Archives August 2022

Pazarlar The Cat, Makyaj, Güzellik Blog Mascot, Vol. 466

Bu Keçinin Carbs’i Ne Kadar Olduğunu Tamamıyorum! Bu delilik. Bana hiçbir tür mantıklı değil. O tam bir etobur, öyleyse neden bir zinnia çiçeği, kruvasan ya da bir pastırma veya yumurta döşemesinden bir parça kızarmış ekmek yemeyi tercih ederdi?

İnanabileceğim tek şey, eski kuru gıdalarının (tepenin bilim diyeti) tam taneli buğdayının yanı sıra, o zaman yaklaşık iki kez olduğuna inanmadığım diğer sebzeli dolgu maddelerinin yanı sıra, birkaç yıl geri sekmelerin teşhisi kondu. Diyabetik olarak, veterinin yanı sıra, karbonhidratları bırakması gerektiğini belirtti.

REKLAMCILIK

Bu günlerde esas olarak düşük glisemik tahıl içermeyen Nutrisca egzozlarının yanı sıra tahılsız ıslak yiyecekleri de yiyor … isteksizce.

Neyse ki ıslak yiyeceklerini seviyor (çoğunlukla Sheba Paté, ancak bazen $$$ Ziwipeak alır), ancak bunun içindeki buğday olan rutin zarif bayramdan hoşlandığı kadar sevdiğine inanmıyorum. bu lezzetli sos.

Birkaç farklı veteriner sordum Neden bazı kedilerin çimen, diğer bitkilerin yanı sıra çiçeklerle hem de emin olmadıklarını sordum. Ben varsayım, farklı düşünce kurumları var. Bazı veterinerler kedilerin dişlerini temizlemek için bir içgüdü olarak yaptığını, çünkü bitki lifleri dişleri ile diş etleri ile diş etleri arasında iner ya da diyet planlarını etten alamadıkları özel besinlerle tamamlayabiliyorlar ya da kendilerini barf için zorlamak için, onlara sindirim sistemlerini ortadan kaldırdıklarından dolayı. Yabani kediler bile yapar.

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Kazak ??

42 $

Şimdi satın al

Sebebini anlamıyorum, ancak sekmelerin çim için bir arkadaş olduğunu anlıyorum. Çimenlerin yanı sıra, bazen yaptığım her olasılığı yakaladığına kadar çimler de yer alır.

REKLAMCILIK

Bu garip. Tam olarak kedilerinleriniz nasıl? Kendi cihazlarını devrettiğinde eko-friendlies yerler mi?

Dost canlısı topluluk güzellik bağımlısı,

Karen

Yeni Nudestix beni seviyorum (doğal baskı) dudak + yanak kiti

Yeni Fave Nude Dudak: Nudestix’ten müttefiki beni seviyorum nudes (doğal baskı) dudak + yanak kiti
Bu çıplak kalem (müttefiki), dudaklarımdaki Neredeyse günlük olarak, neredeyse günlük olarak 14 gün büyüleyici kırmızı bittiğini göz önünde bulundurarak, zamanın uygun bir bağırmasını sağladığı zaman geldi.

Müttefik tanışın, yeni Nudestix’teki altı tondan biri beni seviyorum Nudes: Doğal Baskı Dudak ve Yanak Kiti, iki 59 dolardan biri olan LOOK beni seviyor. Biri, daha cesur renklerle diğerinden daha doldurur. Doğal baskı biraz daha hafif pembe, şeftali, gül versiyonudur.

REKLAMCILIK

Aşk!
Beni seviyorum nudes (doğal baskı) altı tam boyutlu Nudestix dudak + yanak kalem, kalemtıraş ve bir teneke ile birlikte gelir.
Mistik, gül, retro, saflık, tay tay ve müttefiki

Ben müttefiki en çok giyerim, ama bu diğer tonlardan bir şey almak değil. Ben de onları seviyorum. Hepsi kremsi, rahat ve muhteşem esnektir, çünkü çıplak renkler çok sayıda farklı göz farı sooo’yu tercih eder. Kalemleri bu resimlerde kısıtlı olarak kesinlikle giyiyorum, ancak bunları yanaklarında utandırıcı olarak da kullanabilirsiniz.

