Archives July 2023

Evde pişirme deneyiminizi geliştirmek için 6 adım

Aşağıdaki katkı başka bir yazardan.

Yemek pişirme, yemek yemek ve arkadaşlarınızla ve ailenizle zaman geçirme süreci, yolun her adımında memnun olması gereken bir şeydir. Doğal doğumlu bir şef olmasanız bile, evde pişirme deneyiminizi geliştirebilmeniz için çok sayıda yol vardır. Evde düzenli olarak yemek pişirmek sadece karbon ayak izinizi iyileştirmekle kalmaz, aynı zamanda genel sağlığınız için de oldukça faydalı olabilir. Düzenli yemekler yapma ve lezzetli yiyecekler hazırlama salınımına girer girmez, baştan sona tüm süreçte memnun olmaya başlayacaksınız. Evde pişirme deneyiminizi geliştirmek için aşağıdaki altı adımı düşünün!

Açık alanınızı kullanın

Mutfakla sınırlı hissetmek yerine, neden yemek pişirirken arka bahçenizden en iyi şekilde yararlanmıyorsunuz? Henüz ilgili ekipmana sahip olmasanız bile, ihtiyaçlarınıza uygun en iyi aksesuarları bulur bulmaz en iyi şekilde başlayabilirsiniz. BBQGUY’larda bulunan pizza fırınları ve kömür ızgaraları aralığına bir göz atın ve evde yepyeni bir yemek pişirme yolunu keşfedeceksiniz!

Kendi meyve ve sebzenizi büyüt

Kendi ev sahibi sebzeleriniz ve meyvelerinizle büyümek ve yemek pişirmek gibi bir şey yoktur. Arka bahçenizde sebzelerinizi büyütmek ve beslemek için çok çalıştığınızı bilmek, evde pişirme deneyiminizi muazzam bir şekilde geliştirebilir.

Mevsimsel olarak pişirin

Mevsimsel tarifleri ve malzemeleri seçmek sadece yemeklerinizi daha lezzetli hale getirmekle kalmayacak, aynı zamanda pazardan veya bahçenizden kaynak yapmak çok daha basit olacaktır. Kabaklı sonbahar tarifleri her zaman bir hit olacak ve Ekim şenliklerinizden süslemeleri geri dönüştürmenin harika bir yolu!

Bir Bitki Bahçesi Başlat

Lezzetli bir kış sezonu çorbası pişirmeyi ve bazı taze bitkilerin eklemesi için bahçenize adım attığınızı hayal edin. İster bir kişniş fırlatıyor olun, isterse bir fesleğen yaprağı çekiyor olun, kendi arka bahçenizde büyüyebileceğiniz çok sayıda lezzetli bitki ve baharat var. Bu tür çiftlikten masa yaşam tarzı, evde yemek yapan herkes için keyifli (ve lezzetli!) Bir deneyim yaratabilir.

Zamandan tasarruf etmek için parti aşçı

Her gün sıfırdan yemek pişirmek, özellikle yoğun bir aileniz veya sosyal yaşamınız varsa, birçokları için zaman alıcı olabilir. Burası, parti pişirme, tercih ettiğiniz yemeklerin büyük bölümlerini yapmanıza ve daha sonra dondurmanıza izin verdiği için inanılmaz derecede kullanışlıdır. Sağlıklı ve sağlıklı yemek pişirme akışına girer girmez, parti pişirmenin sevinçlerini takdir etmeye başlayacaksınız.

Yemek pişirmeyi bir deneyime dönüştürün!

Rahatlayın, ışığı kısın, kendinize bir bardak kırmızı şarap dökün ve mutfağa her adım attığınızda pişirmeyi duyusal bir deneyime dönüştürün. Tercih ettiğiniz çalma listesini veya podcast’ini dinlemek, tercih ettiğiniz içecek yudumlarken çok eğlenceli yemek pişirebilir!

Kendi evinizin konforunda lezzetli, mevsimlik yiyecekler pişirmekten memnuniyet duymalısınız. Unutmayın, pratik mükemmel olur, bu yüzden bulaşıklarınız mükemmel bir şekilde uzaklaşmasa bile kendinizden vazgeçmeyin.

