Archives February 2023

Nars Pierre Hardy Tırnak Duos Pigment Pompalama

Nars Pierre Hardy Oje Duos
Eğer hayalimdeki ayakkabı gardırobumu şimdiye kadar (bir tanesi, ne kadar geri döndüğünü göremeyeceğiniz ve duvarların, topuklu topukların rafı ile kaplandığından, kattan tavandan tavana kadar uzanırsa), bir buna sahip olacak Row, NARS Tırnak Duos için altı yeni Pierre Hardy’ye adanmış.

Ünlü Fransız Ayakkabısı ve Aksesuar Tasarımcısı Pierre Hardy, yüksek topuklulardan etkilenen yeni kısıtlı baskı yazım hattına sahip bir ortaklık, ayakkabı gibi altı çift parmağı çukurlar.

REKLAMCILIK

Not: Bu altı $ 29 ikileyde (ancak yine de isteyebilirsiniz) eşyalarınızı dikmek için topuklu giymeniz gerekmez. Ayak parmaklarınız, bunları flip-flips içinde kullandıysanız çok sevimli görünecektir.

Asla bir çift Pierre Hardy ayakkabısı koymadım, ancak tırnak cilalarının yanı sıra koleksiyonundaki narlılarla alkarlar, istiyorum.

Görünüşe göre, homeboy pigmenti sever! – NARS, bu cilaların bir tonunu bir ton pompalamasından ve yanı sıra açık sarı gölge hariç, köpekbalıkları kaldı, bir veya iki katmandan oldukça büyük koruma sağlarlar.

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Kazak ??

42 $

Şimdi satın al

10 dakikadan daha az bir sürede yüksek parlaklık yüzeyine kurur, nispeten kalın olan formülü, çivilerimde aşırı duygusallaşmaya başlamak için, uygulamadan önce temiz olandan çok önce olabildiğince boşaltın.

Nars Pierre Hardy Basit Yürüyüş Oje Duo: Basit Yürüyüş Sol (Pırıltılı Golden Bronz) yanı sıra Basit Yürüyüş Sağ (kremsi sarımsı tan)
Nars Pierre Hardy Sharplines Oje Duo: Sol (Kremsi Şeftali) Sol (Kremsi Bir Şeftali) ve Sarayı Sol (Kremsi Koyu Kahverengi)

Nars Pierre Hardy Vertebra Oje Duo: Vertebra Sol (Kremalı Mercan) ve Vertebra Sağ (Kremalı Tan Gölgesi)
Nars Pierre Hardy Ethno Run Oje Duo: Ethno Run Sağ (Kremalı Koyu Mavi) ve Etno Koşu Sol (Kremsi Parlak Turuncu)
Nars Pierre Hardy Venemous Oje Duo: Venemout doğru (kremsi bir siyah) yanı sıra Venemous sol (ışıltılı bir gümüş), ayrıca evet, bu tam olarak bu şişelerde olduğu gibi kutu, ayrıca nars’a göre, bu doğru
Nars Pierre Hardy Köpekbalıkları Oje Duo: Köpekbalıkları Sol (Kremalı Sarı Gölge) ve Köpekbalıkları Sağ (Kremalı Mor Gölge)
Her set, tercih ettiğim topuklu ayakkabılar gibi bir çanta içerir!
Güzel ve rahat …
Nars Pierre Hardy Sharplines Oje Duos: Sol (Kremsi Şeftali) ve Saray Hakkında SHARPINES Sol (Koyu, Kremalı Kahverengi)
Nars Pierre Hardy Köpekbalıkları Oje Duo Renk Örnekleri: Üç katlı köpekbalıkları bıraktı (kremsi sarı) yanı sıra iki köpekbalığı (kremsi mor)
Nars Pierre Hardy Basit Yürüyüş Oje Duo Renk Örnekleri: İki Katman (Her ne kadar iyi olurdu) Basit Yürüyüş Sol (Pırıltılı Golden Bronz) yanı sıra Basit Yürüyüş Hakkı (kremsi sarımsı tan)
Daha Fazla Nars Pierre Hardy Vertebra Oje Duo Renk Örnekleri: Vertebra Sol (Kremsi Bir Mercan) ve Vertebra Sağ (Kremalı Bir Tan)
Nars Pierre Hardy Venemous Oje Duo Renk Örnekleri: İki Katmanlar, her ikisinde de bu durumlarda biri iyi olurdu, Venemous hak (kremsi bir siyah)
Nars Pierre Hardy Ethno Run Oje Duo Renk Örnekleri: Etno İki Katman Koşu (Kremsi Mavi) Ve Etno Koşu Sol (Kremalı Turuncu)