Kiti içerir …

Mistikte krem ​​dudak + yanak kalem – bir ipucu kahverengi ile saten bir nötr leylak

Jel renk dudak + yanak balsamı ally – parlak, şeftali pembe bir çıplak

Tay Tay’da Jel Renkli Dudak + Yanak Balsamı – Parlak Petal Pembe Çıplak

Gül içinde Manyetik Mat Dudak Rengi – Mat Nötr Gül Pembe

Retro içinde yoğun mat dudak + yanak – bir mat sıcak tonda tuğla kırmızı

Yoğun Mat Dudak + Saflıkta Yanak – Bir Mat Nötr Lauve Çıplak

“Dekore edilmiş teneke özellikler Kanada sanatçısı Jessica Gorlicky ve bu konuda başlıklı sanat eseri tarafından küratörlüğünü yaptı. Sanat eserine referansla – Aşk, Gorlicky, ‘İnsanın varlığının en güçlü gücü olduğuna inanıyorum ve gücünün kontrolümüzün ötesinde olduğu ve onsuz yaşayamayacağımız bir şeyin yanı sıra …’

“Beni sevginin satışından elde edilenler, Nudes Natural Edition, küresel olarak sevmek için bağışlanır, Jed Vakfı’nın zorbalık, depresyon ve intihar önlemesine karşı destek sağlayan bir projesidir.”

– nudestix.com

Kit de oldukça iyi bir anlaşma. Altı kurşun kalem tam boyutlu ve her biri kendi başlarına alırsanız, 59 dolarlık onlardan biri 144 $ değerinde.

REKLAMCILIK

Eğer çok eğimli hissediyorsanız, Sephora mağazalarında ve Nudestix web sitesinde izleyebilirsiniz.

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Kazak ??

42 $

Şimdi satın al

Mistik
Gül
Retrp
Saflık
Tay tay
Dost canlısı mahalle temyiz bağımlısı,

Karen

What Eyeshadow/Eyeliner Do You wear the Most?

I like you so hard, Chanel 88 Noir Intense!
I was speaking on the phone yesterday to a buddy who occurs to be a Chanel-o-phile like I am, as well as we both went full-on crazy when got on the topic of Chanel Stylo Yeux water resistant eyeliner in 88 Noir Intense.

OK, it’s just a black twist-up liner — seemingly boring, right? — however babe, IT IS SERIOUSLY the very best BLACK eyeliner EVER.

REKLAMCILIK

I wear it almost daily as well as have for months, ever since I figured out that, basically, it’s the sh*t.

I have ventured out, though. I’ve tried different liners over that time because, you know, it’s just black liner, as well as there are so many black liners out there, however I keep coming back to Noir Intense.

I come to it since it 1) since it stays on my water line, as well as 2) since it glides like a silky gel liner however doesn’t dry out my water lines like one.

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Kazak ??

42 $

Şimdi satın al

Like a gel liner, it feels super soft as well as smooth, but, unlike a gel liner, it doesn’t grip my water line with such preternatural force that it dries them out a little.

I understand that seems odd, however I can’t always wear gel liner. Noir intense is more like a traditional eyeliner pencil, however it glides along like a gel.

It likewise lasts all the time long. It doesn’t do that weird thing that some black eyeliners do where they begin out just fine on your water line however begin to break apart as well as vanish within an hour.

88 Noir Yoğunluğunda Chanel Stylo Yeux Su Dayanıklı Eyeliner
Oh, as well as it likewise doesn’t smudge, either. You understand exactly how some black liners are already smudging on your upper as well as lower lash lines two seconds after you apply them, as well as before you can say, “Dammit!” they’re already transferring up into your crease?

Noir intense doesn’t do that.

The Stylo Yeux formula, by the way, is waterproof, however I wouldn’t swim the English channel using one as well as expect to crawl out of the surf with perfect liner on the other side. I have, however, wept many a tear with my 88 Noir Intense, as well as it still looks great.

It’s simple to eliminate as well. I don’t requirement a special hardcore water resistant eye makeup remover. makeup eliminating oil works just fine (I like DHC Deep Cleansing Oil).

As for that other 88…

1988! I was in seventh grade. That was the year of the terrible triangle haircut.

I saw a photo of Belinda Carlisle somewhere with this truly adorable bob, as well as I got it into my head that my thick, wavy hair would look precisely like Belinda Carlisle’s effortless bob…

The year of the triangle hair…
So my mom, who’s never been as well huge into hair as well as makeup, took me to the hairdresser as well as basically said, “Do whatever you want.” She told me, “Tell her what you want,” as well as then told the hairdresser, “She wants a haircut.”

I keep in mind the hairdresser particularly saying, “Are you sure you want to cut all of this lovely wavy hair?”

“Cut it off,” I said. “I wanna look like Belinda Carlisle.”