Başka bir 21 makyaj öğreticisi

Anneler Günü’nü, kadınları (ve beyleri) memnun etti!

Makyaj amigo: “Ne istiyoruz!?”

REKLAMCILIK

Güzellik bağımlıları: “Makyaj öğreticileri!”

Makyaj amigo: “Ne zaman istiyoruz!?”

Güzellik bağımlıları: “Şimdi!”

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Sweatshirt ??

42 $

Şimdi satın al

Bu yeni Makyaj Tut’larını gizleyeceğinize inanıyorum. Bunlardan birkaçı gerçek mücevherlerdir. Doe Deere Blogazine, Yikes’den öğreticileri dahil etmeyi neredeyse hatırlamadığıma inanamıyorum!

Ek olarak Ado olmadan başlayalım.

Bu yazıdan zevk aldıysanız, aynı şekilde…

21 Makyaj Öğreticileri

21 Çok daha fazla makyaj öğreticisi

101 Düğün Etkinliği Makyajı Görünüyor

101 Saç Modeli Öğreticileri

10 harika dumanlı göz eğitimi

Barbarella Makyaj Eğitimi: İşte 60’ların Jane Fonda’nın yıpranmış olabileceğini gösteren harika bir makyaj öğreticisi.

Kabare Makyaj Eğitimi: Hayatın bir kabare (eski chum) olduğunu belirtiyorlar. Şimdi olabilir. VA-VA-VA-VOOM!

Tatil Makyajı Görünüyor: İster yaz tatiline çıkıyor olun, ister sadece önceden planlama yapıyor olun, tatil görünümlerinin repertuarına sahip olmasına yardımcı olur.

Her seferinde fantastik göz makyajı yapın: Bu videodaki sanatçı, bir yüzünde kullandığı ürünlerin geri kalanından önce göz makyajını uygulayarak başlar.

Summer Glow Look: Tüm “Giselle” i podyumda almak isteyen adil tenli kadınlar için harika bir görünüm. Miyav!

Yaz Glow Makyaj Koyu Tenli Arayın: İşte kahverengi tenli kızlar için güzel, parlak bir yaz aralı. Surf Up!

80’lerin makyaj öğreticisi: 80’leri asla hatırlamayacağım… Tüm bileklik bileziklerimi nereye koyduğumu soruyorum. Boşver. Bu blog öğreticisi, kesinlikle RAD gibi!

Soluk Pembe Dudaklar Makyaj: I. Aşk. PEMBE. İşte soluk pembe bir dudak giymek için basit bir yöntem.

Kızarmış yanak makyajı görünümü: İşte sizi kötü ateşli biri gibi görünmeyecek bir kızarık yanak makyaj görünümü giymek için bir yöntem …

Terri Seymour Makyaj Eğitimi: Simon Cowell’in eski tarafından kullanılan sansasyonel makyaj görünümünü alın.

Güzel Göz Sanatı: Bir video slayt gösterisi, bu göz sanatı makyajının sofistike örneklerini içeren.

Glitterbug Makyaj Eğitimi: Orada tüm parlaklık kadınlarım için, işte harika bir blog öğreticisi.

Porselen Bebek Makyaj Eğitimi: İşte gözlerinize çılgın, çılgın ilgi çeken bir görünüm.

Yeşil ve Altın Göz Görünümü: İşte gözlerinizi patlatmak için bu önde gelen renk kombinasyonu ile tam olarak nasıl çalışacağını gösteren kısa bir eğitim!

Mor göz görünümü: Taze hissettiğinizde. Bu görünüm sizi partinin hayatı yapabilir.

Pembe, Beyaz ve Lilac Eyes: Bu olağanüstü blog öğreticisi ve beraberindeki öğretim videosu ile gözetleyicilerinizi oynayın.

Soğuk algınlığınızda harika görünün: Charlotte Tilbury’den makyaj fikirleri: Bir yaz hatasının sizi yıkmasına izin vermeyin. Bu ipuçlarının yardımıyla hissettiğinizden çok daha iyi görün.

