling it’s gonna be bomb.

Dost canlısı topluluk cazibesi bağımlısı,

Karen

Bu Lancome Sulu Çalkalayıcılar Ne Kadar Sevimli?

bu sulu çalkalayıcıların sevimli değil mi?
Farklı güzellik bloglarından bahsedilen dudak tedavisi yağları, son zamanlarda çok iyi bir anlaşma yaptığım ve onları merak ediyordum … ama ne olursa olsun, onlara bir deneme yapmak için gitmedim.

Şimdiye kadar.

REKLAMCILIK

Bu Lancome Sulu Çalıcıları (21 $) birkaç nedenden dolayı denemek isterdim. İlk önce, süper süper sevimli.

Onlar ciddi bir şekilde gördüğüm en tatlı dudak ürünlerinden birkaçı.

İkincisi, iki fazlı formül (yağın yanı sıra pigment de yerleşir, böylece bunları kullanmadan önce bunları birlikte karıştırırsınız).

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Kazak ??

42 $

Şimdi satın al

Sadece ben mi, yoksa bunlar mini karışık içki çalkaları gibi görünüyor mu?
Bunlara hızlı bir titreme sağladıktan sonra, rengi uygulamak için kullandığınız sevimli bir bit yastık aplikatörü var.

Öyleyse … gerçekten, bunların sevimli olduğuna inanıyorum. Öyleyse sevimli! Sadece yazın için mükemmel oldukları gibi, bu süper parlak görünüşü dudaklarınıza getirebileceğiniz, ancak aynı şekilde petrolü içerdiğinden, gerçekten nemlendirirler.

Parlak olsa bile, çok fazla parlaklık gibi hissediyorum, gerçekten nemlendirilmiyor. Ancak bunlar nemlendirilmelerinin yanı sıra parlak ya da yapışkan olmadıklarından beri güzel.

Tahmin edebileceğiniz gibi, yağdan beri biraz yağlı bir his var, ama onlar yağlı değil ya da böyle bir şey değiller. Denedim diğer dudak ürünlerinden farklı olarak hissediyorlar.

Yastık aplikatörüne daha iyi bir bakış
Burada sahip olduğum iki renk apri-sevimli (bir şeftali / kayısı) yanı sıra Pinky Berry hikayesi.

Dudaklarımda, Apri-Cute oldukça saf; Bir ton pigment görmüyorsunuz, ancak bunun için bir yerin yanı sıra bir zaman var. Ve Berry Tale, gerçekten parlak, oldukça pembe bir dudak rengidir.

Apri-sevimli lancome sulu çalkalayıcı giyiyor

Berry Tale’de Lancome Sulu Shaker Giyen
Bunların süper düşük anahtar makyaj günleri için harika olduğuna inanıyorum. Sadece işe gittiğimde, çok fazla makyaj yapmak için fazla zamanınız yoksa, kesinlikle bu sulu çalkalayıcılara, bir dudak balsamı için ulaştığım kadarıyla, bunun yerine bunları seçmem Daha fazla parlaklık istediğimde dudak balsamı.

Apri-sevimli Lancome Sulu Çalkalayıcı
Berry Tale’de Lancome Sulu Çalkalayıcı
Bu sulu çalkalayıcılar hakkında gerçekten taptığım bir şey var. Demek istediğim, bir ton makyajım var, bu yüzden, özellikle benzersiz olduğuna inandığım bir ürüne rastlamadığım kadar sık ​​değil.

Bu, her gün gibi yeni bir ürünle (HAHA) gibi sonbahar yapmadığımı belirtmemek, ancak bunların sadece çok sevimli olduğuna inanıyorum. Bana göre, eğlenmek, makyajı sevmemin çok büyük bir nedeni var – sadece etrafta oynamak için günümdeki birkaç şansdan biri! Ne zaman eğlenceli bir twist koyan bir ürün görsem, bir başparmak yukarıya vermeliyim.

Bu sulu çalkalayanların oldukça benzersiz olduğunu itiraf etmeliyim
Yine de, son derece meyveli bir koku (sadece bir kafa) sahip olduklarını söyleyeceğim. Neredeyse çocukların öksürüğü şurubu ya da meyve atıştırmalıkları gibi kokuyorlar – bunu biliyorsunuz, bu yapay olarak harika meyveli kokusun, bu yüzden bana çocukluğumu hatırlattığından Ben hiç! Ancak son derece gözle görülür, bu yüzden bunu size yönlendirmeyi umuyorum.

Bunlar çok tatlı!

REKLAMCILIK

Merak ettiğiniz durumda, derinlikte (bu yazıda daha fazla ayrıntı) // mac soft servisinin yanı sıra saucy’nin yanı sıra (bu yazıdaki değerlendirme ve bu yazıdaki değerlendirme) // ile ilgili olarak seks maskara // becca parıldayan cilt perfektörü şampanya POP // Tigerlily’de Becca aydınlık allık döktü.

Lancome sulu çalkalayıcılar şimdi Sephora’da 21 dolara sunulmaktadır.

Bunları veya diğer dudak yağlarını denediyseniz duymak istiyorum. Bütün bu dudak yağı bir şey için yeniyim, bu yüzden düşüncelerinizi duymak istiyorum!

Eski Mac Favores: Mac toprakları ve yumuşak oşer saksı boyalar ve kapak-up

saat yönünde soldan seçin, bu MAC NC42’de renk seçin ve Mac Pro Longwear boya kapları yumuşak koyu sarı ve zemin
Ey! Bu cuties – Oldies ama güzellikler – EL HUB ile alışveriş merkezine bir yolculuktan sonra geçen pazar benimle eve geldi.

Operasyonun bir parçasıydı.

REKLAMCILIK

Görevden önceki gece, evde eski bir mac boya tencerelerinin eski bir stash’ı, umutsuzca atılması ve değiştirilmesi gerekiyordu. Yolculuğumun ya da öldüğümden ikisi, yumuşak koyu sarı ve toprak çalışması, verimli bir şekilde öldü ve onlarsız çalışamayacağım, stoklamak zorunda kaldım. EN KISA SÜREDE.

ÇOK KOMİK! Kendimi güldürdüm.

Her neyse, yumuşak koyu sarı ve toprak işleri hem krem ​​gölgeler hem de mat bir finish var. Onları göz farı üsleri olarak kullanmayı ya da bazı durumlarda kendi başlarına kullanmayı seviyorum.

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Kazak ??

42 $

Şimdi satın al

Sol alttan saat yönünde, bu Mac Pro Longwear boya tenceresi Yumuşak Koyu’ndaki, NC42’de renk ve profesyonel uzun boylu boya tenceresinde renk seçin
Mac Yumuşak Ocher Boya Potu (21 $)

Bence Mat Sıcak Bej Yumuşak Koyu’nun yumuşak kahverengi, eyer, risepaper ve İsviçre çikolata gibi sıcak nötr altında oldukça güzel göründüğünü düşünüyorum. Bazı durumlarda, kapaklarımın doğal rengini paylaşmak için kullanıyorum (bunları boşaltmak için dudaklarınızdaki kapatıcıyı nasıl kullanabileceğinize benzer).