REKLAMCILIK

Instead, I had poofy triangle head for most of seventh grade…

Dost canlısı topluluk güzellik bağımlısı,

Karen

Sekmeler ile Pazarlar Kedi, Makyaj, Charm Blog Mascot, Vol. 412

sekmeleri sever? Kadınlar…

Ve ladybugs. ?

REKLAMCILIK

Bir bahçemden yanı sıra, bir bahçemden yanı sıra, bir bahçemden yanı sıra, Resmi Sekmeler’de Kedi Pazarları LLC İşçi Güverte Bahçesi’ndeki Yaprak Bahçesi’ndeki Kasabaya Gitmek İçin Bahçe Mağazası’ndan bazılarımızın yanı sıra Ancak sekmeler, onlara neler inandığını tam olarak anlamıyor …

Onları dışarı kontrol etmek için gerçekten yakın kalkar, ve sonra onların işlerini yapmalarını izler, ancak onları terk eder. O çoğunlukla sadece saatler …

İş salatası çubuğunda öğle yemeği yemse bile, ladybug’ların bulunduğu yerdeki çimleri çırptı, ancak alanlarına sahip olmalarına izin verdi.

REKLAMCILIK

Onun çalışmalarını yapmalarını ve zor işlere kızgın olduklarını söyleyebileceği için olduğuna inanıyorum.

Dostça topluluk cazibesi bağımlılarınız,

Karen ve sekmeleri

Poesia Chang of Mac Chris Chang: Bakın! Sadece bak !!

Mac X Chris Chang Koleksiyonu
Renkli bir sevgili iseniz, Mac X Chris Chang koleksiyonuna şımartmanız gerekir! Bu koleksiyonla ilgili her şey mükemmel, çarpıcı, şaşırtıcı ve düşünebileceğiniz benzer şekilde tanımlayıcı bir kelimedir. Koleksiyona bakıp düşünürken, “Woah, Nelly !! YOK, JOSE! ” Gerçekten inanılmaz derecede giyilebilir olan birkaç şey var. Ancak, makyajlarıyla yaratıcı olmak isteyenler için de bir goldmine.

# Chris chang x mac koleksiyonunu kullanarak
Koleksiyon 5 Mayıs’ta (12 Mayıs’ta Mağazalarda) geliyor ve 9 Haziran’a kadar satıyor, bu yüzden ellerinizi herhangi bir şeye sokmak istiyorsanız hızlı davranın!

REKLAMCILIK

Poesia için moda tasarımcısı Chris Chang, ilham kaynağının “… … çeşitli ülkelerden geleneksel etnik kabilelerin ve kostümlerin geleneksel estetiğinden ve aynı zamanda dönüşümlü sanat dünyasından geliyor. Tasarımlarım eksantrik ve kendine güvenen kadınlar içindir. Renk, hayal gücümün ve ruhu Mac’ün ayrılmaz yakıtıdır ve paylaşırım. Bu işbirliği, dünyanın maximalists için gerçekleşen bir rüya. ”

Vermillion vee ruj benim yeni go-kırmızı olabilir! (Allık olarak zengin mercan krem ​​renk tabanı)

REKLAMCILIK

Bu ambalaj hakkında bir saniye için biraz ottr koymam gerekiyor. Affediyorum Duygusallaşırken … Herkes, bu en lezzetli, kalbe atla-A-ritmi, tüm varlığımda gördüğüm bir gözkazık ambalajı ver. Kelimenin tam anlamıyla * nefes aldı * Bunları ilk kez açtığımda ve çenemi 5 dakika boyunca zemine oturdu. Renkler ve desenler, gerçek ürünler olduğu gibi, sadece estetik açıdan hoşlanır.

İşte hızlı bir görünüm ve renk örneği, ve önümüzdeki günlerde eylemdeki ürünlerin daha fazla düşüncesi ve resimlerine sahip olacağım (işte rujlara daha yakından bakmak) …

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Kazak ??

42 $

Şimdi satın al

Ona bak! Sadece bak !!