Kendi kirpiklerinizi nasıl boyarsınız: Fantastik bir sır ortaya çıktı! Bu öğretici, 411’i sık sık merak ettiğim bir şey hakkında sunuyor: DIY kirpik renklendirme.

Özel yanlış kirpikler nasıl uygulanır: Bu tutardaki fikirlere başlamadan önce ellerinizde biraz ek zamanınız olduğundan emin olun, lol!

Lekeler olmadan rimel nasıl uygulanır: Hepimiz oradaydık, değil mi? – Goopy karışıklık? Bu ipuçlarından birkaçını kullanmaya başlamadan önce sorunları durdurun.

Sahte kirpikler nasıl giyilir: Yanlış kirpiklerin kesinlikle doğal görünmese de gerekmez… Yaptıklarında biraz eğlenceli olsa da, lol!

REKLAMCILIK

Dost Topluluk İtiraz Bağımlınız,

Karen

P.S. Burada yeniyseniz, ziyaret ettiğiniz için teşekkür edin. Makyaj ve İtiraz Blogu, günlük ürün incelemeleri, itiraz ipuçları, hediyeler ve Karen adlı çılgın bir kedi bayan/makyaj meraklısının rastgele roguess’inin (bu benim!)

Maybelline SuperStay 24HR Makeup: staying Where It’s put

Written by Khalia Bentson
Today Khalia Bentson of glamour and love shares why she hearts Maybelline SuperStay 24HR Foundation.

I’m always on the market for makeup with real deal, all day long, no muss/fuss/budging staying power.

REKLAMCILIK

Niye ya? because my skin seems to absorb everything that touches it. No matter what I use, it doesn’t hang around for long.

Even skin tone is at the top of my makeup agenda, so naturally, it’s extremely frustrating to get home at the end of the day with uneven skin.

One night, perusing the makeup aisle at Walgreens while I waited for a prescription to be filled, I noticed Maybelline SuperStay 24HR makeup (foundation).

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Sweatshirt ??

42 $

Şimdi satın al

Yirmi dört saat?! Doubtful, I thought, but for less than $10, I had to give it a try.

How long does it really last?

I compared my results to the claims on the label: does it withstand heat, sweat and humidity? Yes, yes and yes. how about non-transferable? I think so, another yes.

Even though it doesn’t last a full 24 hours (didn’t expect it to), I have to say, SuperStay 24HR passed my test.

And I’m amazed! This stuff did not budge at all. My biggest pet peeve is makeup that rubs off on anything and everything I touch. To see how well it would fare, I purposefully skipped primer OR setting powder (which I usually use), and it fared well.

As you’ll notice in these comparison pix, the foundation didn’t hold up quite as well in my oily t-zone as it did on the rest of my face, but this was without a setting powder. All things considered, I’d say SuperStay 24HR makeup performed rather impressively.

This pic was taken around 10 a.m. First, I washed and moisturized, then waited about 8 minutes before applying the foundation.

This pic was taken about 12 hours later. The shots were taken in different lighting, which may make it difficult to see the differences, but my t-zone didn’t hold up as well as the rest of my face. Without foundation, I normally have prominent dark circles and discoloration around my mouth (on the sides), but in this pic the only things really standing out are my tired eyes! My skin tone still looks fairly even, and I think my dark circles were kept under wraps.

Değer

The first thing I noticed applying SuperStay 24HR was how a little went a long way — always terrific when you get more bang for your buck. The coverage is buildable, but from a medium point. It’s definitely not a foundation for lighter coverage, and the matte finish has to be blended well to get a nice, even consistency.

Foundation Face-Off: SuperStay vs. Revlon Colorstay

I think they’re very comparable, but SuperStay has Revlon’s Colorstay foundation beat when it comes to staying power.

REKLAMCILIK

My favorite thing about SuperStay is that it doesn’t make me feel like I’m wearing plaster — like something that has to be chiseled off my face. That’s how some types of long wear makeup products feel to me. No, it’s lightweight and feels natural once it sets, with the biggest downside being that it doesn’t come in enough shades.