Genelde parmaklarımda farklı bir şey giymeyi sevdiğimden beri, bu fikir gibi. Parmaklarınızın yanı sıra parmaklarınızın yanı sıra parmaklarınız için bir cila olsun, ikilerinin de aynı şekilde aynı şekilde oldukça büyük bir anlaşma olduğunu, NARS’in normal olarak benzer şekilde benzer tam boyutlu 0.5 ons şişe sunduğunu düşünüyorsunuz (bunlar başına 29 dolar) çift).

Kendimi hiç sharplines’ten bıktığını göremiyorum, Venemous (bu bir yazım hatası mı?) Ve etno run duos. Yöntem, daha hafif renkler daha koyu tonlarla karşıtlıkla karşılaşır? Bunu sevdim. Eşleşmeler de aynı şekilde büyüleyici bir tırnak sanatı üretebilir.

Fiyat: İkili başına 29 $, her biri iki tam boyutlu 0.5 ons şişe ile
Kullanılabilirlik: Şimdi İnternette ve Nars Sayaçları’nda sunulur.
Makyaj yanı sıra güzellik blog derecesi: a

Vroooom!

Vay, bunu gördün mü? Güneydi. Sadece uçtu …

Bu gece kadar olan ne kadar? Sadece buraya basit alıyorum, akşam yemeği için bir salata geçiriyorum, meydan okumasının son yarısını hem de bundan sonra zihinli işi tamamlıyorum.

REKLAMCILIK

Bu bir TV gecesi.

Dost canlısı topluluk güzellik bağımlısı,

Karen

Oldukça Yay, Dior, ‘Çünkü alacağım: Yeni Dior Cherie Bound Kombinasyonu

Yeni Dior Cherie Yayını Kullanarak Artan Poudre # 001 (80 $)
Resmen, Dior’un yeni bahar 2013 koleksiyonuna “Cherie Fiyonk” denir, ancak son derece işlevsel bir sebepten dolayı “Yay Cherie” olarak adlandırmaya başladım.

Gördüğünüz, yeni Cherie BoN kombinasyonunu Poudre # 001’de (80 $) kullanırken, evin etrafında dans ederken, “Bow Cherie”, Stevie Wonder’ın Şerie Amour’un şarkı sözlerine çalışmak çok daha kolay.

REKLAMCILIK

“Yay Cherie Amour,
Güzel bit kombinasyonu tapıyorum,
Kalbimin attığı tek kişi sensin …
Miiiiiine olduğunuzu nasıl arzu ediyorum. ”

“Teşekkür ederim! Senin için teşekkürler! Hayır, hayır, bu gerekli değil … lütfen, çok daha fazla gül yok. Bütün hafta MBB lounge’da burada performans göstereceğim … Garsonun fikrini hatırlamıyorum. ”

Şaka yapmak!

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Kazak ??

42 $

Şimdi satın al

Ama ne şaka yapmadığımı anlıyorsun? Bu inanılmaz palet. Gerçekten benim övgülerini söylemek istememi sağlıyor. Pırıltılı pembe, gri ve koyu gri gölgeler, ince çizgilerimi düşünceli bir şekilde önler; Kremalı siyah astar, yardımım olmadan neredeyse kedi flicks’i çizer; Sırf pembe lipgloss’un yanı sıra bir şelaleden daha çok ıslaklık yapar. Oh, olduğu gibi, her şeyi biraz sanat eserinde ortaya çıkaran çarpıcı ambalajlar var!

Renkleri ilk gördüğümde, bunun sadece serin tonlu Chicas’ın giyebileceği paletlerden biri olacağına inanıyordum, ancak yanlış olduğum için çok minnettarım. Bu toz gölgeleri süpürdüğüm an, bu arada, etkilerden sonra bir musluğun geride bırakılmaması – kapaklarımda, devam edeceğiz.