Chris chang x mac rujları, her biri 20 dolar

Mac bulut yürüyüş ruj (pastel turkuaz parıltı)
Dddevilish ruj (pastel sıcak pembe mat)
Mac Altın Xixi Ruj (Pastel Limonlu Sarı Parlaklık)
Mac Erik Prenses Rujı (Pastel Demlik Lavanta Mat)
Mac Vermillion Vee Ruj (Temiz, Gerçek Kırmızı Mat)
Soldan sağa: mac altın xixi, bulut yürüyüş, erik prenses, dddevilish, vermillion vee
Chris Chang X Mac Eyhadows, her biri 17 $

Mac Elektrikli Mandarin Göz Farı (Bir Neon Mandarin Turuncu Mat)
MU MU Bloom Göz Farı (Sıcak Pembe Mat)
Mac Soluk Pippa Göz Farı (Pastel Turkuaz Mat; Gerçek Hayatta Çok Daha Fazla Turkuaz)
Mac Royal Woo Göz Farı (Pastel Limon Sarı Mat)
Soldan sağa doğru renk örnekleri: Mac Royal Woo, Elektrikli Mandarin, Mu Mu Bloom, Soluk Pippa
Soluk Pippa, Elektrikli Mandarin ve Royal Woo Göz Damaşları Kullanarak Göz Bakışı
Chris chang x mac krem ​​renk tabanı, her biri 23 $

Mac Şakayık Pavillion Krem Renk Tabanı (Sıcak Pembe)
Mac zengin mercan krem ​​rengi tabanı (turuncu)
Mac çorap sixq krem ​​renk tabanı (kirli bir lavanta)
Soldan sağa: Mac Çorap IT XIQU, Zengin Mercan, Şakayık Pavyonu
Chris Chang X Mac Black Track Fluid Hattı, 17,50 $

Mac blacktrack fluidline
Chris Chang X Mac Hazırlık ve Prime Şeffaf Terbiye Preslenmiş Toz, $ 29.50

Mac Prime Şeffaf Terbiye Preslenmiş Toz
Bu koleksiyonun her yerinde olacak mısın? Kontrol etmek için ne ölüyorsun?

Glitterınızı Mac DazzleshAdows’u seçin

10 Mac Dazzleshadows’un üçünü Bangin’in fantastik koleksiyonundan (her biri)
Oh, parıltı … Tek istediğim, ışıltılı şeyleri giymek! Glitter, makyajın Disneyland gibidir, ancak her zaman pürüzsüz bir yolculuk değildir.

Mac DazzleshAdows, glitter düzeltmenizi kolaylaştırır, çünkü iyi boyutlu glitter lekelerini pigmentli bir tabanla birleştirirler.

REKLAMCILIK

Mac Bangin ‘fantastik koleksiyonunda 10 yeni Dazzleshadow Shades var, hepsi kalıcı olan ve burada üç tanesi: duramıyorum Isa derinden derinden mor; ateşi, pembe parıltılı derin mavimsi bir mor hissedin; ve açık mavi parıltılı bir mor olan fiziksel olsun.

Dazzleshadows, sadece ışıltılardan çok daha fazlasıdır; Sadece ışıltılar. Aslında preslenmiş bir toz formülünde minik parlaklıklar var (burada onlara başka bir bakış).

Bazen kötü bir kızı dumanlı gözünü severim ve bu görünüm, siyah bir tabanın üstüne katmanlıdır. Bazı durumlarda, siyah bir Kohl astarıyla, siyah bir krem ​​gölgesi ya da kirpik çizgilerimden siyah bir gölge çubuğu ile başlayacağım. Öyleyse, züpheki DazzleshAdows’tan birini patlatacağım ve maskara ekleyeceğim.

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Kazak ??

42 $

Şimdi satın al

Tıpkı böyle ve gevşek glitter kavanozuyla mücadele etmek zorunda kalmadan, gürlemeye hazırım. Sadece siyah deri ceket ve motosiklet ekleyin.

Soldan: Mac fiziksel olsun, ateşi hissedin ve duramaz
Sparkly, pigmentli ve ışıltılı, Dazzleshadows düşük bakım gerektiren eğlencedir (en azından, parıltı için düşük bakım). Kentsel bozunma moondust gölgeleri ve / veya Nars Hardwired Gölgeleri seviyorsanız, bahse girerim Dazzleshadows’u da beğenirsiniz.

Muhtemelen UD’nin mozası için daha yakın olduklarını düşünüyorum … Glitter parçacıkları büyüklükte daha yakın (sanırım Nars Hardwired, Flechs’in daha ince) – ama tam olarak çok büyük değiller. Demek istediğim, bu pırıltılar hala genel glitter ölçeğinin küçük tarafında … 1999 nsync konseri giyersen glitter gibi değil, lol!

Bunlarla birlikte çalıştığımda, önce gözlerimi yaparım, sonra daha sonra temizleyin, çünkü parıltılı parçacıklar yüzümün tepelerinin ve vadilerinin etrafında yürüyüşe çıkmayı sever (bu bir tek yol).