Gibi, cilt tonumdan biraz daha hafif olan tonlarım varsa, soluk taupes, tans veya bejler gibi, genellikle NC42 cildimde iyi görünmeyen tansiyonlar gibi – ince bir yumuşak tabakayı parlatarak başlayacağım. Bir Mac 217 ile kapaklarımdaki hardal, sonra gölgeleri üstüne uygulayın. Yumuşak Ocher, cilt rengimin ve gölgelerim arasında bir tampon gibi davranır ve gölgelerin tavalarlarına baktıkları şekilde çok daha yakından benziyor. Ayrıca, üstte ne katman olursam yoğunlaşır.

Bu rengi seviyorum. Mac’in bir zorunluluğu var.

Mac Groundwork Boya Potu (21 $)

Oh, Mac Groundwork … Nasılsın?

Zemin çalışması, bir mat kaplamalı nötr bir orta tonlu taupe-ish kahverengidir ve her gün göründüğü için onu seviyorum. Onu nötr kahverengi ve taupe göz farıları için bir üs olarak kullanıyorum ve aynı zamanda gerçekten çok güzel olduğunu düşünüyorum.

Bir acele olduğumda – biliyorsun, hayatımın her günü gibi – tüm kapakların her yerine bir katman yapmayı seviyorum ve daha sonra bazı hızlı kedi gözü astarı uygulayın.

Mac NC42’de Kapak Seç (19 $)

Kapak seçeneğini belirleyin, tezgahta tuttuğum son şey, Mac yüz ürünlerini ilk giymeye başladığım gün içinde çok fazla waaaaay kullandığım bir şey.

Görelim … ne zamandı? 2001? 2002?

2000 olabilirdi.

Yowza.

Söylemeye gerek yok, bir süredir buradaydı.

Kapak seç 13 gölgede gelir, bu yüzden güzel, geniş bir renk yelpazesidir. Gözlerinin altında ve yüzündeki herhangi bir yere kullanabileceğiniz bir orta – tam kapsama alanı kapatıcı. Tam kapsamlı bir kapatıcı için, cilt üzerinde pratik olarak tespit edilemez görünüyor. Mevsimsel bir gazi olabilir, ancak özellikle lapa lapa yamaları ve sivilce gibi sorun noktalarının etrafında hala harika çalışıyor.

Ve Mac Pro Longwear Kapatıcısının Combo Kuru / Yağlı Cildimde yaptığı kadar oksitlenmez.

Ofisimi temizlerken eski bir taneye rastladığımda yeni bir tüp almaya can atıyorum ve ne kadar sevdiğimi hatırladım.

Ey! – Bir gelişme renkli nemlendirici oluşturmak için birden fazla yüz nemlendiricinizle karıştırabileceğinizi hatırladım.

REKLAMCILIK

Bunu bu hafta yapılacak şeyler listeme koymalı …

Bugün burnumun etrafında, çenemi ve yanaklarımda giydim. Her şeyi kapsar, ancak yine de doğal ve zahmetsiz görünüyor ve HOLLA! – İnce çizgiler ve gözeneklere geçmez. Bence Mac Mineralize Skinfinish DOĞALA’NIN HAZIR TOZLUK İLE Ekstra Güzel Set görünüyor.

Peki ya sen? Son zamanlarda Mac Ride-Or-Faves’ünüzden herhangi birini restore ettiniz mi?

Temyiz Vol. 17: NARS long hot summertime Eyeshadow Palette, Smith & Cult Fauntleroy nail polish as well as untidy Dutch Braids

It’s gonna be a long, hot summer
Happy Caturday, my darling! I hope you’re having a terrific morning so far, as well as I hope you’re feeling refreshed as well as prepared for a fun weekend.

It’s a charming day right here in northern California. nothing however blue sky from rolling hills to rolling hills. It appears like it’s gonna be a hot one, too, which is why I have my hair in a Dutch braid.

REKLAMCILIK

GURL, I’ve been all about the Dutch braid lately.

It’s generally an inverted French braid, where instead of pulling the hairs over when you braid, you pull them under so the braid type of pops out, as well as you can make it, like, all poofy-looking as well as larger than life if you chill out the hairs after you tie the end, which has the added benefit of not providing me a throbbing headache like some securely braided styles can.

5-minute untidy Dutch braid
I like the whole untidy braid trend… I rue the day if/when they go out of style, since this right here took me less than five minutes, as well as I was able to do it without having to look in a mirror!

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Kazak ??

42 $

Şimdi satın al

NE?! Evet.

I likewise rue the day when big, bushy eyebrows go out of style since it took me permanently as well as a day to grow mine out. I’m sure it’s only a matter of time…

Wow, it’s already getting hot here, as well as it’s not even 8:30. I assumption it’s proper that I’m using the $45 restricted edition NARS long hot summertime Eyeshadow Palette.

The NARS long hot summertime Palette
Isn’t it a cutie pie? six powder eyeshadows — a beige, a taupe, two coppers, a deep brown as well as a lovely light gray — as well as it fits in the palm of my hand. The top row has some cooler-toned neutrals, as well as the bottom row has warmer tones.

Wearing the complying with from the NARS long hot summertime Collection: long hot summertime Eyeshadow Palette, Laguna/Casino Bronzer, Deep Throat blush as well as Salamanca Lipgloss
I’ve been using the combination all week long, as well as it gets additional points for not taking up much area in my already overloaded makeup bag. It must be a excellent travel buddy if I take any type of trips this summer.

Speaking of trips, I gotta get on that. I’m thinking, though, that it may be as well difficult to travel with a baby. I dunno… Moms, provide me your thoughts on that.

I likewise like that the combination has a great mix of great as well as warm tones, since you understand exactly how it opts for some neutral palettes. You either get warm or great tones. You don’t always get both.

These shadows likewise begin off all punchy as well as pigmented however fade in a lovely method throughout the day. In the situation of the shimmery shades, they glisten a lot more toward the end of the day, getting to where you look like you’ve been dancing in the front row at a music celebration for three directly hours.

It’s quite cool.

In other news, as well as I can’t believe I’m stating this, however I’m incredibly consumed with this freakin’ Justin Bieber video for his tune Sorry.

OK, did I just state that out loud? Admittedly, I’m not the greatest JB fan, however I’m not very familiar with his work, as well as I understand that he’s gotten into difficulty a few times.

Fakat herneyse. I heard this tune on the radio as well as had to look it up online. The choreography is so much fun! There’s so much booty shaking as well as hip persuading — I freakin’ like it! Oh, my gosh, I haven’t taken a dance class in years, however it’s making me want to dance again.

Plus, there are a number of women in the video using those ’90s contruction boots that I rocked back in the day.

I question whatever occurred to those boots… I believe I provided them away? I used them everyday for like two years. I keep in mind that my feet were always hella hot in them, as well as my arches hurt like a mother, LOL!

Oh, keep in mind exactly how I went on as well as on last week about exactly how delighted I was to be getting back into painting my nails? Well, I painted them again! Evet! little victories. I’m using long-lasting Smith & Cult Faunteleroy ($18), a light, creamy lilac. You can see it right here in this random photo with my Mrs. Meyer’s Lilac meal Soap.

Smith & Cult’s Fauntleroy nail Polish
Let’s see… I painted my nails with it on Sunday night, as well as now it’s Saturday morning, so that’s Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday… That’s five full days with barely a chip! For me, not poor at all.

