Archives December 2022

Primp Under Pressure: charm products to Take the tension Out of getting prepared

keep calm as well as bring on…
Bu girişteki ürünler üretici tarafından değerlendirildi. Yayın politikamla ilgili bilgi için lütfen feragatime bakın.

I might spend days — actually DAYS! — noting all of my stressors.

In fact, just believing about the length of the listing is completely stressing me out.

REKLAMCILIK

Right off the top of my head, there’s…

April 15. likewise understood as tax day ’round these parts. This year will go down in history for me as the year of the excellent Excel Spreadsheet Meltdown. as well as no, not excellent since it was awesome. It was bad, as well as all thanks to one accidental click. Forehead, satisfy desk. Tekrarlamak.

Deadlines. They’re always looming, like dark, upset clouds… Yeah, it’s difficult to put a great spin on the idea of deadlines. Anlıyorsun. Anlıyorum. In general, they suck.

I’m sure you have your share of stressors, too. Finals, work projects, essential things that absolutely should get done, lest you feel the wrath of your boss/co-workers/partner/children/demanding diva cat, as well as whatever whittles away at your charm time.

One word: argh.

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Kazak ??

42 $

Şimdi satın al

It’s time to take a few of those 24 hours back. By furnishing yourself with much more makeup as well as charm products that multitask, you can get much more performed in less time.

Here are a few products to assist you primp under pressure…

Clairol good ‘N simple root Touch-Up ($6.99)

Clairol good N’ simple root Touch-Up ($6.99)
I don’t understand about you, however when I go to get my hair colored at the salon, it can turn into a half-day affair.

Well, when you just can’t stand staring at your roots in the mirror any type of longer (been there, done that!), an at-home coloring set like Clairol’s good ‘N simple root Touch-Up ($6.99) can help, particularly if you can’t/don’t want to spend hours in a salon. this is available in 14-shades, so possibilities are there’s one for you.

COVERGIRL Outlast stay fantastic 3-in-1 foundation ($9.35)

COVERGIRL Outlast stay fantastic 3-in-1 foundation ($9.35)
I’m not one to timid away from multi-step makeup, however sometimes, I just have to. If time doesn’t permit my routine primer, foundation as well as concealer, multitasking makeup like COVERGIRL’s $9.35 Outlast stay fantastic 3-in-1 foundation saves the day.

A liquid formula integrating primer, foundation as well as concealer in a single bottle, it shaves minutes off my charm routine (I wear it in golden Tan).

Oh, it lasts a long time, too, so your makeup will go the distance for you.

Olay Regenerist Micro-Sculpting Eye cream as well as Lash Serum Duo ($24.99)

Olay Regenerist Micro-Sculpting Eye cream as well as Lash Serum Duo ($24.99)

The magic of multitasking can prolong to skin care as well, with products like Olay’s Regenerist Micro-Sculpting Eye cream as well as Lash Serum Duo ($24.99).

It combines a hydrating eye cream with a lengthening lash serum in the exact same practical tube (you just unscrew the top part). It’s likewise smooth sufficient to capture skinny makeup bags for primping on the go.

trick medical stamina tension reaction ($7.99)

Secret medical stamina tension reaction ($7.99)

REKLAMCILIK

Long day or night ahead? With prescription-strength wetness protection, trick medical stamina tension reaction has something to state about that. stay dry as well as fresh for 10-12 hours with an odor-absorbing formula that, in the situation of the peaceful Citrus Scent, smells to me like a combination of infant powder as well as peach gummies.

Dost canlısı topluluk cazibesi bağımlısı,

Karen

Bir aynanın önünde ya da bir kamp lensi önünde durduğunuzu, Smashbox Softbox II fotoğrafındaki altı nötr tonları OP göz farı paletini tıklatın

Yeni Smashbox Softbox II Fotoğraf OP Göz Farı Paleti (39 $) Gözlerimde
Orada durdum, kot yığınlarıyla çevrili, ayaklarım, küçük giyinme odamın üç yönlü aynasına bakarken, omuz genişliğini birbirinden ayırıyordu.

İki üç dört…

REKLAMCILIK

Duraklattım, 1) İstasyon yaptım 1) Sıkışık skinnies çifti içinde kekin statüsü, ve 2) Yeni Smashbox Softbox II fotoğrafından Nötrlerin Nasıl Nötrlerin OP Göz Farı Paleti’ni tutuyordu (Zaten Onları altı saat boyunca giyiyor ve yine de kırma ya da solma belirtisi yok!).

