Archives May 2023

Makyaj ve İtiraz Blogu Pazartesi anketi, 14 Mart

Merak ediyor olabilirsiniz, “Peki bu Pazartesi anketi ne halt?”
Bir anket değil. Çok daha fazlası, son üç yıldır her Pazartesi sabahı okuyuculara koyduğum, biraz rastgele sorular listesi, sanırım bunu Vol. 161. Yorumlarda cevaplarınızı okumaktan her zaman zevk aldım ve umarım benimkini okumaktan zevk alırsınız.

Mod:

Bir Pazartesi için oldukça harika.

Arkadaşlarım her zaman ____ için benimle dalga geçiyor.

Geç kaldım, ayakkabı seçimlerim (çok yüksek topuklu ayakkabılar giyiyorum) ve CCL olduğum için.

En üst düzey hayalim ____.

Piyangoyu kazanın ve dünyayı dolaşın ya da yaşamın gösterisini anlayın.

____ ‘dan dehşete düştüm.

Solucanlar, hastaneler ve küçük alanlar (belirli bir sırayla).

Hangi makyaj/güzellik ürünü denemek için ölüyorsunuz?

Becca Halcyon Days koleksiyonundaki her şeyi büyük ölçüde şehvet ediyorum. Oh, ve yeni bir çizgiden, Test Drive’ı test etmek için sabırsızlanamayacağım yeni bir çizgiden birkaç güzellik aldım.

Yaşayacak kelimeler?

Düşündüğünüzden çok daha fazlasını yapabilirsiniz.

Kıyafet?

Şimdi ideal gibi görünüyorum … Egzersiz kıyafetlerimde-koyu gri ter pantolon, pembe bir tişört ve pembe kapüşon. Ayrıca üstte görselleştirilmiş mor ayakkabılarla çorap giyiyorum, lol! Elbette egzersiz yapmamak. Ayakkabıları Marshalls’ta satışta buldum ve sadece evin etrafında kırıyorum.

Favori meyve?

Ruby kırmızı greyfurt! Onlarla ilgili her şeyi seviyorum – renk ve tatlı ve tart lezzetlerinin kombinasyonu.

Yaptığınız ama ertelemeye devam ettiğiniz bir şey?

Sonunda bir yemek odası masası alın. Televizyonun önündeki kanepede oturan veya bir yıldan fazla bir süre önce taşındığımızı düşünerek mutfak tezgahında duruyordum ve bundan çok bıktım.

Haftalık Hedefler:

Her gün en az bir saat okuyun, bu hafta toplam 13 mil çalıştırın, her antrenmandan sonra uzatın ve her gece HAAAY’ye 10 vurun.

Hey dostum. Howzit bu sabah gidiyor? Sekmeler ve ben henüz DST zaman değişikliğine ayarlanmadık. Dün ve bugün normalden çok daha fazla uyudu, sanki hayattaki tek misyonu gibi. Görünüşe göre, şımarık, biraz tıknaz bir tabby kedi olarak hayat zor bir iştir.

Bir şansınız olduğunda, Pazartesi anketinde nasıl yaptığınızı bana bildirin. İnanılmaz derecede kolay: Yorumlarda anketi cevaplarınızla kopyalayın/yapıştırın.

REKLAMCILIK

Pazartesi anketini tamamlamak için aşağıdaki listeyi kopyalayın ve yorumlarınızda cevaplarınızla yapıştırın.

1. Ruh hali:
2. Arkadaşlarım her zaman ____ için benimle dalga geçiyor.
3. En üst düzey hayalim ____.
4. ____ ‘dan dehşete düştüm.
5. Hangi makyaj/güzellik ürünü denemek için ölüyorsunuz?
6. Yaşayacak kelimeler?
7. Kıyafet?
8. Favori Meyve?
9. Yaptığınız bir şey, ama yola çıkmaya devam ediyor musunuz?
10. Haftalık Hedefler:

Yeşil çay içmeye ve yapılacaklar listemi yazmaya gidiyorum. Üstünde – bu haftayı harika yapmak için!

REKLAMCILIK

North Bay bölgesinden klavyenin sonuna kadar iyi hisler göndermek…

Dost Mahalle Temyiz Bağımlınız,

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Sweatshirt ??