Smith & Cult is a bit on the expensive side ($18 a bottle), however I believe they’re worth tracking down. great wear time, as well as they dry quite swiftly in 10-15 minutes, which is excellent since with the infant needing a great deal of attention, the last thing I requirement is to waitÇivilerimin kuruması için 30 dakika.

Unutmadan önce, o Bayan Meyers Lilac Yemek Sabunu (3.99 $), bu arada, çiçek açan leylaklarla çevrili iken şafakta şafakta zarif bir manikürlü bahçe ile çıplak ayaklı bir yürüyüş gibi kokuyor.

Sadece durumunda merak ediyordun.

ÇOK İYİ. Kısıtlı baskı. Eğer ilgileniyorsanız, hedef sabun koridorunda bitiş başlığında tanımladım.

Gitmeden önce, tam işte bu hafta boyunca koştuğum birkaç hikaye, sevdiğine inanıyordum …

Shiseido, Laura Mercier’i ve Cilt Bakımı Markası Revives’i aldı. Önümüzdeki birkaç yıl boyunca LM’yi nasıl genişlettiklerini görmek için büyüleyici olacaktır.

Geliyor: “Temyiz Koridorlarının Seforizasyonu”. Temyiz Mağazası’nın yanı sıra temyiz departmanlarının da Sephora yoluna giden, tüm testçilerinin ekranda olduğu gibi, müşterilerinin onlara basit bir şekilde erişimi var. Buna neye inanıyorsun?

Son olarak, bu video yaklaşık bir yıldır etrafta bulundu, ancak bunu keşfettim (her zaman partiye geç). Mac ile ilgili yanı sıra, kuruluşlardan biri olan Frank tonkson, markanın kökenleri hakkında konuşuyor.

REKLAMCILIK

Tamam, Cutie-Patootie, gidiyorum! Connor Claire ve yanı sıra topluluğun etrafında dolaşmadan önce sıcak olamayacağım. Müthiş bir hafta sonu geçirin, yanı sıra benim için havuzda bir dalga geçiyor musun?

Dost canlısı topluluk temyiz bağımlısı,

Karen

Mac Supernatural Dazzle: Dazzleshadows, her şey parlama, ışınları ışınları, oh öylesine gilty, göz kamaştırıcı tarzı, harika kirişlerin yanı sıra gece yarısı ışınları

Sizi çarpıcı bir şekilde, bir seferde bir gölge …
Hey, eğer bu bir web yazım gibiyse? Arı, aynı zamanda Mac’ten çok iyi olduğum gibi Dazzleshadow olan harika kirişleri hecelemek zorunda kaldık, şu anda en iyisi olduğum gibi, d-r-e-A-M-Y B-E-A-M-Z’yi yazardı. Ancak belki iki zs ile – Hayır, üç zs! Beamzzz. Sonra üç çılgın zs ile meşru web yazım arı şampiyonu olurdun. ?

Hepsi perdo (yeni), ışın ışınları (yeni), OH bu kadar gilty (yeni), göz kamaştırıcı tarzı (yeni), harika kirişler (yeni) yanı sıra gece yarısı yayılımı ile ilgilidir (Repromote)
Muhteşem bir bronzlaştırılmış kahverengi kullanıyorum, günümüzde kapaklarımda, muhtemelen gelecek iki ay için her gün giymeyi gerekliliğe inanıyordum! Mac Supernatural Dazzle Collection’dan, Mac Sayıcılara ve Mac Sitesi’nin yanı sıra Mac Sitesi’nin yanı sıra Mac Sitesi’nin yanı sıra Mac Sitesi’nin yanı sıra Mac Sitesi’nin yanı sıra Mac Superice’in yanı sıra, Mac SuperNatural Dazzle koleksiyonundan yeni 18 $ Dazzleshedes’lerden biri.

REKLAMCILIK

Bu ışıltılı göz farı singles, bazı Dazzleglass parlakları da vardır, hepsi Mac uzun vadeli çizgiye eklenir. Gölgelerin birkaçı yeni, bazıları yeniden tanıtıyor … Dazzleshadow Eyhadows arasında, altı yenisi var, ayrıca burada beş numaralı var. Beamy rüyalar … hahaha! Harika kirişler, yeni olanlardan biridir, yanı sıra benim için en çok swoon-y, ancak bu bir dizi bu gece parın terliklerimden sonbahardan sonbahardan çıkan bir dizi, karanlığın ortasında, karanlık bir mor.

Bunlar, tavalarda benzer görünseler bile, UD mouldust’ları gibi değil. Muladistleri severim, ancak bunlardan daha çok onlar olduğu gibi, parlatıcı bitleri daha büyük, bu yüzden onlara parlatıcı üst katlar kadar çok daha fazla inanıyorum. Gibi, eğer gözlerinizi Cuma gecesi yaptıysanız, evden ayrılmak üzereyken, ancak ekstra bir şeyler yapmak istiyorsanız, kapaklarınızda bir Mulust’a dokunun.

Öte yandan, tek bir Dazzleshadow’un etrafına bir göz bulabilirsiniz. Onları pigmentli bir üs sahip olduklarından, başka bir şeyin üstüne uygulamayı gerekmez, bu yüzden tek başına durabilirler.

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Kazak ??

42 $

Şimdi satın al

Keanu Reeves’ün hayalini kurarken, benim kapaklarımda harika kirişler kullanırken yaban mersinli krep …

Dazzleshadows, kremalı tozların yanı sıra (pratik olarak ıslak hissediyorlar), “Hey, eğlencem!” Deyin. Kafanın üstündeki büyük bir neon göstergede yanıp sönmeden, bu yüzden parıldıyorlar ve çok giyilebilirler.

Görmek? Çılgın değil! Yanaklar kavun pembe (Mac Padma) ve dudaklar Mac Skew (gerileme).
Tabii ki, pırıltılardır, bu yüzden biraz falaf var, ancak “bir şey” yapmak için bile yeterli değil. Çok fazla temizlik yapmak zorunda kalmayacaksın.

Bunları giydiğimde, onları biraz delice görünmeye başladığından, kapağımdan çok uzaklara götürmeyi sevmiyorum, bu yüzden kırışıklığımın kısalmasını durduracağım, sonra orada bir mat süpürdüm (kullanıyorum Mac Youngster burada). Harika kirişler taktığımda, aynı zamanda Mac Prunella gibi bir şey olan su hatlarını ve aynı zamanda her türlü temel kahverengi veya siyah eseri olan su hatlarımı da aynı şekilde çizeceğim.

REKLAMCILIK

Dost canlısı topluluk cazibesi bağımlısı,

Karen

P.S. Çok memnun cuma! ?

Makyajın yanı sıra Charm Blog’un Tatil Charm Hediye Kılavuzu

Herkes için Herkes için Charm Hediyeleri, Yo ‘kendini de dahil. Bu arada, bu arada, evinizin kokusunu bir spa gibi yapacak olan Clarins tonik mumu (75 $).
En iyi tatil hediyelerinin kendiniz için satın almaya mahkum olduğunuza inanıyorum, bu yüzden “yanlışlıkla” ortaya çıkıyorsanız, başlangıçta listenizdeki peeps için hediyeler olmak için ima edilen birkaç şeyi tutun, iyi, Sana harika bir tatil cazibesi ganimetini reddetmek için ben.