There are only three options for darker skin tones, for example, which obviously can’t cover everything from olive to deep brown. I think Caramel worked well for me, which is terrific because I love this foundation.

Son söz

In this economy, I’m all about fabulous finds for gals on a budget, and I have to say that Maybelline SuperStay 24 hr ranks very high on my scale of drugstore brand foundations. It’s definitely worth $10, and worth a shot if you haven’t given it a try. I have no doubt that by the end of a night out on the town with the girls, you’ll be completely impressed with the staying power of Maybelline SuperStay 24HR Makeup.

Written by Khalia Bentson
This post was written by Khalia Bentson, the lovely and glamorous beauty behind glamour and Love. When she isn’t playing with makeup (she loves Revlon, Maybelline, urban Decay and MAC!), she’s strutting her stuff as a project administrator for a construction company.

Geleceğe Dönüş! Bir yıl önce Makyaj ve Temyiz Blogunda

1. Chanel Ombre Essentielle Yumuşak Dokunmatik Göz Farı: Bonjour Kredi Puanları Kart Borç – Geçen yaz Chanel, göz farı dörtlüleriyle gürültüyü getirdi. O kadar etkileyiciydiler ki, bekarları neredeyse gözden kaçırdım… Çok geç olmadan duyularımla ilgili olduğum için mutluyum.

2. Dudak görünümü: Chanel Rouge Hidrabase leopar ruj – Ellerinizi Leapard Hidrabase rujuna alabiliyorsanız, tutun. Mercan ruj severleri dudaklarımda ne kadar kremsi ve pürüzsüz hissettiği her yerde bilgilendirmenin sivil görevim olduğunu hissediyorum.

REKLAMCILIK

3. 9 mutlu olduğum şeyler biliyorum – listeler yazmayı ne kadar sevdiğimi bileceksiniz. Mutlu olduğum şeyler arasında biliyorum: Kaşlarımı nasıl alıp Stache’m. Epilasyon için olmasaydı, itiraz blogcularının Sasquatch’ını kontrol edeceksiniz, lol!

4. Çok Yüzlü Gölge Sigorta Anti-Crease Göz Farı Primeri Harika Karışımlar, Gün boyunca sürer-Makyaj için yeniyseniz, “Ah, göz astarı nedir?” Diye düşünüyor olabilirsiniz. haklısın. Göz farı primerleri, cildinizin üstünde toz ve krem ​​gölgelerin kendilerini daha iyi ekleyebileceği pürüzsüz bir tabaka oluşturur. Daha uzun ömürlü göz farı anlamına gelir.

5. Mac Makyaj İpuçları: Mac müzik için de makyaj yapıyor – Muhtemelen Mac’in tüm dünyada moda şovları için makyaj ve makyaj sanatçılarını sağladığını biliyordunuz, ancak Mac’in müzik turları için de makyaj yaptığını biliyor muydunuz? Mac’in büyük konserler ve etkinliklerde sanatçılarla nasıl çalıştığı hakkında çok daha fazla bilgi edinmek için Mac kıdemli makyaj sanatçısı Jennifer Karsten ile konuştum.

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Sweatshirt ??

42 $

Şimdi satın al

6. Günün Yüzü: Mac Smokey Brown ve Mor Eye – Mama her zaman, “Hayat sana uykusuzluk verdiğinde, karanlık çevrelerinizi kapatıcı ile saklayın” dedi. Tamam, annem aslında bunu söylemedi çünkü makyaj yapmıyor (biliyorum! Elma ağaçtan çok uzaklaştı!).

7. En sevdiğim kırışıklık renklerinden birkaçı – tüm sonsuzluk için (muhtemelen muhteşem bir şekilde dekore edilmiş) mezarımda hangi kırışıklık renkleriyle gömülmek istiyorum? Bu kolay: MAC Yumuşak Kahverengi, Soba ve Sable Göz Farı, tüm zamanların en iyi üç kırışık renk!

Dost Mahalle Temyiz Bağımlınız,

REKLAMCILIK

Karen

P.S. Dün gece akşam yemeğinde kızlarla iyi vakit geçirdim. Japoncaya gittik. En sonunda ne yapmaya karar verdin?