Biraz fallout var, bu yüzden temizlik için faydalı bir makyaj yapıyorum ve neşeli şekilde gidiyorum.

REKLAMCILIK

Düşük telaşlı glitter vermek gibi hissediyorsanız (Güz, Glitter ile oynamak için müthiş bir zamandır), Mac Dazzleshadows her biri 18 $ ve şimdi kullanılabilir.

Dost canlısı mahalle cazibe bağımlısı,

Karen

SEPHORA VIB SATIŞ ÖNERİLERİ: ROAM çekicilik Lipsetter çift ruj ve astar

Sephora Desire Listenizi hak ediyor, kesin.
Bil bakalım ne oldu…? Kasım ayında bir SEPHORA VIB SATIŞI var, bu yüzden bu hafta tercih ettiğim makyaj işçilerimden birkaçını vurguluyorum, arzu listenizi [hakedin] olduğuna inanıyorum.

Crazy Cennet, aynı ol ‘rujını her zaman yanlarında getiriyor? BEKLE! Bu şimdi benim hayatım.

28 $ dolaşım charm Lipsetter çift ruj ve gömlekleri bulduğumdan beri, günler geçebileceğinden şüpheleniyorum – Hayır, haftalar! – Çantamda dudak ürünlerini kapatmak için gereksinimi hissetmeden önce. (Ve bu seri ruj twapper’tan geliyor, inanılmaz bir ifadenin türüdür!)

REKLAMCILIK

Zulümsüz Makyaj Hattı Roam Charm, zaten sahip olduklarınızı geliştirmek için taşınabilir, kullanımı kolay makyajın gücünü vaaz verir. Son derece Trish McEvoy-Esque, ancak hipper. Henüz önemli bir marka değiller, yani hala Sephora’daki radarın altında uçuyorlar, ancak bu dudak astarı / ruj kombinasyonu gibi çok sayıda harika şey var. liste.

Her şeyden önce, insanların dudak astarı kullanmalarını gerçekten aldığına dair numaranın bir ruja bağlamak olduğunu düşündüler. Onlar benimle gerçekten bir dudak astarı alacağım tek yöntem olduğu için altın bir yıldızın yanı sıra bir altın yıldıza layıklar (aksi takdirde, sabahları sadece yolda bırakacağım. ).

Leysleri dudaklarımda kullanıyorum.
Astarın kendisi pürüzsüz, tatlı bir kadifedir, yanı sıra pigmentle doludur, yanı sıra o satırı dudaklarınızın kenarı boyunca çizdiğinizde, rujınız bunun ötesine geçmez. “Ye geçemez!”

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Kazak ??

42 $

Şimdi satın al

Oh, yanı sıra ruj mı? ÇOK İYİ. İlk önce kaydırdığınızda, ancak nihayetinde bir kadife mat yüzeyine kurursanız, yanı sıra, bazı durumlarda, ruj kullandığımı hatırlayamadığım kadar ışığa sahip olduğumun yanı sıra daha hafif bir şekilde kuruduğunuzda parıldıyor. Aynı şekilde kurutulmamış ve tomurcuklanma kanıtıdır. Hatta bebekler (yavru kedi, de) öpebilirim, kahve içmenin yanı sıra, kalbimi kaldırmadan atıştırabilirim.

Son olarak, bunun yanı sıra, ızgaranızda kalkmak için herhangi bir garip lezzet yoktur.

Pekin’de güçlü bir şekilde yaşıyorum, mavi tabanlı bir kırmızı, astarın bağlandığı gibi, kırmızı ruj kullanmanın yanı sıra uygulanmasına ilişkin gerilimi tamamen temizler. Aynı şekilde, benim için günlük bir renk olan, güneşli bir pembe olan leylakta gibi. VIB satışı geliyor, aynı şekilde Bahama Breeze’deki manzaralarım, çıplak pembe, parlak pembe fucshia sınıfı.

REKLAMCILIK

Tam fiyat, Lipsetters her biri 28 dolardır, ancak hala büyük bir anlaşma olduğuna inanıyorum, ancak% 20 VIB indirimi ile 22.40 $ ‘a geliyorlar. % 15 cazibe içeriden indirim ile 23.80 dolar.

Dost canlısı topluluk cazibesi bağımlısı,

Karen

Awesome for $8: Physicians formula The healthy Lip velvet liquid Lipstick

Bare With Me
Yeah, I’m still in my pajamas, however I’m in the comfort of my home, which leads me to two recent revelations…

1. Pajamas in public

It’s been ages since I’ve seen anyone, adult or teen, using pajamas in public, as well as to this I state HALLELUJAH.