REKLAMCILIK

Doldurma stoklamalarından tam high-end davranmalarına kadar, arkadaşlar, aile, çılgınlıklar için aşağıdaki fişlerimi yuvarladım.

REKLAMCILIK

Mac küçük pigmentler, 10 dolar – teknik olarak, bunlar 10 doların altında değiller, ancak yakınlar. Tüm Mac-türün tarihinde hiç kimseye sahip olmadı, hiç bir süre önce Mac pigmentinin bir kavanozunu tamamladı mı? Bu minis, hediye alıcınızı uzun zamandır sürdürüp bir kolunu ve bir kolunu ve bir bacağını harcamadıklarını sürdürmelidir. Mavi-kahverengi veya bronzlaşmayı deneyin!

Kentsel bozunma sıvı rujları, 9 $ – bu uzun ömürlü, pigmentli sıvı lippiyatları tipik olarak 18 dolar, ancak şimdi% 50 indirim.

Topshop Bunny Peçe Kafa Bandı, 9,99 $ – Glam iyi arkadaşınız için, her şeyden önce ve / veya kişinin bir tür hayvansal aksesuarı olmadan evden ayrılmaz. Bunu kendim için gerçekten hoşuma gitti, ne giyeceğim bir kavramım olmama rağmen.

OPI OPI XOXO Nail Lacquer Duo W / Kozmetik Çantası, 9 $ – Bu set 18 $ ‘dan düştü. İki tam boy şişe ve bir çanta için ne alabilirsiniz. OPI, etrafındaki en uzun uzun ömürlü lake formüllerinden birine, yanı sıra kırmızı ve derin erik de her yıl büyük görünecek.

Mac Small Lipglass Kit, 10 $ – Bu sevimli çorap doldurucu üç dakika içerir.

Ardell Small Faves Lash LookBook + Duo, 10 $ – Ardell kötü – @ SS Bütçe Planı, Abartılı görünüşte, ayrıca rahat hissediyorum. Bu setin üç çifti var.

Mini mac pigmentleri, her biri 10 dolar
OPI Opi Xoxo 4 PC Küçük Set, 7.35 $ – Tamam, yani, bazı durumlarda pençeleri küçük cilalar ile boyamak, ancak bu fiyat için çalışmasını sağlayabilirim. Başlangıçta 14.50 $, bu set, OPI’nin imzası uzun giyen formülünde kırmızı, siyah, koyu mor ve kömürü içerir.

3 paket EOS el losyonu, 5,97 dolar – bu çok güzel ve yağlı olmayan EOS el losyonları bir el çantasına veya cebine kadar hızlı bir şekilde. Anladığım kadarıyla onları her yerde vurguladığım bir aşamayla gittiğimden beri.

Sabun ve Glory El ve Ayak Hediye Seti, 7.99 $ – Ben pratik olarak “Toynak ve Ayak Hediye Seti …”, ancak endişelenmeyin, bu nemlendirici eller için olduğu kadar ayaklar içindir. At değil.

Kristin Ess İmza Şampuan + İmza Saç Kremi Seti, 10 $ – YO. Böylece bu kadın (Lauren Conrad’in) saçlarının yanı sıra estetiğin yanında olan L.C.’leri keser. Bu ürünleri henüz denemedim, ancak gerçekten, gerçekten sadece trendy ambalajına dayanmak istiyorum. Biri bunu bana üzerse, Nordstrom veya Spacenk’ten olduğunu varsayardım.

Kristin ESS Rekonstrüktif Islaklık Maskesi + Gezinme Klima Seti, 10 $ – Bir Klas Görünümlü Bir Kristin Ess Hair Set.

Stunna Dudak Boyası Fenty Beauty, 24 $ – Ben Noel Sephora’da satın alarken, geçen gün, personelin yarısı bu mat kırmızı sıvı ruj kullanıyordu. Herkese dikkat çekici görünüyordu, bu yüzden iyi bir arkadaşım için bir tüp almaya başladım. Bu kırmızıın yaygın olarak sallanacağını hissediyorum.

Catseye Londra’dan Zip Kılıfı, 12 $ – Kedilerden beri.

Cep Dudak Balmasında Max Kurumlar İçin Çok Büyük, 12 $ – Bunun yanı sıra şirin olduğundan bu kadar iyi. Dudak Balsamı da oldukça nemlendirici! Bu sevimli bir çorap doldurucu olurdu.

Fenty Charm Stunna, 24 $
Sabun ve Zafer Pembe Büyük Hediye, 20 $ – Bir Ton Ton, Bu Vücut Setini İçeriyor, Beni Temiz Gibi Duş Jeli, Hayatınızın Vücut Tamponu, Doğru Tereyağı, El Gıda El Kremi, Topuk Parlak Ayak Kremi, Sidsy duş pufu kadar kafa bandı. Bununla birlikte, şu anda en iyi fiyattan% 50 indirim için aslında 40 dolar. Tüm ürünleri farklı durumlarda ve hepsini sevdiğimi de denedim. Sabun ve zafer ürünler, bir FYI olarak oldukça ağır kokuludur, ayrıca notlar girly tarafındadır (eski Dior Bayan Cherie).

Kaudalie Kış Sezonu Duo, 12 $ – Bu iki parçalı set, her zaman tercih ettiğim el kremini yanı sıra bir dudak kremi vardır. Cidden, en iyisi! Çabucak alır, cildimi yağlı hissettirmemektedir, yanı sıra, kuru cildin yanı sıra, tırnakların yanı sıra, yaşayan saçmalıkları nemlendirir.

KeVyn Aucoin Neo Trio, 35 $ (aslen 58 $) – Birkaç hafta önce Tozlar ile bu üçlüsünü değerlendirdim ve şimdi orijinal 58 $ fiyatından işaretlendi! Şimdi, tüm şeyi uzağa sağlayabilirsin, ancak bronzlaştırıcı ve kendiniz için vurgulayıcıyı tutarsanız kimse sizi yargılayamaz. Sadece söylüyorum’.

Kristin ESS Çalışma Yapısı Sprey + Plaj Dalga Spreyi Seti, 14 $ – Açıkçası, bu Kristin Escles Chick’instil.

Essie Celebration, 12.99 $ – Dört Minis, ESSIE’nin şimdiye kadarki en iyi tonlardan biri de dahil olmak üzere: Nane Şeker Apple.

PACICICA Roll yanı sıra Vücut Tereyağı Duo Tatil Seti, 12.99 $ – Pacifica’nın Nemlendirici Vücut Butters, bu koku, ada vanilyası, tatil gibi kokuyor.

Dove Guy Care, 14,99 $ – Benim gibiyseniz, büyük olasılıkla kendi cihazlarını devralınırsa, yemek sabunu ile duş alacak bir dostumun yanı sıra online iseniz, lütfen bu adamı kendinden kurtarmaya yardımcı olun. Her zaman El Hub’u için erkekler için güvercin satın alıyorum, ayrıca bunu kabul etmesine rağmen (“de fantezi!” Diyelim.) Onları sevdiğini anlıyorum.