Dior Cherie Yay’dan daha fazla nom
Renkler nispeten nötr görünüyor, bence, pembeler için gri için, bu yüzden cilt tonu benim gibi sıcak olsa bile, hala onları kapatabilmelisin.

Tatlı!

Dior, bütçeyle eşanlamlı bir marka değil, burada bunu değiştirmeyi amaçlamamışlardı. Yine de, 80 dolarlık maliyet tanımlaması, yüksek kaliteli bir markanın mevsimsel koleksiyonlarından birinde “fantezi” bir kombinasyon için acı verici bir şekilde normaldir.

Yay Cherie Cherie Bow, kesinlikle pahalıdır, bunun yanı sıra bunun etrafında hiçbir şey yoktur, ancak maliyete madde başına gider açısından bakarsanız daha az pahalı görünebilir. Kombinasyondaki beş adet, 80 dolardan çok daha iyi görünen yaklaşık 16 $ ‘a kadar çalışır.

Koleksiyonumdaki benzer tonları zaten olabilir, ancak hepsine bir sansasyonel yay şeklinde bir yerde sahip olmak harika.

Fiyat: 80 $ (Yikes!)
Kullanılabilirlik: Yakında Dior Sayaçlara ve Dior.com’a kadar bu bahar için geliyor
Makyajın yanı sıra temyiz blog derecesi: A- (Renkleri, yüksek kaliteyi ve paketlenmeyi severim, ancak bu fiyatı korur?)

Benim Cherie Amour …

Kafamda sıkışmış olan bu melodi başka bir nedenden ötürü, Bradley Cooper’ın yanı sıra Jennifer Lawrence, Gümüş Astarlar oyun kitabının başrol oynadığı yeni hareketli resim.

Bunda, Bradley yakın zamanda bir zihinsel hastaneden çıkan bir adamın yanı sıra Jennifer Lawrence Stars’ın bir arkadaşı olarak oynuyor. Bazı futbollara, büyük bir balo salonu dans sahnesinin yanı sıra, yıllarca duyduğum en ufak, en havalı diyalogdan birkaçı (“Excelsior!”), ayrıca kült için bir Rom-com var. Klasik durum.

Cidden, sevdim, bu filmi sevdim. Tuhafın en iyi karışımı ve müthiş (aka, harika bir zaman kavramım). Tekrar görmek için sabırsızlanıyorum.

REKLAMCILIK

İzle, bebeğim!

Dost canlısı topluluk temyiz bağımlısı,

Karen

Rimmel Glam Eyes Lash Flört Maskara, Haiku Değerlendirmesi

Oh, Glam Eyes Lash Flirt
(Rimmel tarafından Maskara)
Ucuz… ancak kalitesiz değil.

Sadece yedi dolar!
İki tonda: siyah ve Kohl Black
Eczanelerde satışta.

REKLAMCILIK

Sihir gibi kirpikler
Mucize büyümeye serpildi
Çılgın uzun süredir!

Çılgın uzunluk ve asansör için
Rimmel glam gözler maskara
Alacakaranlıktan şafağa kadar sürer

Nekkid kirpikleri

Rimmel’in sırrı nedir?
Hava çırpılmış formül ve
Karbon siyah pigment.

Mükemmel mi? Numara.
Fırçanın kullanımı zor ve
Bir karmaşa yapabilir.

Tek katman

Her kullandığımda
Ürün kapaklarımda bitiyor
Çok rahatsız edici!

Aynı şekilde bazı pullar var
Ve biraz lekelenme
Yine de önemli bir teklif değil …

İki katman

Hala harika olduğuna inanıyorum
Özellikle fiyat için
Bu bir eczane mücevheri.

Kirpikleri uzatmak için
Rimmel glam gözlerini deneyin.
MBB derecesi…

Üç Katman

B+/A-

Dost Topluluk Güzellik Bağımlınız,

REKLAMCILIK

Karen

P.S. Pazartesi ile tek parça, babes ve kutlamak gibi hissediyorum yaptık! Candy’nin sırayla inanıyorum. Belki bir veya iki darbe pop. Artık mavi Razzberry ve aşırı limonata gibi tuhaf lezzetleri var. Gerçekten, tam olarak ne kadar aşırı limonata olabilir ?? Limonata!

P.P.S. Jet, Beauty Lover’dan önce, daha fazla makyaj incelemesi için ev sayfasını inceleyin.