42 $

Şimdi satın al

Karen

Bu botlar yürürken üretildi… Bir Çiftçi Pazarı Çevresinde

Dün gece çiftçi pazarında ücretsiz meyve örnekleriyle anlaşmamı doldururken, yol bot makyaj hattından birkaç güzelliği test ettim – doğal allık yanağı Şeker pembesinde (9 $) renk ve yıldız anason (6 $) botanik dudak parlatıcısı. ‘Çünkü, biliyorsun, tamamen güzellik pazarlıklarıyla ilgiliyim. yanı sıra çoklu görev. Ücretsiz yiyeceklerin yanı sıra!

Daha önce herhangi bir bot makyajını denediniz mi? Makyajlarında yeniyim, ancak denediğim birkaç bot cilt ürünlerini ve makyaj mendillerini seviyorum.

REKLAMCILIK

Başlangıçta Merry Olde İngiltere’den, Boots hattı birkaç yıl önce hedef raflara yelken açtı. Onların makyaj sunumu, renklerde (temel, allık, göz farı – temelde eserler) seçim için büyük fırsatlarla oldukça eksiksiz görünüyor.

Şeker pembe allık (şeffaf bir mat pembesi) ve yıldız anason gloss (şeffaf, kremsi çıplak gül), bot makyajlı ilk dallanlıklarımı ve ikisine dayanarak Chocks’a inanıyorum! -İşte doğal görünümlü makyaj seven kızlar için mükemmel bir şey.

Şeker pembe allık

Candy Pink son derece şeffaf oluyor. Nitekim, bu resimlerdeki hafifçe yıkanmış görünüm yaklaşık üç kat aldı. Toz, kadifemsi yumuşak hissediyor, ayrıca istediğiniz renk seviyesine ulaşmak için birkaç katman alsa da (Moi’den daha hafifseniz daha az alabilir), allık uygulaması hala oldukça basitti Karışım… doğal pembe yanak görünümü için piyasada olup olmadığınızı düşünmeniz gereken bir şey olabilir.

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Sweatshirt ??

42 $

Şimdi satın al

Yıldız Anason Gloss

Ben de anason ve orta ağırlıklı, nemlendirici dokusu yıldız. O da uber-pürüzsüz, uber yapışkan değil, aynı zamanda hissetmiyor veya hiç kalın ya da ağır görünmüyor. Aynı şekilde inanılmaz derecede ince bir parlaklığa sahip.

Şeker pembe allık

Yıldız Anason Gloss

NC35 Ciltinde Soldan Swatches: Şeker Pembe Allık, Yıldız Anason Gloss

Yıldız anasonunun bir closeup

Dün yıldız Anason dudaklarımda yaklaşık iki saat sürdü, bu da ağzıma ne kürek çektiğim hakkında mükemmel bir düşünce (sebzeli bir Yunan sargısı, hella rastgele meyveleri ve sebzeler, küçük bir çanta su ısıtıcısı mısır ve tuhaf bir çanta ama tamamen lezzetli ekşi kiraz soda).

Yaptığım tek şey çiftçinin pazarında yemek olduğuna inanıyorsanız, işte aksine fotoğrafik kanıt. Aynı şekilde piyasa bittikten sonra yemek için şeyler aldım, nom!

Tatlı beyaz şeftali, bok choy ve böğürtlen

Red Chard… bununla ne yapmalıyım?!

Yummy avocados

Görünüşe göre, ayakkabılar için alışveriş yaptığım aynı yöntemle sebzeler için alışveriş yapıyorum ve kararımı mümkün olan son saniyede veriyorum. Red Chard, sadece tam olarak nasıl göründüğüne dayanan anlık bir satın alımdı. I like the reddish purple veins! Urgh, as well poor I have absolutely no concept what to do with it. ‘Twas believing about chopping as well as lightly steaming it, however now that seems unappealing. If you have any type of concepts for “the red chard,” PLEASE HOLLA!

REKLAMCILIK

Oh, as well as likewise holla if have any type of experience with the Boots makeup line (available at Target stores right here in the U.S.). Anything you can’t online without? Inquiring minds wanna know!