Gerçek Yöntemler Göz Glam Seti, 14.99 $ – Gerçek Yöntem Fırçalarını Seviyorum. Yumuşaklar, bir dayak atabilirler, aynı zamanda harika çalışıyorlar! Onlar da ekonomiktir. Bu set, birinin gündüz, günde bir gün kullanabileceği dört göz fırçası vardır. Hayatınızdaki makyaj acemi için idealdir.

Harry’nin Bakım Hediye Seti – 5 Parça Kış Sezonu Mavi, 14.99 $ – Harry’s benim için yeni, ancak bu set bir kalça kardeşi, amca, kuzen ya da baba için harika, yardımsever bir tımar seti gibi görünüyor.

Kökenler harika mum, 35 $ – şimdi huzur hissediyorum!

Tarte Pout Pleasures Dudak Seti, 42 $ – Bu beş ipeksi mat kalemler dudaklarımda muhteşem hissediyorum.

Stella’daki Tocca Saç Kokusu, 28 $ – Tocca’nın olağanüstü Stella saç kokusu bu kadar hoşgörülü ve özeldir. Frezya’nın yanı sıra kanatanın yanı sıra, birçok kişinin seveceğine inanmadığım kadar çekici kokulardan biri. Hızla tazelemek için çalıştıktan sonra kullanıyorum. Kız kardeşin için, iyi arkadaş ya da iş karısı için.

Kökenler harika mum hissediyorum, 35 $
R + CO İstenilen birçok set, 49 $ – Ne olursa olsun, bunu kendim için satın alıyorum. En iyi r + ko ürünlerinin en iyilerinden ikisi var – yüksek dalış izinsiz saçmalık (üçüncü şişemteyim; bu ciddi) yanı sıra ölüm vadisi kuru şampuan.

Kayma uyku maskesi, 45 $ – Bu ipeksi uyku maskesini kendim için asla satın almazdım, ancak birileri bana birkaç yıl önce bir hediye olarak pembe olanı sağladım. SOOOO yumuşak, yanı sıra gözlerime zarar vermez ya da kafamda sıkı hissediyorum.

Mac Jade Jagger koleksiyonundan herhangi bir şey, 28-46 $ – Cidden, yıllardaki en iyi Mac koleksiyonlarından biri. Her ne olursa olsun, son derece Chanel’in yanı sıra kum saati ilham veren!

TOCCA Gardırop Koleksiyonu, 30 $ – Henüz Tohcca’yı sevmeyen bir kadını tatmin etmem. Bu setin en uygun kokularının yedi tanesi var.

Beautyblow Altın Maden Seti, 40 $ – İki Beautyblender için mükemmel bir değer, bir leke seti ve temizleyici.

Burberry Neşeli Charm Kutusu, 40 $ – Bu Set’i Burberry Minis ile çok daha fazla renk seçeneğine sahipti, ancak LUXE görünüyor!

Taze güzellik, 50 $ – tam olarak ne kadar eğlenceli! Bu cilt bakımı seti bir kaç boyama kurşun kalemleri içerdiğinden kutuyu renklendirebilirsiniz. Soya anlaşması, temizleyici, nektar vibary-artırma maskesi ile anlaşma, Lotus GENTER, çok 7 karmaşık, siyah çay yaşı gecikmeli göz konsantresi ile krema ile anlaşmayı korur (siyah çay hattını ve sevdim Şeker gelişmiş terapi dudak tedavisi kadar.

Malin + Goetz Rum Vücut Seti, 50 $ – Bir BOOZE CRUISE GİBİ GİBİ OLMAYACAKTIR. Bu koku şaşırtıcı derecede temiz ve taze, çamaşır gibi, ayrıca vücut nemlendiricisi çok zengindir.

Taze en iyi çekicilik seti, 50 $
Smith ve Kült Folyo, Yaygın Seti, 50 $ – Smith & Cult Ciltleri taktığım için Smith & Cult Lehçe giyerim, çünkü cips olmadan tam bir hafta rengini alabiliyorum. Pırıltılar, özellikle de demir gibi giyin. Bu set, tipik olarak her biri 18 dolar olan üç tam boy şişeye sahiptir.

Oribe Dry Styling Seti, 75 $ – Şimdi yanımda belirtin: Oahr-Bae! Çizgi Grace’ten iki tanınmış iki ürün Bu set – bir hacimli kuru dokulama spreyi yanı sıra üfleme uzanan altın şehvet kuru şampuan. Her ikisi de cray pahalı kadar iyidir.

Tarte Kocaman Altlık Vol. 3, 60 $ – Tarte’nin Amazoni Kil, son Hella’nın her türlü cilde uzun hella.

Jo Malone Londra Minyatürleri Mum Koleksiyonu, 100 $ – Her türlü Jo Malone’un mumlarını denemedim, ancak parfümleri gibi kokuyorlarsa, mükemmellikten kısa bir şey olmaları gerekir.

Oribe Kuru Styling Seti, 75 $
Pazar Riley Parlak Genç Şey Görünülebilir Cilt Aydınlatıcı Kiti, 90 $ – Yep, Ben Harika Bir Genes Evangelist! C.E.O ile birlikte bir şişe olsun. fast Flash Brightening Serum, as well as a moisturizer called Tidal Brightening Enzyme Water cream (good for typical as well as oily skin).

Tom Ford Göz Rengi Dörtlü Çıplak Dipte, 85 $ – Bu günlerden biri olan tüm ipuçları, TF’nin iyi bilinen çıplak / nötr dörtlü’ü hakkında El Hub’ı düşürmeye devam ettiğim tüm ipuçları duyulacak. Here’s one more one that will most likely go unnoticed, yet again.

Molton brown small Body laundry Collection, $50 — This is the very best smelling body laundry IMO. The only things that might make it much better would be 1) if it were free, as well as 2) if the bottles were full size!

Clarins introduction Calendar, $125 – Bu sevimli, kullanışlı hediye, Clarins body ile solungaçlara, çekiciliğin yanı sıra cazibe flash balsamı, elin yanı sıra tırnak arıtma kreminin yanı sıra acil ışık doğal dudak perfektörü ile ilgilenmektedir.

Chanel Eye GO Nötr, 128 $ – Aksi takdirde “Chanel süper kahraman ürünleri rüyaları gerçekleştirmek için bir araya geldiğinde” olarak anlaşıldı. ” Üç tam boyutlu ürün içerir – Tissé d’Automne Quad, Stylo Yeux, Mat Taupe’deki uzun ömürlü eyeliner yanı sıra Noir’de Le Hacim de Chanel Maskara’nın bir tüpü. Sınırlı bir baskı imzası çantası da var.

Clarins tanıtım takvimi, 125 $
Tom Ford Soleil Cheek’in yanı sıra güneş maruziyetinde göz kombinasyonu, 155 $ – UYARI: Anlaşmanız ile donabilir mi? Emoji, morun yanı sıra kahverengi ve yangın paletinin yanı sıra kahverengi kombinasyonunu gördüğünüzde.

Jo Malone Köln Koleksiyonu, 115 $ – 0.3-oz. Lime Feslebüs ve Mandarin, İngilizce Armut ve Frezya, Nektarin Çiçeği ve Bal, İngilizce Meşe ve Redcurrant, Odun Adaçayı ve Deniz Tuzu gibi beş en çok satan kokusun minis.