Bu çöl gülü pembe geliyor: muhteşem nemlendirici, uzun ömürlü Le Medier de beaute renk çekirdek ruj Fiji

Le Medier de Beaute’nin renk çekirdek ruj Fiji
Friggin ‘gevreği ve kuru dudaklar! Her zaman ruj ana planlarımla uğraşıyorsunuz. Geçen hafta gibi, bununla ne oldu? Bütün hafta boyunca Mac Vegas volt giymek istediğimi biliyordun – Roma’da, değil mi? – Peki ne oldu? Neden gidersin ve beni böyle mi?

Ağır hizmet tipi casino klima ve parşömen Nevada çöl, dudaklarımda havoc kırdı. Sorunları daha da kötü hale getirmek için, neredeyse yeterince su içmiyordum.

REKLAMCILIK

Dudaklarım, telefon faturasının payını ödemesini hiç karşılamayan ve evet, benim yaşımı gösteriyorum. Herkesin cep telefonları olmadan önce, insanlar aslında bir kara hattını paylaşırlardı.

Biliyorum, çılgın şeyler.

Vegas Volt’u sevdiğim ve geçen hafta çölde hiç giymek istedim, Mac’in amplifikasyonu krem ​​ruj formülü tam olarak nemlendirici değil. Çok daha fazla nem ile bir Lippie’ye ihtiyacım olduğunu biliyordum. Fiji (32 $) ‘da Le Medier de Beaute’un renk çekirdek nem lekesi gibi, çok daha fazlası.

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Kazak ??

42 $

Şimdi satın al

Le Mà © Tier de Beautà © Fiji’de Renkli Çekirdek Ruj (32 $)
Le Medier de Beaute Renk Çekirdek Nem Lekesi Ruj Fiji

Krema kaplamalı bir opak sıcak pembe, Fiji, Le Mä © Tier’ın renk çekirdek nem lekesi ruj çizgisinde 26 kalıcı tondan biridir.

WHOA gibi zaman aşınma zamanı!

Bu, bu özel Lippiyat ailesi ile ilk rodeo’mdaydı ve Fiji’ye dayanan benim sonum olmayacak. Çünkü onu seviyorum. Bir Whopping 4-5 saat sürer ve azgın bir nehrinden çok daha fazla nem sunar.

Her şey ayakkabı dokusu hakkında

Nemlendirici rujları, kaygan ve kaygan dokuları düşündüğümde akla geliyor, ancak bu bir krem ​​ya da yarı mat ruj gibi dudaklarımda daha kalın hissediyor. Bence, nemlendirici olarak faturalandırılan rujlar normal olan 2-3 saatlik işaretin geçtiğini düşünüyorum.

Modern bir dudak bakışı

En sevdiğim şey – rengin ve nemin yanında, elbette – günün seyri boyunca yarı mat bir lekeye eşit, zarif bir şekilde kayboltuğu. Beğendim. Görünüyor … Modern ve bence sadece düz muhteşem.

Dikkat et…

Eğer bir mağazada alırsanız, bir dikkat sözcüğü – kutuyu açmak ve tezgahtan uzaklaşmadan önce yakından bakabilirsiniz. İlk defa benimki açtığımda, fikrin smooshed olduğunu gördüm.

Örmeğinden nefret ediyorum, ama 32 $ için … Smooshed istemiyorum.

Son söz

Smooshing dışında, seviyorum, aşkım, Fiji’yi seviyorum. Uzun ömürlü, nem dolu opak formülü, parşömen poutumu günlerce çölde memnun etti.

Harika bir şekilde düşük bakımlı bir Lippie ve şimdi hatta diğer renkleri toplamaya başlamak için kaşıntı var, çünkü biliyorsun, çünkü makyaj çantamda başka bir ruj, lol!

Fiyat: 32 $
Müsaitlik: Şimdi Le Mà © Tier de Beautà © sayatlar, Neiman Marcus Stores, Bergdorf Goodman, Nordstrom ve çevrimiçi
Makyaj ve Temyiz Blog Derecelendirmesi: A-

Buradaki çekirdek sorunu …

Grease Yıldırım! Tamam, gerçekten değil …
… benim çekirdeğimin, kesinlikle var olmayan olmasıdır. Ben çekirdeyim. Hafifçe bir şekilde bir yerleşebilirim.