“Ben Dunno …” dedim, kot pantolon hakkında düşünüyorum. “Bir sürü çörek olduğunu hissediyorum.”

“Devam et,” diye cevap verdi, karızlara atıfta bulundu. “Güven bana. Bunlar gerçekten sıkı başlar, ancak gerecekler. 10 dakikada en iyisi olacaklar. ”

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Kazak ??

42 $

Şimdi satın al

Beş altı yedi…

“Ağız kavgası işleri de hızlandırıyor.”

Sekizinci temsilcilerimin yarısına kadar, fotoğraf op paletini oluşturmak için makyaj tanrılarına sessizce teşekkür ederim.

Yeni bir çift kot pantolon aramak, dünyadaki en sevdiğim görevlerden biri değil. Yeni bir mayo için alışveriş kadar stresli olduğunu söyleyecek kadar gideceğim (ilk dünya problemleri, biliyorum), ama güzel hissetmeme yardımcı olan göz makyajı giyerken her zaman çok daha kolay.

Smashbox Fotoğraf OP Göz Farı Paleti Softbox II
Smashbox Fotoğraf OP Göz Farı Paleti Softbox II
Bu paletin yaptığı.

Smashbox Softbox II fotoğraf OP göz farı paleti soldan örnekleri: russet, trüf, çıplak, ardıç, kumtaşı ve sumatra

Smashbox Fotoğraf OP Göz Farı Paleti Softbox II
Biliyorum, biliyorum – başka bir nötr palet değil! Fakat bu neredeyse kusursuz (sadece karışım için birkaç koşu alır) ve erik, taupe, kahverengi, altın ve bej tonlarının çok sıcak olmadığı ve havalı olmadığını göz önünde bulundurarak birçok cilt tonunda harika görünmesi gerekir.

Fırçanızı önce nereye uçmaktan hoşlandığından, önce fırçanızı kapattığınızdan emin olun.

Fotoğraf op ile bir gündüz bak için, işleri basit tutmayı seviyorum. Belki kapaklarımda daha hafif bir gölge, dış üçte birinde orta tonlu bir renk ve kirpik çizgilerim boyunca koyu kahverengi mat.

Fiyat: Altı Pan Paleti için 39 $; Toplam Ağ Ağırlığı 0.16 ons
Kullanılabilirlik: Şu Anda Smashbox Counters ve Smashbox.com’da bulunabilir.
Makyaj ve Temyiz Blogu Değerlendirmesi: B +

Jeans için olduğu gibi …

15 çift üzerinde denedikten sonra ve dörtlülerimin üzerinde oldukça iyi bir egzersiz yaptıktan sonra (ciddiyetle, uyluklarım hala yanıyor), nihayet çifti buldum – legging ayak bileği Jean gri Ag.

Dang! Dang! Dang! Uzunum!”

Sadece 5’1 olduğunda kolay bir feat değil.

REKLAMCILIK

Ve onlar çok yumuşak! Neredeyse sweatpants kadar yumuşak.

Dost canlısı mahalle temyiz bağımlısı,

Karen

Makyaj çantanızı kaybettiniz mi yoksa çalındınız mı?

Umudum bir makyaj çantası asla kaybolmaz ya da çalınmaz, Mac resimli çantası Indie 184
Bir sürü makyajı kaybettim ve yıllar boyunca MIA’ya çok sayıda özel parça var. Eminim sekmelerin birkaç zamanla bir şeyler yapması gereken bir şeye sahip olduğum için, bir şeyleri kuyruğun yanı sıra, giyinenler, yatakların yanı sıra klavyelerin yanı sıra kliniğin gizli köşelerine geçmeyi sever. Tüm makyaj çantası, henüz değil (* odun üzerinde çalıyor *).

Bununla birlikte, bu sayılırsa, ancak uzun süre geri internette yaptığım bir makyaj siparişi, yolculuğa başladığı yerde bir yerler gibi göründüğü gibi göründüğü gibi göründüğü gibi ortaya çıktı. Boo!

REKLAMCILIK

Makyaj çantaları çalınmış olan arkadaşlardan baş ağrısı hikayeleri duydum. Sephora A’da bir arkadaşımla koştum, orada makyaj alarak makyaj satın alıyordu, çünkü aracını doğurduktan sonra hasar görmüştü ve dolandırıcılık tamamen stoklanmış makyaj çantasını aldı.