Noel’e kadar bakmak yok!
Charm uyku pembe koleksiyon için kayma, 109 $ – Bu, ancak listede daha önce tartıştığım aynı pembe uyku maskesidir, ancak aynı şekilde eşleşen bir ipeksi yastık kılıfı içerir.

CHANEL COCO MADEMOISELLE SET, 185 $ – BU KAZANIN SADECE SADECE SADECE SAĞLAYINIZ.

Kentsel bozulur Naked4Some Vault, 185 $ – Yüce UD Junkie için Çıplak Kombinasyonun Dört Versiyonu.

Molton Brown Rosa Mutlak Görkemli Koleksiyon, 150 $ – Abartılı bir vücut bakımı Gül kokulu tam boyutlu ürünlerin seti. Losyon, parfümün yanı sıra vücut yağı yanı sıra, Molton Brown’un tanınmış vücut yıkamalarından biri olan bir şişe içerir.

Dost canlısı topluluk cazibesi bağımlısı,

Karen

Bir bardak ev yapımı vitamin suyuna, aka bir çilek ve turuncu infüzyona yardım et

büyük bir vitamin suyuna sıfır bağımlılığım var.

Onlar sadece çok lezzetli!

REKLAMCILIK

Fakat son zamanlarda işlenmiş ve paketlenmiş yiyecek ve içecekler üzerinde bir süre önce kesmeye çalışıyordum, çünkü son zamanlarda (yine, her zaman tekrar gerçekleştirdiğim için), çok daha fazlasını yediğimde gerçekten iyi hissettiğim için gerçekten iyi hissettiğim için Eş “tavşan yemekleri” çağırır – çok sayıda sebze, meyve ve çok fazla işlenmiş karbonhidrat ve önceden yapılmış schtuff.

Fazının bu seferinin ne kadar süreceğini göreceğiz, çünkü birinin nutella kavanozunu açana kadar hepsi eğlenceli ve oyunlar …

Her biri, vitamin suyumu sıfır bağımlılığını / alışkanlığımı eğmek için en yeni girişimde, evdeki gelişim suyu infüzyonlu su yapıyorum.

Niye ya? Çünkü kolay ve lezzetli.

Bu sefer tüccar Joe’nin ve turuncu ağacımdan bazı küçük portakallarda bulduğum bazı muazzam çilekler kullandım.

Doğrayın, doğrayın, ince dilimler halinde doğrayın …

Sonra dilimleri bir sürahi haline getirin ve suyla doldurun.

REKLAMCILIK

Buzdolabında bir kaç saat ve Voila! – Meyvenin lezzetleri ile aşılanmış su!

Bazen bir deneyin. Çilek ve turuncu ve salatalık ve limon / limon tavsiye ederim.

OOH! ve greyfurt ve nar da lezzetli.

Mac Unung Heroes: Veluxe Pearlfusion Gölge Brownluxe’de

Mac Veluxe Pearlfusion Gölge Brownluxe’de (40 $, Mac Kalıcı Koleksiyonunda Şimdi Mevcut)
Derin temizlemenin dezavantajlarından biri (evet, operasyon sh * t birbirlerim hala devam etmektedir), “BÜYÜK KADIN BİLDİRİMİNİ BİR BÜYÜK BİR BÜYÜK BİR HELOD’UN ÖZEL BİR HELOUND bulmak ve” Holy Creaking Crap! Ben bir yığın eski kedi yığını olan kadın ben ofisinde davranır ve ne kadar süredir orada oldukları hakkında hiçbir fikri yok! ”

Günler, hafta, hatta yıllar geçebilirdi ve açıkçası, sekmelerin onları bulamadıklarından şaşırdım, çünkü onları benim için “kaldırmış olacağına eminim.

REKLAMCILIK

Hey Kız, Haaaay!
Düşünmeyi tıklatmadan önce, “Bu kadın delilik,” bir noktam var ve bu şöyle: derin temizlikli bir ofisinin ön taraflarından biri, Mac Brownluxe Veluxe Pearlfusion Gölge gibi uzun sevilen ve kaybolan mücevherleri yeniden keşfetmek.

Eğer göz farı takmayı seviyorsanız, ancak harmanlama becerileriniz gibi hissedin ve / veya genellikle kapıyı çıkarmak için acele edersiniz ve / veya / veya üç katmanlı yumuşak kahverengi 217, hayatında buna ihtiyacın var.

“Sınırsız gündüzlü görünüşler için güzel bir şekilde kayan ve harmanlayan beş tamamlayıcı gölgeler: yumurta kabuğu, soğuk turuncu altın, açık sarı çikolata, derin bronz, siyahı plum ile inci. Mat son derece pearlleşmiş kaplamaya. ”

– MacCosmetics.com

Mac Brownluxe
Mac Brownluxe, Mac Kalıcı Hattında Veluxe Pearlfusion Gölge Ailesine, bir grup toz gölge paletine aittir. Her biri 40 dolara sunulan sekiz veluxe pearlfusion paletlerinden biri.

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Kazak ??

42 $

Şimdi satın al

Mac Veluxe Pearlfusion Gölgelerinden birkaçı …
Mac Veluxe PearlFusions, yuvarlak tavalarda gelen normal Mac tozu gölgelerinden farklı bir formüle sahiptir. Daha yumuşak ve ipeksi, neredeyse dokunuşa kremsi hissediyorlar.

Her Veluxe Pearlfusion Paleti (Plumluxe, Copperluxe, Peachluxe, vb.) Kendi kendine özgü bir renk temasına sahiptir ve her palet içinde, bu temayla birlikte çalışmak için elle seçilen beş Veluxe Pearlfusion Gölgeleri elde edersiniz.

Veluxe Pearlfusion Fam’daki favorilerimden biri olan Browluxe, yumuşak, parıltılı bir yumurta kabuğu beji vardır; Saten, orta bir altın tan; ışıltılı, orangey altın; pırıltılı bir çikolata; ve bir parıltılı, derin bir dondurucu kahverengi – Son zamanlarda nasıl hissettiğime dayanarak hayatımın geri kalanında mutlu bir şekilde giyebileceğim tüm renkler, çünkü #datneutrallife ile ilgili.

Mac Veluxe Pearlfusion Gölge NC42 Cildinde Brownluxe Renk Örnekleri
Ama bu sadece sevdiğim brownluxe renkleri değil. Veluxe Pearlfusion formülü aynı zamanda sadece düz bir fab. Gerçekten, karışımı gerçekten kolay. Göz pervazında tamamen yeni olsanız bile, bu renklerin iki ya da üçünü (ya da her beş bile) içeren bir görünüme sahip olabileceğinizi düşünüyorum ve tam olarak ne yaptığınızı bildiğiniz gibi görünmesini sağlayın.

Ne tür bir kozmetik büyücülük işte olduğunu bilmiyorum, ancak muhtemelen kremsi formülüyle ilgilidir. Renkler arasındaki kenarları silme ve hafifçe karanlığa sorunsuz bir şekilde geçiş yapan dağınık gradyanlar yaratan, bir süredir harmanlayan birinin telltale işaretleri bu gölgelerle kolaydır.