Dost Topluluk Güzellik Bağımlınız,

Karen

Sağlığınızı hangi ev aletlerini sağlam tutmalısınız?

Sağlığınız esastır ve güvence altına almak için elinizden gelen her şeyi yapmalısınız. Bunu yapmanın bir yolu, eviniz için ideal cihazlar almaktır. Bu yazı, dikkate alabileceğiniz bazı hayati cihazlardan bahsedecektir:

Su yumuşatıcı

İçme suyu vücudunuz için hayati önem taşır. Toksinleri temizlemeye yardımcı olur ve gün boyunca en uygun düzeyde çalışabilmeniz için sizi nemlendirir. Bununla birlikte, suyunuz çok zorsa (yani, içinde çok sayıda mineral var), bu su içmek sizin için sorunlara neden olabilir. Zamanla, cildiniz olması gerekenden daha yaşlı görünebilir

Bir su yumuşatıcı, içmeniz için güvenli olan mineralleri sudan çıkararak bu sorunun ortadan kaldırılmasına yardımcı olabilir. Bu nedenle, sert suyunuz varsa bir tane almayı düşünmelisiniz. Su yumuşatıcı incelemelerinden geçmek çok daha bilinçli bir karar vermenize yardımcı olabilir. Farklı su yumuşatıcı türleri vardır ve farklılıkları, filtreleyebilecekleri boyutu, bir seferde hizmet edebilecekleri kişi sayısını içerir (yani, evinizde başka bir aileden çok daha fazla insan varsa daha büyük bir birime ihtiyacınız olacaktır. ) ve ve bazı su birimlerini yumuşatmak için tuz kullanıp kullanmadığı bu bileşeni kullanırken, diğerleri ek malzemeler olmadan sertlikten kurtulur.

Buzdolabı

Taze yiyecek istiyorsanız, çevrimiçi bir buzdolabı almanız gerekir. Yiyeceklerin şımarık olmasını engeller ve mutfağınızı şaşırtıcı tutmaya yardımcı olur, böylece rahatlık için çok sıcak olmaz. Bir buzdolabı bulmaya çalışırken, enerji yıldızı derecesine sahip bir tane aldığınızdan emin olun. Bu, daha az enerji kullanmasını ve uzun vadede daha az paraya mal olmasını sağlayacaktır.

HVAC ünitesi

Çoğu insan zamanlarını evde geçirir ve iç mekan hava kalitesi zayıfsa, çeşitli sağlık sorunlarına neden olabilir. Bu yüzden evinizde iyi bir HVAC ünitesine sahip olmak önemlidir. Eviniz için doğru boyutlu bir birim, nem seviyelerini kontrol altında tutmaya ve herhangi bir tehlikeli maddeyi filtrelemeye yardımcı olacaktır.

Hava temizleyici

Çoğu insan zamanlarını evde geçirir ve iç mekan hava kalitesi zayıfsa, çeşitli sağlık sorunlarına neden olabilir. Bu yüzden evinizde toz için iyi bir hava temizleyicisine sahip olmak önemlidir. Çünkü iyi bir hava temizleyici tozu kontrol edecek ve zayıf iç mekan hava kalitesine katkıda bulunan diğer zararlı unsurları filtreleyecektir.

Bir elektrikli süpürge

Temiz bir ev korumak ve mikropların yayılmasını durdurmak istiyorsanız, elektrikli süpürgeye ihtiyacınız var. Kaliteli bir elektrikli süpürge, zemin ve mobilyalarınızdan kir ve tozu çıkarmanıza yardımcı olacaktır. Ayrıca, çöp kutusunu boşaltarak ve filtreleri düzenli olarak temizleyerek elektrikli süpürgünüzü temiz tutmak da hayati önem taşır.

Bulaşık makinesi

Sağlığınızı sağlam tutmaya yardımcı olabilecek bir başka hayati ev cihazı bulaşık makinesidir. Bir bulaşık makinesi, maruz kaldığınız bakteri sayısını en aza indirmeye yardımcı olabilecek yemeklerdeki bakteri sayısını en aza indirmeye yardımcı olabilir.