O gibiydi, “Cüzdanı neden arayıp aldıklarını, ancak ruj yanı sıra utanç duyduklarını anlayabiliyorum? Bu sadece soğuk. ”

Makyaj çantanızı kaybettiniz mi yoksa çalındınız mı?

REKLAMCILIK

Dost canlısı topluluk güzellik bağımlısı,

Karen

P.S. Mutlu çarşambalar.

Halo-Halo orada!

Halo-Halo, bir Filipinli Dondurma Tatlısı (üstte mor yam dondurma)
Umarım dünden memnun bir anneler gününüz oldu. East Körfezi’ndeki ailemin evine gittim, sonra hepimiz dışarı çıktık ve öğle yemeğinde Çinliler var.

Bu fotoğrafın üstünde bu resim, evin içinde tatlı için sahip olduğumuz şey. Buna Filipinli Dondurma Tatlısı, Halo-Halo denir.

REKLAMCILIK

Dumplings evinden gevrek lotus kök yemeği Union City’deki restoran
Annemin makyaj koleksiyonu (ona makyaj dersi verdim)
Ben ve annem

Longwiyer Makyajı Çok Daha İyi Bakış Hakiki Suya Dayanıklı Göz Makyajı Temizleyici Endişeleri Şehri

Faydaların Yeni Orijinal Su Dayanıklı Göz Makyajı Sökücü, 18 $
Elimi (göz?) Yardımın yeni, dün gece orijinal su geçirmez göz makyajı temizleyiciler, bir losyon gibi kalın olan formüllü bir pamuk pedinin doygunluğunu, ardından durulamanın yanı sıra silerek.

Suya dayanıklı sulara dayanıklı, bir aksama olmadan kullandığım orijinal push-up astarları, ancak gözlerim su hatlarıma dokunduğunda sulamaya başladı.

REKLAMCILIK

REKLAMCILIK

Belki gözlerim sadece duyarlıdır. Birkaç gün içinde bir tane daha daha da sağlayabilirim … Formülün, lens kullanıcılarının yanı sıra duyarlı gözlerle temasa geçilmesi bekleniyor.

O zamana kadar, dayanıklı şeyler için Mac Cleanse-off yağı ile yapışacağım inanıyorum.

Merak ediyorsanız, bu Temmuz ayındaki internette olduğu gibi, fayda sayaçlarında olduğu gibi gerçek temizleyici.

Tüpün arkası yanı sıra kutu

Malzemeler … Fransızca’da

Bu gece, Karen ve Tartelettes, Yeni 12-Pan Tarte Tartelette Göz Farı Paleti ile Bahar

ile 44 Tarte Tartelette Paleti
“Tartelette” kelimesini duyduğunuzda küçük, lezzetli tartları düşünüyor musunuz?

Çünkü ben yapıyorum.

REKLAMCILIK

Ve ben sadece bunlardan birini düşünmüyorum. Onlarca onlarca farklı lezzetlerde düşünüyorum, ama bunun çok sıradışı olduğunu sanmıyorum. Yani, kim sadece bir tart yiyecek, değil mi? Çılgın insanlar, bu kim. Beş ya da altı tane yerim ve sadece hızlı ateş bile nefes almadan onları ağzıma fırlattım, çünkü bu kadar yuvarlandım …

“Tartelette” terimi, başarısızlıkla burada kullanmaya çalıştığım gibi, aslında TARTE’DEN YENİ BİR Mat-Matte 12-Pan Nötr Göz Farı Paleti’nin adıdır.

Aynı zamanda tarte hayranlarını çağırıyor. Yani hayır, bir tartelette küçük bir tart değil (ya da mı?); Bir grup için bir bant için bir yedek şarkıcı değil, çünkü bu tamamen yasal bir şey (“ve şimdi, Karen ve Tartelettes, Yaaay!” Diye sıcak bir karşılama verin. “).

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Kazak ??

42 $

Şimdi satın al

Tartelette paleti tatillerde çok şey giydim, çünkü nötr ve mat olan renkler aile zamanı için idealdir ve “Neden gideceğiniz gibi giyiniyorsunuz? diskoya?”