Tamam, bu kadar kötü değil, ama yakın.

Plaj Vücut DVD’lerini duydunuz mu? Antrenmanlarımda bazı çekirdek çalışmalarını ve geçen hafta, mavi dışında, Shaun T’nin plaj gövdesi odağı T25 DVD antrenmanını tavsiye eden biriyle sohbet etmeye başladım.

Amazon.com’da oldukça iyi derecelendirmeler alır, ancak 95 $ (Yikes!).

REKLAMCILIK

Daha önce hiç denedinse, Lemme ne düşündüğünü biliyorsun. Egzersizlerimi belirlemek ve motivasyonumu tekrar karıştırmak için bir şeye ihtiyacım var …

Dost canlısı mahalle temyiz bağımlısı,

Karen

Easy on the Eyes: A Wearable, easy Eyeshadow look With Purple and brown

As Usher so famously said, “These are my confessions.”

I have three of them today…

REKLAMCILIK

1. I’ve been bopping in my chair all afternoon to this tune by Canadian singer, Lights

So catchy!

2. My obsession with Jeremy Renner just reached vital mass…

…and it’s all because of Jeremy Renner’s Arms.

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Kazak ??

42 $

Şimdi satın al

I found out today that his (J-Ren’s) family is from Modesto, which is only about 100 miles east of here.

I’m lured to drive available next weekend and walk around downtown yelling, “JER-eh-MEEEEEEEE! I LUUURVE YOU!”

3. I utilized to be absolutely dumbfounded by purple eyeshadow

I just couldn’t figure out what to finish with it (this was back when I mainly used browns and beige), and whenever I tried to wear it, blech! — I appeared like the loser in a barroom brawl.

But I’ve never given up on purple, because I like it as well much to throw in the towel.

In fact, just this last weekend I provided it another try, setting my sights on something easy and wearable (been burned as well numerous times before), and this is what I came up with…

Eğlence! I kinda like the method it turned out.

I’m using a brown matte shadow over a shimmery golden beige base with a flash of purple on the lids. I believe the thin line of black liner along the upper lash line provides the look some extra depth and makes my lashes look a bit thicker, while the shimmer in the inner corners opens up the eyes.

Why purple?

Peki neden olmasın? Purple shadows can truly do a great deal for your eye color. I believe they can be very quite with brown, hazel, green, blue and gray eyes.

I understand they can be a bit scary, especially if you typically stay with neutral shades, but fear not! This look here is actually quite wearable. When the eyes are open, you mainly see the brown, but when you blink, there’s a quite flash of purple.

Could be a good look for a laid-back (Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday) Friday.

Plus, it’s not that time consuming or difficult. No heavy duty blending, and the whole eye ought to take between 10-15 minutes.

Her şey sırayla

Let’s pull together our components for this bit recipe (I’ve been viewing a great deal of cooking shows lately)…

Here I’m utilizing a few different products from metropolitan Decay, MAC, Bobbi brown and Dolce & Gabbana, but nothing here is irreplaceable. Please mix and match with any brands you have on hand or switch out colors that you feel better fit you.

Clockwise from the purple pan on the left: metropolitan Decay Eyeshadow in Flash, MAC Eyeshadow in Vex, MAC paint Pot in Bare Study, MAC Eyeshadow in Soft Brown, Bobbi brown Long-Wear Eye Pencil in Jet, MAC 219 Pencil Brush, MAC 239 Eye Shader Brush, MAC 217 Blending Brush, Dolce & Gabbana Blending Brush, MAC 266 little Angle Brush

Starting with your shimmery golden beige shadow (or similar shade)…

Sometimes my lids are like a Chevron refinery (read: oily). When they are, I begin by priming them. In this look, after priming, push a shimmery golden beige cream shadow like MAC paint Pot in Bare research study on your lids and into the crease with a finger, and utilize your fingers to blend out the edges.

That’s RGB nail polish in Minty on my nails

I utilized a shimmery shade for this step because I like how the shimmer peeks with the matte brown shadow. I believe the combination of completes kind of provides the look some extra dimension, but you could always choose a matte golden beige if you’re much more into matte looks.

Time to get brown!

Next, get a blending clean like the MAC 217, and utilize it to apply your matte brown eyeshadow from your lash line up into your crease.