Buna ek olarak, bir bulaşık makinesi, yemekleri sık sık el yıkamanız gerekmeyeceğini düşünerek size zaman ve enerji tasarrufu sağlayabilir. Bu nedenle, özellikle bir tane yükleyecek alanınız varsa, bir bulaşık makinesine yatırım yapmayı düşünmelisiniz.

Sağlığınız en büyük hazinenizdir ve onu güvende tutmak için her şeyi yapmanız gerekir. Bir cihaz evde hava kalitesini iyileştirmeye yardımcı olabilirse (ve sonuç olarak sağlığınızı sağlam tutmaya yardımcı olabilir), neden bir tane almıyorsunuz? Yukarıda, eviniz için satın almayı düşünmek için birkaç müthiş cihaz var.

Mac Sheen Supreme Ruj: Renk Örneği ve Ürün Fotoğrafları

Whew! Bugün Casa MBB’de Mac Swatch Fest’te dolu. İşte grubun sonuncusu – 14 yeni Mac Sheen Supreme rujdan altısı (her biri 14,50 $). Pürüzsüz, kremsi ve hafif bir vanilya kokusu ve lezzeti ile, bu yeni dudaklar durdurulan MAC inceliğine çok benziyor. 3 Mart’ta Mac mağazalarında ve tezgahlarında dudakları öpen Supremes’i görmeyi bekleyin.

Mac Sheen Supreme rujlarında çok daha fazlası için Mac Sheen Supreme: Resmi PR Bilgileri ve Fotoğraflarına gidin.

Mac Sheen Supreme Rujlar Soldan: Tekrar çıplak, kendinize davran, tam hız, ona bak!

REKLAMCILIK

Mac Sheen Supreme Renklemleri Flash ile soldan: Tekrar çıplak, kendinizi ve tam hızda davranın

Ona bak!, Yeni günaha ve son derece emin

Flash ile soldan Mac Sheen Supreme Renk Swatches: Tekrar çıplak, kendinize davran, tam hız, ona bak!, Yeni günaha ve son derece emin

Flaş olmadan

Hayalleri gerçek yapmak!

Soru: James Franco’yu uyuyan yavru kedi ile birleştirdiğinizde ne elde edersiniz?

REKLAMCILIK

Cevap: Yüzde yüz saf harika.

Dost Mahalle Temyiz Bağımlınız,

Karen

HAULARY 2017 – Oje

Oje taşımacılığı kendi görevine layık!

Hiçbir pişmanlığım yok!

Yine, bunların hepsi farklı SEES / İnternet siparişlerinde satın alındı ​​- çok sayıda çektiğim makyajla birlikteydi.

Sephora

• Formula X Tatil 2016 X Şehirde Küçük Oje Seti 4 ml şişelerin 10 tonunu içerir: Fahrenheit (serin kırmızı), elektrti-şehir (bakır ışıltı), tüketilen (karanlık merlot), görkemli (laciver), epiphany (antika altın Parlaklık), gri madde (kömür gri), mükemmellik (dumanlı menekşe), yoğunluk (toz pembe), dolaşım (lavanta platin ışıltı), x cazibesi (pembe ışıltı)
Bunu% 50 indirim (başlangıçta 44 C $) için attım ve son seti taktım.

• Sephora Formula X Gri Madde, Ay Glow ve Equinox
Tüm Formula X cilaları% 50 indirim vardı.

Yves Rocher (çevrimiçi)
Son olarak, FiveZero’nun çok fazla övgüyle ilgili bu botanik ojeleri deniyorum!

• Köpüklü kızılcık, siyah kiraz, haşhaş kırmızısı, gül ağacı, manolya, inci ahşap, agave yeşili botanik renkli oje ve nane
Bu şişeler son derece küçük – sadece 5ml – ancak en son ne zaman bir şişe oje tamamladınız? Bunlar% 50 indirim (düzenli olarak 6 $)

Oje Canada (çevrimiçi)

• Çin sır dope taupe
• ILNP Merkez İstasyonu
• Ilnp Chleo
CG Dope Taupe’yi avlıyorum çünkü geçen yılın sonlarında insanların cazibesi kutularında görmek. Eminim zaten stokumda benzer bir renk var, ancak bu olağanüstü isme sahip değil! Ve bunlar benim ilk ILNP cilalarım ve muhteşemler! O çıplak holos…

Toronto Barber & Charm Tedarik

• Bir elbiseli Essie Damsel, DJ’de DJ ve günün yakalanması
Onlar her biri 2 $ ‘lık işaretlenmiş essies dolu bir araba vardı (kardeşim delirmiş ve 12 şişe satın aldı!)