Burada şafak çatlakı (henüz tam olarak işlevsel değilim), ama ilk fincan java’yı alır almaz çok daha fazla yazacağım. Oh, seni nasıl seviyorum, tatlı kafein.

Why It’s crucial To always inspect The evaluations before getting A product

You’re trying to find a new product to buy, as well as you see something that looks perfect. You discover the website, it’s got excellent reviews, as well as you begin inspecting out the product. however before clicking “add to cart,” be sure to take a look at a few of those reviews! evaluations are just as crucial in discovering products as reading descriptions or enjoying videos about them. We’ll go over why evaluations are so important, exactly how they can assist you make decisions. checked out on for the points.

Reviews are a excellent method to discover Out if the product You’re thinking about is worth It

Some evaluations may be a lot more practical than others, however even a basic sentence about what somebody likes or doesn’t like can make the difference. You’re checking out two extremely similar products, as well as it’s difficult to choose which one is better. one of them has over 500 positive evaluations on Amazon, while the other only has one evaluation from somebody who didn’t like it. Hangisini seçerdin?

Reviews can likewise tell exactly how long the product has been on the market- if a company’s products are regularly being discontinued, then they’re most likely not doing so well. Their evaluations will supply some insight into why that may be. Lastly, evaluations from people who have utilized the product for a while may be a lot more practical than those who only tried it for a day or two.

You Can checked out evaluations about exactly how Well the product Works, What features it has, as well as What people believe of the Design

Reviews are likewise a excellent method to discover out a lot more info about the product. You can checked out trusted product evaluations on the design, its features, as well as exactly how well the product performs. This way, you can make sure that whatever you get will work for your needs as a person who may want to utilize them commonly or who only gets things occasionally.

Reviews are just as crucial in discovering products as reading descriptions or enjoying videos about them! evaluations from people who have utilized the product for a while may be a lot more practical than those who only tried it for a day or two. After reading reviews, you’ll understand where to spend your money as well as which products are worth putting in some additional time on!

Reviews likewise provide you insight into Whether or not the business is Trustworthy

Another excellent thing about evaluations is that they tell you whether or not the business is trustworthy. If you’re taking care of a web site without any client ratings, then it’s likely since their products are either as well new to be examined or so poor nobody wants them. This facemask evaluation will provide you an insight on what to get to secure yourself against the coronavirus disease. 

It can likewise show if the business has been around for a while – great business will have lots of reviews, as well as poor business won’t. The evaluations can likewise tell you exactly how great the company’s client service is if they’re offered to response any type of concerns or worries about their products. inspect out what other people who have gotten from this web site believe before making a purchase!

Fewer Reviews, less demand for the Product

A low number of evaluations might likewise indicate that the product isn’t top-rated, which can be a great thing! You’ll commonly see products with few scores get discounted- this is since they’re not generating sufficient demand, as well as people aren’t getting them.

On the other hand, if you’re trying to find something new to try out, then it may be worth inspecting out. It might be a new as well as prominent product that people just haven’t had the possibility to evaluation yet. When it comes down to getting a product, evaluations are one of the most crucial things you must look at! evaluations are just

The a lot more evaluations a business has on their Website, the much better the possibilities are that They’re a great Company

The a lot more evaluations a business has, the better. If you discover one with only five or so scores on their product page, then it’s likely not doing extremely well for some reason- perhaps people don’t believe it works as advertised! However, if there are numerous evaluations as well as overwhelmingly positive comments from customers, then you’ve discovered a business that’s worth inspecting out!

Reviews are a excellent method to discover a lot more about the product you’re buying. It’s crucial to inspect evaluations before making a purchase as well as see what other people believe of it! evaluations likewise tell you exactly how credible the business is or if they’ve been around long enough, so don’t just avoid over them when buying online.