Brownluxe her zaman geç kalıyorsanız en iyisidir (hayatımın hikayesi). Dün, bazı güzellik milletleri olan şehirdeki bir toplantıya giydim ve sadece baştan sona tam bir makyaj yüzünü yapmak için 20 dakikam vardı. Brownluxe, parlak bir sıcak pembe dudak (Mac pembe güvercin) ile eşleştirdiğim nötr bir kedi gözü yapmama yardım etti ve bence 20 yerine 45 dakika harcadığım gibi göründüğünü düşünüyorum.

Gözlerimde Mac Brownluxe giyiyor

Brownluxe’nin, Brownluxe’nin, gölgelerde yeni olan herkes için müthiş olacağına inanıyorum. Newbies, seninle konuşuyorum! Onunla iyi vakit geçirirsiniz ve daha sonra, daha fazla renkle keşfettikten ve denendikten sonra, bu aynı nötrleri daha parlak görünümünüze çalıştırırsınız.

Ayrıca, Veluxe Pearlfusion Tavalarının şekli gibi de bahsetmem gereken birkaç şey var. Onlar uzun ve ince, bu yüzden büyük bir göz fırçası kullanmaya çalışırken bile rahatsız etmeyin. Sadece komşu tavalardan renk alacaktı. Bunlarla çalıştığımda, her zaman Mac 239 ve Mac 217 gibi daha küçük fırça kafaları olan fırçaları kullanırım ve zaman zaman karışımda bir kalem fırçası alacağım, çünkü kirpik çizgilerimi lekelerim gibi.

Ayrıca, fazlalığı gidermek ve serpinti azaltmak için önce fırçanıza dokununduğunuzdan emin olun. Tekrar söylüyorum: Önce fırçanıza dokunun. Önce fırçanıza dokunun.

Gerçekten önce fırçanıza dokunmalısın. Çünkü bu gölgelerin bazıları küçük bir sergi sergiliyor. Ama bu önemli bir miktar değil.

Gözlerimde Mac Brownluxe giyiyor
Ve sonra gurur verici yüzeyler var. Kız, büyüdükçe (haha), pırıltılı bir ürünün cildimde gerçekten okuduğu gibi şeyler, gerçekten önemli, ve bu ışıltının yolunu seviyorum. Kapaklar üzerinde ipeksi pürüzsüz görünüyorlar, hatta ince çizgilerle kapaklar bile (Ahem, benim gibi). Almosusulca parlayan ezilmiş inciler giydiğiniz gibi … çok zarif ve Chanel’de bulabileceğiniz şeye benzer.

Aşınma süresi de kötüdür. Dün uzun bir gün geçirdim ve 12 saat sonra bile, kapaklarımda yumuşakça parıldayan BrownLuxe gölgelerin görebiliyorum (referans için, yağlı / kuru cilt var).

Brownluxe aşkı yaymam gerektiğini hissediyorum. Bunu dinleyecek olan herkesle konuşacağım ve eğer bunu bu yazıdan yaptıysanız, umarım bir deneyin. Sanırım harika bir şey bulacaksın.

REKLAMCILIK

Dost canlısı mahalle güzellik bağımlısı,

Karen

P.S. TGIF!

Mac Unung Heroes Serisi (Düzenli Unsung Makyaj Heroes Series’imin bir alt kümesi), Mac’in kalıcı koleksiyonundan tüm zamanlarımın en sevdiğim ürünümden bazılarına sahiptir.

Mac Unung Heroes: Mac Fleur Güç Allık
Mac Unung Heroes: İsviçre Çikolata Göz Farı
Mac Unung Heroes: Kosta Riche Eye Kohl
Mac Unung Heroes: Skinfinish doğal mineralize
Mac Unung Heroes: Havana’da Mac Ekstra Boyut Göz Farı
Mac Unung Heroes: Hindiba Dudak Kalemi
Mac Unung Heroes: Füme Badem Ruj
Mac Unung Heroes: Yarım ‘n Yarı ruj
Mac Unsung Heroes: Chili Ruj
Mac Unung Heroes: Kahve Göz Kalemi
Mac Unung Heroes: Global Glow’da Skinfinish Mineralize
Mac Unung Heroes: Havana’da Mac Ekstra Boyut Göz Farı
Mac Unung Heroes: Yanmış Baharatta Retro Mat Sıvı Lipcolour
Mac Unung Heroes: Mineralize Vakfı / Gevşek
Mac Unung Heroes: Mac Giddy Cilası Ruj
Mac Unung Heroes: Mac Studio Fix Sıvı Vakfı
Mac unung kahramanlar: aşk alaşımlı göz farı
Mac Unung Heroes: Doku Göz Farı
Mac Unung Heroes: Hazırlık + Başbakan 24 saatlik göz tabanı
Mac Unung Heroes: İsviçre Çikolata Göz Farı
Mac Unung Heroes: Eyer Göz Farı
Unsung Heroes: Ekstra Boyutlu Mac Su Geçirmez Maskara
Mac Unung Heroes: Ezilen Göz Kohl
Mac Unung Heroes: Dalma Technakohl Astarını Alın
Mac unung kahramanlar: mantar göz farı
Mac Unung Heroes: 221 Mini Konik Karıştırma Fırçası
Mac Unsung Heroes: MatchMaster Gölge Zekası Kompakt
Mac unung kahramanları: mac oh mocha göz farı
Mac Unung Heroes: Lilaged’de PRO Longwear Su Geçirmez Renk Sopa
Mac Unsung Heroes: Saten Taupe Göz Farı
Mac Unung Heroes: Yüksek Çay Rujı
Mac Unung Heroes: BlooZ Göz Kohl
Mac Unung Heroes: Mac Fleur Güç Allık
Mac Unung Heroes: Layin ‘Düşük Boya Tenceresi
Mac Unung Heroes: Yapılandırmacı Boya Tenceresi
Mac Unung Heroes: Hazırlık + Prime Düzeltme +
Mac Unung Heroes: Skinfinish doğal mineralize
Mac Unsung Heroes: Kalıcılık Mat Ruj
Mac Unung Heroes: Brownluxe’de Voluxe Pearlfusion Gölge
Mac Unung Heroes: Kosta Riche Eye Kohl
Mac Unung Heroes: Stüdyo Chromagraphic Kalemleri
Mac Unung Heroes: Brun Göz Farı
Mac Unung Heroes: STAUNCHLY Şık Pro Longwear Dudak Kalemi
Mac Unsung Heroes: Mac Sıcak Soul Mineralsiz Allık
Mac Unung Heroes: Antik Altın Glitter’ı yansıtır
Mac Unung Heroes: Stil Allık
Mac Unung Heroes: Lightswep’te Pudra Şekillendirme
Mac Unung Heroes: ressamda pro longwear boya tenceresi
Mac Unung Heroes: Era Göz Farı
Mac Unung Heroes: Bronz Göz Farı
Mac Unung Heroes: Bal Kaba Göz Farı
Mac Unsung Heroes: Sun Rush Luster Damlaları
Mac Unung Heroes: Güzel Buzz Plushglass
Mac unung kahramanlar: 33 kirpik
Mac unung kahramanlar: şeyl göz farı
Mac Unung Heroes: Uyum Allık
Mac Unung Heroes: Careblends Preslenmiş Toz
Mac Unsung Heroes: Yerine Getirilmiş Plushglass
Mac Unung Heroes: Bambu Boya
Mac unung kahramanlar: yüce doğa boyası
Mac Unung Heroes: Yüz ve Vücut Vakfı
Mac Unung Heroes: Prunella Göz Kohl
Mac Unung Heroes: 239 Göz Shader Fırçası
Mac Unung Heroes: GreensMoke Göz Farı
Mac Unung Heroes: Geniş Pembe Plushglass
Mac Unsung Heroes: Indianwood Boya Tenceresi
Mac Unung Heroes: Çıplak çalışma boya tenceresi
Mac Unung Heroes: Rubenesque Boya Tenceresi
Mac Unung Heroes: TARNISH EYE KOHL
Mac Unung Heroes: Büyük Bebek Plushglass
Mac Unung Heroes: Kohl Güç Kalem Lineri
Mac Unsung Heroes: Format Allık
Mac Unung Heroes: Ambering Gül Allık
Mac Unung Heroes: Gümüş Alacakaranlıkta Mac Yanardöner Toz / Gevşek
Mac Unung Heroes: Mac Yanardöner Toz / Golo Golden Bronz
Mac Unung Heroes: C-Thru Lipglass
Mac Unung Heroes: Taze Flare Pro Longwear Göz Farı
Mac Unsung Heroes: Viva Glam V Lipglas
Mac Unung Heroes: Loud & Lovely Kremeshen Cam
Mac unung kahramanlar: viva glam vi lipglass
Mac Unung Heroes: Breezy Sheertone Pırıltılı Allık
Mac Unung Heroes: Bakım Maddeleri Hayati Yağlar, Greyfurt + Papatya
Mac Unung Heroes: Hazırlık + Başbakan Vibriği Göz Astarı
Mac Unung Heroes: Sağ Görüntü Kremeshen Cam
Mac unung kahramanlar: alçakgönüllü kremeshen ruj
Mac Unung Heroes: Çift Dara Kremesi Lipglas
Mac Unung Heroes: Bambu Göz Farı
Mac Unung Heroes: Louster Cremesheen Ruj.
Mac Unung Heroes: Sandy B Ruj
Mac Unung Heroes: Kulüp Göz Farı
Mac Unung Heroes: Üniforma Technakohl Astarı
Mac Unung Heroes: Tatlı Memnuniyet Pro Longwear Göz Farı
Mac Unung Heroes: Mac Kırmızı Ruj
Mac Unung Heroes: Bayan Tehlike Ruj
Mac unung kahramanlar: cazipGöz farı
Mac Unsung Heroes: Ruby Woo Ruj
Mac Unung Heroes: Retrospeck Göz Farı
Mac Unung Heroes: PHLOOF’ta Göz Farı!
Mac unung kahramanlar: dal ruj
Mac Unung Heroes: Kahvenizdeki Krema Ruj