• Barre’de Essie Gel couture ve Kapanış Gecesi (Bale Çıplak Koleksiyonu)
Bunlar 11 dolardı (bunlar için satış yok, ancak diğer yerlerin ücretinden daha ucuzlar… ve kardeşim beni her ikisini de satın almam için beni yumurta bıraktı)

Harlow & Co. (çevrimiçi)

• Kumtaşı’ndaki Colores de Carol
• Biz Trippy’de Cirque
• Sayı için aşağı in olarak cupcake cilası
Harlow & Co.’da satışta% 20 indirim sağladıklarında (Sandra’nın Finger Candy’de yayınlanması tarafından istendiğinde) gittim. Bu benim ilk kez Harlow & Co.’da satın almamın yanı sıra, sadece Kitchener’ın (Güney Ontario’daki bir kasaba, Toronto’dan yaklaşık bir saatlik sürüş mesafesinde!) Hepsinin parıltılı ve holografik olduğunu garanti ediyorum. Cirque One holografik bir topper – yorucu cilalarımı her türlü cila holografik bir sansasyona dönüştürebilirim!

Satış Etkinlikleri (Çevrimiçi)

• Kapak Kadın Outlast Kalın Karanlık 330, Bombshell 313, Ebedi Okyanuslar 305 ve Teal On Fire 55

• Cover Woman Outlast Kalın Fantastik Tırnak Parlaklığı Emerald Blaze 50, Coy Coral 255, Güvenilir Kırmızı 170 ve Lav-Edep 145
Şimdiye kadar denediğim 3’ten memnun olduğum için tüm CG Outlast cilalarını toplama arayışındaydım. Bunları eczanelerde hiç görmedim.

Alışveriş yapan kişiler ilaç Mart

• 550 Rouge Sauvage ve 664 Greige Amoureux’da
Bunları FiveZero’nun blogunda gördükten sonra, satışa çıkar çıkmaz biraz almaya söz verdim. Bunlar% 35 indirimliydi. Kısa bir süre önce bu cilaların ABD’de tuhaf bir şekilde sunulmadığını keşfettim.

Body Shop

• Renk Rush Oje 510’da Body Shop Green, 610 Mavi için Çılgın ve 020 Red Bellious (Tatil 2016)
Bunlar her biri sadece 2 $ idi – düzenli olarak 8 $. Başlangıçta sadece çevre dostu satın aldım, ancak çok ucuz oldukları için çok daha fazla almayı seçtim. Durdurulup bırakılmadıklarını merak ediyorum.

Hudson’ın Körfezi

• Tereyağ Londra Aston, Hen Kutlaması (Bahar / Summertime 2011) ve kadın Muck (Bahar / Yaz 2011)

• Tereyağ Londra İngiliz Yarışı Çevre Dostu (Sonbahar / Kış Sezonu 2009), Kara Şövalye (Holiday 2011) ve Kraliçe Vic
Bunlar internette% 50 indirim idi – daha önce Hudson Körfezi’nden oje satın almadım (Macy’nin yanı sıra Kanada eşdeğeri) ve oh tanrım, bunları hafifçe yastıklı bir kağıt zarfında hafif kraft kağıdına gönderdiler ! Taşımacılık sırasında bunların hiçbirinin kırılmadığı için şanslıyım. Hala kendi başına nakliye yapan bir şişeyi kaçırıyorum.

Kazananlar

• Tereyağlı Londra Brown Sugar (2014 Simya Seti Sanatı), Scouse (Güz 2012) ve Wallis (Sonbahar ve Kış Sezonu 2011)
• Kanserde NCLA (endikasyon koleksiyonunuz nedir)
Sonra, Hudson’ın Körfezi’nin sattığından birkaç dolar daha az kazanan birkaç tereyağı buldum – uzun zamandır Wallis gölgesini istiyordum. NCLA cilası, zodyak işaretinde bir kanser olduğumdan beri oldu! Aynı şekilde bir Koç olan kız kardeşim için bir tane seçtim (rengini daha çok sevdim, yanibüyük tonlu koyu kırmızı).