Reviews allows You to get Answers for Your concerns concerning A Product

A great deal of people likewise utilize evalBir ürünle ilgili endişelerine çözüm bulma USESS. Bu, özellikle iki ürünü karşılaştırıyorsanız ve kararınızı vermeden önce onlar hakkında çok daha fazla bilgi istiyorsanız doğrudur. İşletmeyi kendileri sormak her zaman en iyisidir, ancak diğer müşteriler seçiminizi yapmanıza yardımcı olacak benzer endişeleri sormuş olabilir veya yanıtlamış olabilir!

İncelemeler çevrimiçi satın almanın önemli bir parçasıdır. Ürün hakkında çok daha fazla şey keşfetmek için mükemmel bir yöntemdir, aynı zamanda sahip olabileceğiniz her türlü endişe veya endişeye yanıt vermeye yardımcı olur! Değerlendirmeler tüm şekillerde ve boyutlarda mevcuttur- çoğu zaman ürünü yıllarca kullanan insanlardan gelecektir, diğer zamanlarda bir veya iki gün deneyen birinden olacaklar. Her türlü satın alma işlemi yapmadan önce değerlendirmeleri kontrol etmek çok önemlidir, böylece hangi ürünlerin zamanınıza ve paraya değer olduğunu anlarsınız!

Ürünle ilgili güvenilir bilgiler sunar

Ürünü almak için güvenilir bir yer bulmaya çalışıyorsanız, değerlendirmeler de benzer şekilde olağanüstü bir bilgi kaynağıdır. Bu, sadece kendi şirketlerinin ürünlerini sunmaya çalışan reklamlarda değil, ürünü kullanan diğer müşterilerden de olacaklar!

İncelemeler, ürünleri herhangi bir tür büyükse veya tam olarak ne kadar güvenilir olduklarını düşünürse, işletmenin bir süredir olup olmadığı hakkında bilgi verebilir. Bu, özellikle var olmayanlara karşı onlarca yıldır var olan işlerden değerlendirmeleri keşfederseniz doğrudur!

İncelemeler, düşündüğünüz ürünün buna değip değmediğini keşfetmek için mükemmel bir yöntemdir. Ürünün ne kadar iyi çalıştığı, özellikleri ve insanların tasarım hakkında neye inandıkları hakkındaki değerlendirmeleri kontrol edebilirsiniz. Değerlendirmeler aynı şekilde, işletmenin güvenilir olup olmadığı konusunda size fikir verir, bu da onlardan almayı seçmenize yardımcı olabilir. Çevrimiçi bir şey satın almadan önce, satın alma işleminizden memnun kalacağınızdan emin olmak için her zaman müşteri yorumlarını inceleyin.

Bloggerati Spotlight

Melania Trump’ın Milyarder Güzellik Bütçe Temelleri – Konuşan Makyaj

Sonbahar ve Kış 2009 Saç Rengi Tahmini – Saç Perşembe

Parlak dergileri seviyorum, bu yüzden şimdiye kadarki en havalı şey! – kırmızı yüksek topuklu bir anne

İşte güzel bir dizi yeni bütçe güzelliği ipuçları – güzellik bloglama bağımlısı

Orada dur bebeğim: Bu sonbaharda yeni Stila Kitten geliyor! – şımarık güzel

Kasabaya yeni bir Lashblast var – makyaj çantası

Bu sonbahar makyaj trendlerini nasıl (uygun fiyatlı) alın – Makeover Momma

Kolay Yaz Saçları – Beyaz Beyaz Temelleri

Günaydın bayanlar. Gecen nasıldı?

REKLAMCILIK

Sizinki nihayet Amerika’nın en iyi dans ekibinin prömiyerini yakaladı. Hala bu sabah gözlerimden uykuyu yanıp sönüyorum, ama sormak zorunda kaldım – hangi mürettebatı daha çok seviyorsunuz: Ritim Şehri mi yoksa Vogue Evolution?

Salı günün neye benziyor? Bitirmek için birkaç incelemem var (Givenchy’nin parlak yeni dudak gloss emin… parlak) ve sonra yapmak için bazı evraklar.

REKLAMCILIK

Sanırım sekmeler Starbucks istiyor. Belki oradayken benim için bir şeyler almasını isteyebilirim, ha!

Dost Mahalle Güzellik Bağımlınız,

Karen