Ayrıca, kanunlarınızla köpekbalığı tankını görüntülemek için şiddetle tavsiye edilir (OMG! Dahalarınızla dört saatlik köpekbalığı tankına kadar oturana kadar yaşamadınız.), Akşam yemeğinde üçte iken geri dönün ve brunch’a gidin. Yeğenleriniz ve yeğenlerinizle – sadece düzenli, her gün yanlış kirpik ve kırmızı dudaklar gerektirmeyen günlük aile şeyler.

REKLAMCILIK

TARTETETTE SOL’UN SOLUCULARI: Tamamen Özgür Ruh, Doğanın Gücü, Hayalperest ve Çok Tasker

Bakıcı, doğal güzellik, en iyi arkadaş ve bombshell

Süper Anne, Gezgin, Power Player ve Fashionista

TARTE TARTELETTE Amazoni Kil Mat Paleti (44 $)

Sınırlı Üretim ve Tarte’nin Bahar 2014 Yıldönümü Koleksiyonunun Bir Parçası

44 $ için 12 $ Hepsi yeni tonlar (0.053-Oz. Tavalar) ılımlı derecede pigmentli nötr mat göz farı sıcak krema tamamen ücretsiz ruh, ışık nötr doğanın kahverengi kuvveti, sıcak kahverengi hayalperest, koyu grimsi kahverengi çok tasker, serin soluk pembe bakıcı, leylak rengi doğal güzellik, orta erik en iyi arkadaş, koyu erik bomba, serin fildişi çok anne, sıcak açık kahverengi dolaşıcı, serin taupe güç çalar ve grimsi siyah fashionista.

Tarte’ye göre, renkler gerçek kadınları kutlar ve “tıpkı senin gibi gerçek tarteletlerden ilham aldı.”

Tüm gölgelerin tümü, Tarte’nin en sevdiği malzemelerden biri olan Amazoni Kil, bu gölgelerin uzun süre dayanmasına yardımcı olması bekleniyor. Ve yaparlar! Onları astarla taktığımda, benim için 6-8 saat sonra sürüyorlar.

Zarif, kolay karışımlı formül sorunsuz şekilde uygulanır ve ince çizgilerimi vurgulamaz. Ne yazık ki, bu renkler, eğer herhangi bir anlam ifade ederse, bu renkler harmanlanması kolaydır. Aşırı harmanlama bu paleti ile benim için gerçek bir konudur ve kendimi geri çekmeye zorlamak zorundayım, renkler çamurlanmaya başlar. Bu, nötr göz için ideal, sadece bir veya iki gölgeyi içeren görünüyor.

Bazı ılımlı falaf bekleyin, bu yüzden önce gözlerinizi yapmak isteyebilirsiniz ve sonra temizleyin.

Buna devrimci bir mat palet diyemezdim, ancak zulümsüz makyajı ve kolay gözü seviyorsanız, bir seferde bir veya iki gölgeyle (karmaşık görünümlere karşı dört veya beş gölgeler ve süslü gradyanlar).

Tatiller, pazar brunchları ve düz tembel günler için mükemmel.

Fiyat: 44 $
Müsaitlik: sınırlı sayıda ve şu anda çevrimiçi ve tarte sayaçlarında kullanılabilir
Makyaj ve Charm Blog Değerlendirme: B +

Dost canlısı mahalle cazibe bağımlısı,

Karen

Chanel Couleurs Culte de Chanel Tırnak cilaları, “Bize Katılıyoruz … Chanel’in kültüne sıcak bir şekilde bekliyoruz.”

5 LE VERNIS oje, Couleurs Chante de Chanel, her biri 27 dolar
Yapabildiğim zaman toplantıları yapmaya çalışıyorum, ama bu zor. Her zaman çok az zaman ve çok az zaman var …

Hangi toplantılar, sordun mu?

REKLAMCILIK

Ah, Chanel Couleurs Chanel Chanel’in Toplantıları (“Chanel Renkleri Kültürü,” Bu Yıllarca Lisesi Fransızları Mermi) – Chanel Quads, Chanel Kokusu Kültürü veya Chanel Kapaktı Kültüsü ile karıştırılmamalıdır. Ben de ait olduğum torbalar.

Tipik olarak artı boyutum, Chanel-Loving Tabby Cat / Freeloading Boarder’a yüksek sesle merak ettim, “Neden [Chanel] sadece birçok mini chanel kültünü tek bir mega olana birleştiriyor?” Ama sadece bana baktı, purrs ve onun büyük, aptal gözlerini yanıp sönüyor.