Try to concentrate the lion’s share of the color on the outer part of your eyelid (the side toward your ear), shooting for a gradient effect that moves from darker (on the outside) to lighter (toward the bridge of your nose). For this I utilized MAC Soft Brown.

Sweep the exact same matte brown eyeshadow along your lower lash line with a flat eyeshadow clean like the MAC 239.

Now, get a clean blending clean — I utilized the one from Dolce & Gabbana here — and run everything along the edges to soften everything.

Mor yağmur!

And it feels so good. When you’re prepared for some color, tons your 239 with a purple eyeshadow like metropolitan Decay Eyeshadow in Flash. tap off any excess against the edge of the sink or a paper towel (we don’t want any fallout!), and apply it along your upper lash line.

I find it assists to believe of the purple in this step as a truly thick eyeliner that’s at its thickest in the outer corner and gets progressively thinner as it moves in toward the bridge of your nose.

Right here, utilize a clean blending clean to soften and diffuse the edge between your purple and brown eyeshadows.

Line please?

Next up, liner! tons a little angle clean with somePigment Birkaç kez siyah bir kalem astarın önerisini düşürerek. Burada görüşüm için, Mac 266 temiz ve Bobbi Brown’ın jetteki uzun aşınma göz kalemi kullandım.

Bu temizliğinizi temizleyin ve üst kirpik hattınız boyunca çok ince bir çizgi çizin ve işiniz bittiğinde, ancak daha fazla liner daha düşük kirpik hattınız boyunca temiz kalır.

Bil bakalım ne oldu. Neredeyse oradasın!

Şimdi, gözlerinizi daha derinlemesine daha derinlemesine vermek için, siyah eyeliner kaleminizi tekrar alın ve üst kirpik hattınızı doğrultusunda, her şeyi, kirpiklerinizin kökleri arasında her şeyi alıyor. İdeal olarak, herhangi bir cilt göz atmadan burada sağlam bir siyah çizgi istiyorsunuz.

Benim, ne büyük gözlere sahipsin!

Mac 219 gibi temiz bir kurşun kalem kullanarak, burada, iç köşelerde kullanılan MAC Vex gibi hafif bir ışıltılı gölgeyi kullanarak gözlerimizi genişleten bir tür büyü yapacağız.

Sırtındaki mor kendinizi patlayın

Çünkü sen yaptın! üst ve alt kirpik çizgileriniz boyunca favori maskara ile bitirin.

Hepsi tamam.

Bu görünümde kullanılan ek makyaj …

Ash Aqua Brown için makyaj: kaşlar: kaşlar

Mac Haute ve Naughty de Siyah Lash: Lashes

St. Moritz ve Küba’da Nars Saf Parlak Renkli Nemlendirici: Yüz

MAC Studio Careblend / Orta Koyuda Preslenmiş Toz: Alın, Burun ve Çene

Mac NW25’te Moisturecover’u Seçin: Gözler Altında

Mac Mineralize Skinfinish Doğal Bana Güneş: Yanaklarımın Arkası

Becca Berberly ve Flowerchild’da utanır: yanaklarımın elmaları

Mac Ruji Konuştuğunda: Dudaklar

Minty’de RGB Oje: Çiviler

REKLAMCILIK

Peki mor göz farı hakkında neye inanıyorsunuz? Son derece sık mı giyiyorsun?

Dost canlısı topluluk güzellik bağımlısı,

Karen

MBB’ye sorun: Eyeliner’in yağlı kapaklarda daha uzun süre nasıl dayanmasını sağlarsınız?

MBB’ye sorun!
“Bende 2 saatten fazla süren bir Khol kalem bulamadım. Süper yağlı kapılarım var ve bu tür bir bakımı ofise kullanmak istiyorum (üst ve alt kirpik çizgilerimdeki Blaaack rengi). Bir göz farı koysam bile, lekeler. Hangisini önerirsiniz? Çaresizim.”

– Karina

Merhaba Karina,

Asla korkma! Fikirler: Biz Hazdalar. Eyeliner’inizin daha uzun süre dayanmasına yardım etmek için yapabileceğin bir şey var …

REKLAMCILIK

1. Primetime, bebeğim!

Astar bir deneyin mi? Bir göz makyajı astarı – Gölge başvurusu yapmayı planlamazsanız bile – gerçekten her şeyi yerinde tutabilirsiniz. Favori, beyaz tüpte Nars, Nars Pro-Prime Smudge geçirmez göz farı üssüdür.