• OPI seti devleti yüksek kedicik içerir! Lehçe ve Swarovski Crystal Bow Tail Accents (Hello Kitty 2016 Koleksiyonu)
• OPI Oh Majesty! (Looking Cam Koleksiyonu ile Alice)
• Kendi Elmas Deluxe Armut Mor Tasarlar
O OPI hi Kitty cilası için de dikkat çekiyorum – bireysel olarak sunulmadı ve Swarovski kristal yayları nedeniyle 25 $ karşılığında perakende satışa sunulmadı (çok sevimli, bu arada, bu arada, Onlardan mücevher yapın) – Bu seti sadece 6 $ için puanladım! Ben de Charm Geeks’lerin tasarımların kendi cilası hakkında yayınlanmasından büyük ölçüde etkilendim.

Tüm cilaları birlikte fotoğrafladıktan sonra, 2017 için başka bir oje satın almayacağımı neredeyse ilan ettim. XD sonra kendimi bir araya getirdim ve kendimle akıl yürüttüm; 1-in, 1-Out politikamı takip edeceğim ve satın almayan düşük satın alma hedeflerime devam edeceğim.

Seçtiğim herhangi bir cila var mı? Hangi renk gözünüzü yakaladı? Bu Ocak ayının sonuncusu değil çünkü 1) Postadaki bazı ürünleri bekliyorum ve 2) henüz henüz bitmiyor!

Bunu Paylaş:
Paylaşmak

Bunu iyi bir arkadaşa e -postayla göndermek için tıklayın (yeni pencerede açılır)
Pinterest’te paylaşmak için tıklayın (yeni pencerede açılır)

Twitter’da paylaşmak için tıklayın (yeni pencerede açılır)
Tumblr’da paylaşmak için tıklayın (yeni pencerede açılır)

Reddit’te paylaşmak için tıklayın (Yeni Pencerede Açılır)

Bunun gibi:
Yükleme gibi …

İlişkili

HAULARY 2017 – Bu Publish’in sonuncusu, nakliyenin geri kalanını yakalar: birçoğu çevrimiçi olarak satın alındı ​​ve bazıları Ocak ayının son gününe kadar satın alındı! 😉 Mary Kay • Karanlık Fildişi ve Işık Bej Mükemmel Kapatıcının Mükemmelleştirilmesi • Vakıf Primeri SPF 15 • Makyaj Sprey’i Skininävia tarafından tamamlama • Saten Eller Seti…
12 Şubat 2017in “Güzellik”

İlk Makyaj Makyajı Sıkıcı Zihinler Bilmek İstiyor! İşte burada: Sephora temizleme bölümü grevler! : P Geçen hafta sonu Sephora’ya gittim ve ben de var: Buxom bak, set (Reg 50 $ 37 için satın alındı) Bu için yarım suçlama Ingrid. Buxom özel göz gölgelerini merak ettim …
7 Ocak 2016 “Güzellik”

Yedekleme haklı ürünler ve sevdiğim veya kısıtlı baskı ürünleri ile birçok kez yakılmasından sonra, meseleleri kendi ellerime almayı ve sigorta kapsamı amacıyla belirli ürünlerin yedeklerini satın almayı seçtim. İşte saklamamda açtığım bazı ürünler: Anna Sui Dolly Woman Ruj
15 Haziran 2015in “Güzellik”

Yapabileceğini ya da çekilebileceğini düşündüğün saç renkleri neler?

Gerçekten saç rengimle oynamaktan zevk alıyorum – kendimi çok maceracı olarak görmüyorum (iyi, belki de biraz pembe bölgeye girdiğim için biraz). Zamanın çoğunu, farklı kahverengi, siyah ve karamelin farklı tonlarında geri döndüm.

Bunlar renkler, sanırım oldukça iyi çekildiğimi düşünüyorum.