Tanrı, o kediyi seviyorum …

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Kazak ??

42 $

Şimdi satın al

Chanel kült toplantıları için gündemler yakından korunmaktadır ve tartıştığımız konuları ya da gizli el sıkışmasını ortaya çıkaramıyorum, ancak “KARL ne yapabilir?”

(Ayrıca büyüyen uzun saçlı, kabarık beyaz kedileri de kullanıyoruz.)

Bazen saçlarımızı at kuyruğuna koyacağız ve siyah parmaksız eldiven çiftlerini çekeceğiz. Sonra bir daire oluşturacağız, ellerini tutacağız ve tuhaf sevgiyi yeni siparişte tuhaf etmek için ileri geri sallayacağız.

Tabii ki, devam eden üyelik, chanel oje giymeyi gerektirir.

Bu günlerde üyelerimizin çoğu, beş yeni Chanel Couleurs Celle de Chanel Shades (her biri 27 $) birisini giyiyor. Aradığımız için yaratıcı türler genellikle bir politika olan tonları karıştırır ve eşleştirir (ancak genellikle diğer tarafa bakacağız).

Chanel Couleurs Culte de Chanel, Coco’nun estetiğini doğru bir şekilde aktardığımı hissettiğim beş ikonik chanel tırnak tonunun kesin, özlü bir koleksiyonudur, ama yardım edemiyorum ama Cehennem Vampulduğu Nerede?

Bekle – Rouge Noir? Vamp? Siz ikiz misiniz?

Beş’in dördü kalıcı toplama ürünleridir, geri kalan tek, Rouge Noir, sınırlı sayıda.

Bir ceket, daha koyu renklerin her biri için yeterli görünüyor – Korsan, Rouge Noir, Particuliere ve Black Saten – Gruptaki en hafif lake olan Bej, benim için sevimli görünüyor, bir kat da olsa, veya üçlü tamamen opak.

Tamam, yeterince konuşma. İncilerinize tutun ve bir göz atalım …

Rouge Noir, iki kat
Rouge Noir: Kremsi Karartılmış Kırmızı Sangria veya, UM, Kuru Kanın rengini (bence çok fazla hukuk ve sipariş bölümü izledim: SVU geçen hafta sonu).

Korsan, iki kat
Korsan: 19 Eylül’de bu göz alıcı, süper klasik kiraz kırmızısını giymeyi unutmayın (Korsan Günü gibi konuşun) ya da bir dahaki sefere yedi denizleri (hangisi önce gelirse).

Bu rengi seviyorum ve Bahse girerim Kaptan Jack Sparrow da, kırmızı olarak siyah astarı ile karşılaştırmalı.

Particuliere, iki kat

Particuiere: Bu kremalı taupe her şeyle gider! Bana topladığım pürüzsüz nehir kayaçlarını ve katalogların içindeki boyalı duvarları, Crand & Namrel veya West ELM’den kataloglardaki resimlerde hatırlatıyor.

Bej, üç kat
Bej: Yakından bakın ve bu Lehçe’in pembemsi, inci parlaklığı görebilirsiniz. Bu ekstra dokunuştan hoşlanıyorum, ama dikkatli değilsem bu renk biraz çizgili olabilir.

Siyah saten, iki kat
Siyah Saten: Bir çift chanel dairesinde parlak patent-deri toe gibi …

Peki bu koleksiyonu kim sevebilir?

Peki, siz – bir chanel klasik flep çantası ile 2.55 flap çantası arasındaki farkı söylemek için sizi bir saniyeden daha az sürerse, ya da sadece bir göz atmadan bir göz kırbaçlama göz kremi bir kavanoz satın alırsanız, Her bir şişenin 27 $ ‘lık maliyetini … ve daha az için benzer renkleri bulmak çok zor olmaz.

REKLAMCILIK

Ben uzun zamandır Coco’nun Kool Aid’in bir içicisiyim, yani büyük bir hayranıyım.

Fiyat: her biri 27 $
Kullanılabilirlik: ŞİMDİ CHANEL TOPLANTISI VE ONLINE
Makyaj ve Güzellik Blog Derecelendirmesi: A- (Oldukça Pahalı ve Dupable)

Dost canlısı mahalle güzellik bağımlısı,

Karen