REKLAMCILIK

2. I discovered a truly lovely drugstore matte liquid lipstick

It’s an $8 one (technically, $7.95) by Physicians formula called The healthy Lip, as well as it’s… Honestly, I believe it might rival the NARS liquid lipstick I love, love, like to pieces.

Bare With Me, Dose of Rose, Berry Health, Mangentle Formula, Tu-lip Treatment, Vitamin Beet
I mean, it isn’t an *exact* dupe, so don’t grab your cars and truck secrets as well as run to the door yet. however it’s extremely similar. The NARS one is, like, most likely the smoothest, most comfortable liquid lipstick I’ve ever tried, as well as if you have vertical lip lines like I do, it’s likewise one of those unusual liquid lipsticks that hugs your lips as well as just looks very, extremely smooth. Plus, it’s totally opaque. One layer does the trick, as well as it likewise doesn’t suck the wetness from your lips.

The healthy Lip is all of that as well as more since it’s eight bucks!

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Kazak ??

42 $

Şimdi satın al

Dose of Rose
Vitamin Beet

Unlike the NARS one, though, The healthy Lip has a mousse-y formula, like most liquid lipsticks, meaning that it’s not totally runny, whereas the NARS one has an extremely thin, runny consistency — almost like you’re putting water on your lips, which can make it tougher to apply (but you get utilized to it, right?).

Tu-lip Treatment
Berry Healthy
To apply The healthy Lip, just slick a bit on your pout, move it around with a finger or the included doe foot, as well as you’re fine for at least four hours. There’s no discovering curve whatsoever.

İÇİNDEKİLER

ISODODECANE, CYCLOPENTASILOXANE, ISONONYL ISONONANOATE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, ETHYLHEXYL PALMITATE, KAOLIN, BEESWAX/CIRE D’ABEILLE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, DIMETHICONE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL, VP/EICOSENE COPOLYMER, GLYCERYL BEHENATE/EICOSADIOATE, BUTYLENE GLYCOL, FLAVOR/AROMA, PROPYLENE CARBONATE, OCTOCRYLENE, DIPALMITOYL HYDROXYPROLINE, ISOPENTYLDIOL, TOCOPHERYL ACETATE, PHENOXYETHANOL, PALMITIC ACID, CAPRYLYL GLYCOL, TRIHYDROXYSTEARIN, WATER/EAU, ETHYLHEXYLGLYCERIN, HEXYLENE GLYCOL, SODIUM HYALURONATE, RETINYL PALMITATE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, GLUCOMANNAN, TOCOPHEROL. may CONTAIN/PEUT CONTENIR: CARMINE (CI 75470), IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499), MANGANESE VIOLET (CI 77742), MICA, RED 7, RED 7 LAKE (CI 15850), RED 28 LAKE (CI 45410), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), YELLOW 5 LAKE (CI 19140)

Mangentle Formula
It’s offered in 13 super quite colors, as well as they’re the type of colors I like to wear — pinks, peaches, reds, berries — all the wearable stuff, so you can go nude or glam, as well as there are no crazy grays or blues or purples or anything like that.

On top of everything, the formula is unscented as well as unflavored (and hypoallergenic, fragrance free, paraben free as well as cruelty free), so no concerns about them tasting or smelling funny, either. These are just truly simple to wear, comfy, non-drying, as well as they’re only eight bucks!

REKLAMCILIK

Can’t beat that.

Dost canlısı topluluk güzellik bağımlısı,

Karen

Makyaj ve Güzellik Blog Monday Poll, Vol. 493

Gülümseme, Pazartesi ve Connor ve ben senin en büyük hayranlarıyım!

Yani … Pazartesi anketi nedir?

Peki, tam olarak bir anket değil. Sürekli gelişen (gelişen), biraz rastgele bir soru listesi, her pazartesi sabahı son 10 (!) Yıllar için okurlara koyduğum bir soru listesi. (Beyniniz için bir vuruş gibidir.) Yorumlardaki cevaplarınızı okumaktan her zaman zevk aldım ve umarım benimkini okumaktan zevk alırsınız.

1. Milletlerin genellikle / sık sık isminizi karıştırdığı herhangi bir paket yok veya kahve dükkanı var mı?

Karen, geleneksel yolu yazdı, ama çok yaratıcı alamadım, Starbucks adımı adım atmazsam lanet olacağım.