REKLAMCILIK

Koyu kahverengimsi siyah taban koyu kahverengi vurgulamak, Mayıs 2010

Pembe çizgilerden zevk aldım, bu yılın başlarında denemeye başladım, ancak biraz zaman ve sürdürmek için çaba harcıyorlar (ve, gerçeği söyleniyor, o zamanını televizyondan geçirmeyi tercih ederim), bu yüzden yaslanıyorum onları tekrar yapıyorum …

Pembe çizgiler, Ocak 2012

REKLAMCILIK

Gerçekten parlak renkler bana sarışın, mor, yeşil veya mavi gibi duraklatır. Sadece kendimi bu gölgeleri çekerek göremiyorum, ama asla bilemezim. belki birgün.

Peki ya sen? Yapabileceğini ya da çekilebileceğini düşündüğün saç renkleri neler?

Dost canlısı mahalle temyiz bağımlısı,

Karen

MAC Unsung Heroes: Club Eyeshadow

Hmm… Clubbing used to be a lot less complicated.

The last time I went clubbing, let alone wore MAC Club Eyeshadow ($15) out to a club, was at least a year ago. and it’s funny — I used to be able to just roll out of the house around 10, get to the club by 11, and then dance until the wee hours in 4-inch heels, no problem. Sometimes, we’d even go out for fries afterward.

REKLAMCILIK

Now, though? whole different story.

It seems like best around the time I hit 30, the prep work involved in staying out past 10 doubled.

Now, on those rare occasions when I do go out dancing, I try to carbo load the night before, take a power nap in the afternoon, slip some inserts into my heels (so my arches won’t hurt), and throw a Lara bar into my purse to eat on the way home (since my tum can’t deal with late-night greasy food like it used to).

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Kazak ??

42 $

Şimdi satın al

Neyi kastettiğimi anla? Karmaşık.

But one thing that hasn’t changed is my mad love for MAC Club…although nowadays I’m wearing it to the films and grocery stores, and not out to clubs to go dancing (at least not often).

Club was one of the first colors I fell in love with at MAC, and I’m so pleased we met. If I’d judged this nondescript reddish gray-brown book by its cover — by the way it looks in its pan — I might have never given it a chance.

And that would have been a shame.

On skin, I think MAC Club looks downright multidimensional, as if someone had pressed all of the colors of a peacock’s feather into a single eyeshadow. One minute, it’s a gunmetal gray with teal highlights; the next, a bluish chocolate brown with an iridescent green glow.

And beyond Club’s dynamic personality, it also loves layers. I like that I can coax different things out of it, like green, by wearing it atop green pencils or cream shadows, and teal, by wearing it with — you guessed it! — teal.

Easy to dress up or down, in some cases I’ll layer it on top of black liner for a quick smokey eye, or, for a twist on a conventional cat eye, I’ll wet an angled brush like the MAC 266 with some Fix+, sweep it across the pan, and apply Club wet along my upper lash lines.

But my favorite way to work it? By applying Club either wet or dry to my lids and following it up with a matte brown or shimmery golden bronze, like Soba, Soft brown or Woodwinked, swept in the crease.

It’s just a basic daytime eye look, but with a little green and teal peeking through.

Going beyond the grandpa sweater with a few outfit ideas

This feature by Bloomingdales has some great fashion food for thought.

I’m liking that skinny jeans, tees and tan sandals combo… It says, “Yes, I’m casual, but I’m not sloppy.”

REKLAMCILIK

I think I’ll try to see if I can find something similar for less at Marshall’s or Old Navy (hopefully, with clothes I can device wash).

Dost canlısı mahalle cazibe bağımlısı,

Karen

The MAC Unsung Heroes series features some of my favorite products from MAC’s permanent collection