Bahar ve Smokey! Smokey Brown yanı sıra mor kedi gözlerinin yanı sıra, Faydası, Dior’un yanı sıra Smashbox

güneşin yanı sıra parlak bir mercan dudakının yanı sıra güneşin dışında, çorap kullanmıyorum (ayak özgürlüğü!), Kullanıyorum Mercan ruj, göz aramasının yanı sıra bu sabah denedim, toplam felakete neden olmadı …

Evet, şu ana kadar mükemmel bir salı oldu.

REKLAMCILIK

Bugün esnek hissettim ve ben Dunno, Kinda Smokey, bu yüzden bu çoklu kahverengi smokey gözü yumuşak kedi gözü ile oldu.

Kendine not: bu astarı daha sık daha sık yapın! Nispeten basit – sadece bir kalem temizle karıştırılmış koyu pırıltılı mor gölge ile sadece siyah göz kalemi – yanı sıra inanılmaz derecede net bir kara kedi astarı olarak, aksi takdirde “Makyajımın zaman emeği” olarak anlaşılandır. varoluş.”

Bir taraf olarak, düzenli olarak, kesinlikle hazırlanmak için kesinlikle hiçbir zaman olmadığında, aynı zamanda kaçınılmaz olarak iki küçük yavru kedi fısklılarıyla büyük, simetrik yarasa kanatları ile ilgili olarak sona erdiğinde Bu eşleşmiyor mu?

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Kazak ??

42 $

Şimdi satın al

YARGH.

Siri, bana bir dahaki sefere kendimden kurtulma ihtiyacım olan gibi yumuşak kedi eyeliner giymemi hatırlatıyor.

Ey! – Bu görünüm aynı şekilde, birkaç yeni üründen faydadan, Dior ve Smashbox’tan denemek için bir nedendi.

Bazı hızlı notlar …

Yardımın yeni silindiri kirpik curling maskara – bu şeyler siyah, yanı sıra parlak, yanı sıra bukleler de kaldırır, ancak kesinlikle ıslakken kirpiklerinizi tarak yapmanız gerekir; Aksi takdirde, kafeteryadaki kadınları göstermek gibi bir araya gelecekler.

Dior’un Çıplak Air Serum Vakfı – Bu hafif, orta kaplama hibrit cilt bakımı Serum / Vakfı ciltte dikkat çekici görünüyor. Sephora’daki homegirl, gölge 040’da bir yağlı bo-batty örneğiyle beni (‘Sup Nini!), Yanı sıra yüzeyin … büyük olasılıkla 53 büyük (53 $) tam olarak atılmayacağım. boyut değiştirme.
Evet, o kadar iyi.

Smashbox çift pozlama kombinasyonu – YEP, bu muhteşem, esas olarak soğuk tonlu tonlar karışımı için bir rüya.

Bu görünüm için kullandığım önemli ürünler

Bu görünümde kullandığım önemli ürünler

Chanel Les 4 Ombres Poesie’de Göz Farı (Koyu Mor Gölgeyi Islattım ve Feline Eyeliner için kullandım.

Smashbox çift pozlama kombinasyonu (kapakların etrafında bej gölge, yanı sıra morun yanı sıra kahverengi tonlar kırışıklığa girdi)

Mac Mineralize Skinfinish Doğal

040 Bal Bej Diorskin Çıplak Hava Serum Vakfı

MACE KOKUYOR Mac Dudak Kalemi

Büyüleyici mac ruj

Nars çift yoğunluklu panik içinde utangaç (her iki gölgeyi birlikte karıştırdım)

Nars Jübilasyonda Çift Yoğunluklu Allık (Şeftali Gölgesi Vurgulayıcı olarak kullanılır)

033 Sun Bronz’da Rimmel Doğal Bronzlaştırıcı

Fayda rulo lash maskara

Rouge Bunny Rouge Feline Salome’da Göz Kalemi Bakın

REKLAMCILIK

Bu, büyük, düzensiz bir çörek, inci küpeler ve çiçek-baskı elbisesi ile inanılmaz derecede sevimli olmaz mıydı? Bir dahaki sefere birileri beni yüksek çayıma davet ediyor (ipucu, ipucu … yapalım !!!), sallayacağım.

Dost canlısı topluluk temyiz bağımlısı,

Karen