Kupanın yan tarafındaki “Cairn” dedi ki bir içki aldım. ÇOK KOMİK! Birisi bir başkası “havuç” yazdığını ve onlara bunun için el yaptırmalıyım. Ama o sebzeden sonra adlandırılan birine benziyor muyum?

REKLAMCILIK

2. Bugün yapmanız gereken bir şey?

Sadece bugün yapmam gereken birçok şeyden biri, çünkü bebek ilk üşütücüsünü yakaladı ve bir macera, ama konuk odasında yatağı yıkamam gerekiyor, çünkü şirketi vardı ve her zaman taze çarşaf tutmayı seviyorum Orada, sadece birinin beklenmedik bir şekilde durması durumunda ve gece kalması gerekiyor.

Şimdiye kadar olmasa da … Geçen hafta sonu, yasalarımdı ve zamanın önünde ziyaret ettiklerini biliyorduk ama yine de o odaya sadece birisinin tamamen maviden çıkmasıyla durması durumunda hazır olmayı seviyorum.

Garip, biliyorum.

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Kazak ??

42 $

Şimdi satın al

3. Gerçekleştirdiğinizde bir sabah çalışan işler yapıyorsunuz – Oh, hayır! – Telefonunuzu evde kaybetmiş ya da unutmuş olmanız gerekir. Ne yaparsın?

Connor benimle olsaydı, muhtemelen bunun için endişelenmezdim, çünkü biliyorsun, eğer birisini ele geçirmek için gerçekten ihtiyacım olursa, bir yol bulurdum – birinden telefonlarını ödünç almasını isteyin, bir ücretli telefon buluyorum (do yapın) Hala bunlara sahipler ??) – ama Connor benimle değilse, muhtemelen kontrol etmek için eve geri dönecekti ve hala bulamazsam, Apple’s telefonumu bulursam ve uzaktan sildim. O küçük harita üzerinde dolaştığını gördüm.

4. Şu an nerdesin?

Ofisimde, küçük mahalle dairemize bakan, pencerelerime masamdan bakıyor ve Connor Claire ve Güneş’in yükselmesini bekliyor.

5. Aşağıdaki cümleyi bitirin: inanıyorum …

Ne olursa olsun, geri almak, oraya geri dönüp tekrar denemek zorundasın. 99 kez düşerseniz, yedeklenir ve # 100’e gidersiniz.

Mutlu Pazartesi, Amiga! Orada ne gibi bir şey bilmiyorum, ama kesinlikle burada düşüşün etkilerini hissetmeye başlıyoruz, bu da neredeyse tam zamanlı esnek pantolon zamanı, woot!

Geceleri soğuk alıyor ve yerimizin her tarafında meşe ağaçları deli gibi bırakıyor! Hala gündüz 80’e kadar ısınır, ama bu garip. Biz bu yaz sonbaharda cusp’deyiz.

Yine de, esnek pantolonlar hakkında, şimdiye kadarki esnek pantolon gibi değil, şimdiye kadarki tarzın dışına çıkmaz (çünkü her gün esnek bir pantolonlu bir gün olabilir) ve şu anda SENITA’nın yanlarında sahte deri ile yeni bir çifti üzerine gözümün var.

Esnek pantolonlardan bahsetmiş, her gün bu hafta en sevdiğiniz pantolonun en sevdiğiniz pantolon olarak sizin için iyi olsun.

REKLAMCILIK

Dost canlısı mahalle güzellik bağımlısı,

Karen

P.S. Bu resmi en üstteki seviyorum, ancak Cuma’nın burnu çalışmaya başlamadan önce Cuma günü yapıldı. Şimdi tam soğuk modunda ve bu konuda çok memnun değil. Herhangi bir iyi yürümeye başlayan çocuk soğuk ilaçları veya ipuçlarını biliyorsanız, lütfen paylaşın. Burada çok mutsuz bir bebek var.

Bir yıkama harikası: 4 göz farı, eğer tembel ya da meşgulseniz

kiko uzun ömürlü çubuk göz farı, 06 altın kahverengi gözlerimde
En sevdiğim bir yıkama harikalarım. Saat yönünde, sol üst köşeden: Burberry göz rengi 002 çıplak, özü ıslak ve kuru parlayan gölge, özü 04 tatlı çikolata gibi çıplak göz farı seviyorum, maybelline göz stüdyosu renk dövme deri 24 saat kremalı bej, kiko uzun ömürlü çubuk göz farı 06 altın Kahverengi
Hepimiz bir yıkama harikası oluşturmak için cazibe tanrılarına bolca teşekkür ederiz.