Renksiz, bu yüzden eyelinerinizin rengiyle uğraşmaz ve siyah astarınızı siyah tutacaktır. Daha yoğun görünmesini bile sağlayabilir! – Prime’in göz makyajı üzerinde bu etkisi olduğu için.

İşte bir numara, ancak astarınızı uygulamadan önce tamamen kuru olduğundan emin olun. Sonra, üstüne ne uygulaysanız, Thor’un doğaüstü kucaklamasına (bu hareket etmeyeceği anlamına gelir) yakalanacaktır.

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Kazak ??

42 $

Şimdi satın al

Ayrıca, Nars Pro-Prime ile, kaşlarınıza veya kapatıcınızın daha uzun süre dayanmasına yardımcı olmak için onu kaşlarınıza veya gözlerinizle bile uygulayabilirsiniz.

2. Gölgeye ayarlayalım

Liner’inizi gölgeyle ayarladığınızı söylemenizi biliyorum, ancak eğer zaten yapmadıysanız, bir astar kullandıktan sonra başka bir deneyin. Sandviç ’em – primer, astar ve toz. Bu, aşınma sürenizi daha da genişletmeye yardımcı olmalıdır.

Siyah Liner ile, bazen 266 açılı fırça ile uygulanan Mac Karbon ile takacağım. Bunun ne kadar ince olduğu için bunun için 266’yı seviyorum. Onunla çok hassas olabiliyorum ve hatlarımı sıska olarak ya da istediğim kadar tıknaz olarak yapabileceğim gibi hissediyorum.

3. Biz geldin!

Ben seninleyim – Khol Liner görünümünü seviyorum, ama jeller de harika ve inanılmaz derecede uzun giyiyorlar. Bir süre için hayatım BlackTrack’ta Mac FluidLine oldu.

Evet … jel gömlekleri bir fırça gerektirir, en azından benim için, ancak asılmaya başladığınızda uygulamak oldukça kolaydır. Sonia Kashuk Bent Liner Fırçası’nı seviyorum ve Laura Mercier’in düz eyeliner fırçası da harika.

4. Oyun, Set, Maç!

Bunların hepsini yapıyorsanız ve hala yeterli değil, sizin için bir fikrim var – bir ayar spreyi. Kentsel bozulmayı seviyorum.

Um … ama maskaranı uygulamadan önce kullanmalısın. Sadece gözlerini kapat, nefesini tut (sisin tadını çıkarmak istemiyorum!) Ve sprey.

Umarım bu, eyelinerinize daha uzun süren Karina’ya yardım eder. Nasıl gittiğini bilmeme izin ver. Bu ipuçlarından hiçbiri sizin için işe yaramazsa, başka bir şey düşünmeye çalışacağım.

REKLAMCILIK

Dost canlısı mahalle güzellik bağımlısı,

Karen

P.S. TGIF!

Tembel Kız Öğle Yemeği: Domatesli Limon Basil Fusilli

Bu, baştan sona sadece 10 dakika süren hızlı bir yemektir.

1 arpacık soğanı, soyun ve sarımsak kabini soyun ve şutlayın ve her ikisini de gerçekten iyi iyi bir sızma zeytinyağının (en sevdiğim, Lucero tarafından ascolano sertifikalı sızma zeytinyağı) ve 1 limon suyunun suyunu karıştırın. Tatmak için tuz ve karabiber ekleyin.

REKLAMCILIK

Birkaç taze fesleğen yapraklarını ince şeritlere doğrayın.

2 domates doğrayın.

Limon ve zeytinyağı karışımını, fesleğen ve domatesleri pişmiş fusilli veya en sevdiğiniz makarna seçimi ile fırlatın. TAMAMLAMAK.

REKLAMCILIK

Hepsi aşağı gobble, ama önce bu ish önce unutma!

İsterseniz, lezzetleri daha da evlendirmek için buzdolabında gece boyunca oturmasına izin verebilirsiniz. Bu, ertesi gün daha iyi olan bu yemeklerden biri.

Ayrıca peynir (taze mozzarella, feta veya parmesan lezzetli olurdu) veya ızgara tavuk veya somon ekleyerek kolayca değiştirebilirsiniz.