Kendi başlarına olağanüstü görünen büyülü nötrler, herhangi bir makyaj becerisi gerektirmez ve gözlerinize bir avuç saniyeye harcadığınız zamanı kesen, kesinlikle çok minnettar olduğum.

REKLAMCILIK

İlk (veya onuncu) oww satın alma işleminiz için küçük bir ilham kaynağı gerekirse, işte tüm zamanlarım favorilerim!

L-R: Essence Tatlı Çikolata, Burberry Çıplak Kuru, Gönderen Çıplak Islak, Maybelline Creamy Bej, Kiko Altın Kahverengi
Bütçe satın alma: özü 04 tatlı çikolata gibi çıplak göz farı seviyorum (€ 3.19 / $ 3.56)

Essence Giyen Çıplak Göz Farı’nı 04 Tatlı Çikolata Gibi Tatlı Yaz …

Essence Tatlı, çikolata gibi, en güzel sıcak parlaklıkta kapakları verir. Biraz koyu tenimi geliştirmek için yaz aylarında kullanmayı gerçekten severim, bu yüzden orta ten tonunuz varsa, şansı seveceksiniz.

Bunu tavsiye ederim: göz farı newbie. Çünkü çılgın makyaj becerileri gerektirmez ve cips olarak ucuzdur, bu nedenle, bankayı kırmadan daha da keşfetmek istediğiniz bir ürün kategorisi olup olmadığına karar verebilirsiniz.

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Kazak ??

42 $

Şimdi satın al

Fantastik muamele: Burberry Eye Rengi Islak ve Kuru Glow Gölge 002 Çıplak (29 $)

Ahhh, o tartan desen …
Burada, Burberry Glow Gölgesini, Tartelette Paleti’nden iki mat gölgeyle çıplak olarak eşleştirdim, ama seni kendi başına kadar güzel olduğunu garanti edebilirim!
Fiyat spektrumunun karşı ucuna doğrudan atlamak, bu güzel mücevher’i Burberry Beauty’tan buluyoruz. Ambalaj, swoon-indükleyicidir ve doku, ipekten daha pürüzsüzdür, ancak bununla ilgili en havalı şey, daha yüksek bir renk kazanımı ve çok daha fazla metal bir bitişi elde etmek için ıslatabilmenizdir, bu yüzden birinde iki göz farı olmuş gibi . Eğer ilgileniyorsanız, işte blogumda tam bir inceleme.

Bunu tavsiye ederim: yeni anne. Çünkü çok sayıda uykusuz gece ve makyajsız gün sonra, başka birinden daha çok özel bir muamele etmeye değer!

Eczane rüyası: Maybelline Göz Stüdyosu Renkli Dövme Deri 24HR Kremsi Bej ($ 6.99)

Gözlerimdeki kremsi bej ve Maybelline Dövme Giyen MAYBELLINE Superstay 14HR Ruj’taki Fuchsia’da Sonsuza Kadar Sonsuza Kadar Lips …
Olduğumda, makyaj-akıllı olduğumda, 10 kişiden dokuz kez, kapaklarımda kremsi bej atıyordum ve dudaklarımda parlak bir ruj. En çok sevdiğim şey, eğer çok ince bir katman uyguluyorum, eğer çok ince bir katman uygularsam (herhangi bir kırılmayı önlemek için satın alırım), idealimim gibi görünüyor ama daha iyi gölgeler. Herhangi bir renk veya ışıltı eklemeden gözleri çerçevelemek harika bir seçenek.

Bunu tavsiye ederim: ruj aşığı. Tecrübelerden kremalı bej, herhangi bir ruj gölgesi ile güzelce çiftler olduğunu biliyorum.

Hızlı sopa: 06 altın kahverengi için Kiko uzun ömürlü çubuk göz farı (12 $)

06 Altın Brown’da Kiko Uzun Ömürlü Çubuk Göz Farı’nı Karıştırırken, kırışıkta mat bir gölge kullandım gibi görünüyor. Sevdim!

REKLAMCILIK

Bana göre Kiko Golden Brown, mükemmel bir yıkama harikası mükemmellik. I typically apply it all over the mobile lid and along my lower lashline straight from the stick and, after blending out the edges, it looks like I’ve used two different shadows. It takes me 30 seconds, tops, to do both eyes. lazy makeup at its finest!

I recommend it to: the girl who’s always running (late). I dare you to find an eyeshadow that does a better job, faster!

Are you an OWW fan? let me know what your favorites are… There’s always room for a new one in my makeup bag!