Mac Unung Heroes: Kulüp Göz Farı

Mac Unung Heroes: Üniforma Technakohl Astarı

Mac Unung Heroes: Mac Kırmızı Ruj

MAC Unsung Heroes: tempting Eyeshadow

Mac Unsung Heroes: Floof Göz Farı

Mac Unung Heroes: Kahve rujında ​​Crème

Mac Unung Heroes: Paramount Ruj

Mac Unung Heroes: Mocha Allık

MAC Unsung Heroes: Oh baby Lipglass

Mac Unung Heroes: Mac Mulch Göz Farı

Mac Unung Heroes: Cremestick gömlekleri

Mac Unung Heroes: Sable Göz Farı

Mac unung kahramanlar: yumuşak koyu sarı boya tenceresi

Mac Unung Heroes: Ricepaper Göz Farı

Mac Unung Heroes: Bu Kremeshen Camı gerçek bir teminattır

Mac Unsung Heroes: Spite Lipglass

Mac Unung Heroes: Ateşli Ruj (ve Karpuz)

Mac Unsung Heroes: Bu dudak kalemi senkronize

Mac Unung Heroes: Soba Göz Farı

Mac Unsung Heroes: Bombshell Ruj

Mac Unsung Heroes: Sunbasque Sheertone Pırıltılı Allık

MAC Unsung Heroes: clear Lipglass

MAC Unsung Heroes: humid Eyeshadow

Mac Unung Heroes: Çıplak Öğle Yemeği Göz Farı

Mac Unung Heroes: Rus kırmızı lipglas

Mac Unung Heroes: Şurup ruj

Mac Unung Heroes: Mac Blushbaby Allık

MAC Unsung Heroes: sweet complete satisfaction pro Longwear Eyeshadow

MAC Unsung Heroes: lady danger Lipstick

Mac Unsung Heroes: Ruby Woo Ruj

Mac Unung Heroes: Retrospeck Göz Farı

Mac unung kahramanlar: dal ruj

MAC Unsung Heroes: party Line Lipstick

Mac unung kahramanlar: kavun pigment

Mac unung kahramanlar: görkemli zeytin göz farı

Mac Unung Heroes: Mac Vex Göz Farı

MAC Unsung Heroes: Costa chic Lipstick

MAC Unsung Heroes: fast reaction Eye Cream

Mac Unsung Heroes: Strobe Krem

Mac Unung Heroes: Blot Tozu / Preslenmiş

Mac Unsung Heroes: Alt Krema Dudak Kalemi

Mac Unung Heroes: Yumuşak Kahverengi Göz Farı

Mac Unsung Hero: Woodwinked Göz Farı

MAC Unsung Hero: Powersurge Eye Kohl

MAC Unsung Heroes: All That Glitters Eyeshadow Is Not just another Gold

MAC Unsung Heroes: The TechnaKohl Gömlekleri

Mac unung kahramanı: toprak işleri boya tenceresi

Mac Unsung Hero: Nymphette Lipglass

Mac Unung Heroes: Viva Glam V

Mac Unsung Hero: BlackTrack FluidLine

Mac Unung Heroes: Lychee Luxe Lipglas

Mac Unsung Hero: Güzel Altın Göz Farı

Mac Unsung Hero: Patina Göz Farı

Sekmeler ile Pazarlar The Cat, Makyaj ve Temyiz Blog Mascot, Vol. 217

ezildi … Sekmeler, Brad Pitt’in Chanel’in Chanel No. için büyük yeni reklam kampanyası için onu yendiğini öğrendiğinde sekmeleri ezildi.

Sadece hiçbir anlam ifade etmedi. Sekmeler, bu yılın başlarında bu yılın başlarında (reklamın üstü gibi) çok başarılı bir şekilde çalıştırılmıştı. Güzergah “Bu sefer, sekmeler kulaklarına inanamadı.

REKLAMCILIK

“MROW!?” Telefonda ajanına havladı (“İşi kim var?”).).

“Brad Pitt,” ajanı cevap verdi.

Tablar, bunu duyduğunda biraz daha iyi hissetti. Sonuçta, Brad Pitt de oldukça büyük bir yıldızdır.

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Kazak ??

42 $

Şimdi satın al

Bu işte, biraz kazanırsın, bazılarını kaybedersin. C’est La Vie.

Sekmeler yeni Chanel kampanyasını kaybetmiş olsa bile, hala çok meşguldü. Bu hafta, Mac, Tom Ford Güzellik, Està © e Lauder ve Korres dahil olmak üzere bir sürü büyük markalar için kitty modelleme işleri vardı. Eğer ilgileniyorsanız, işte resimler (sekmeler bunlardan çok memnun) …

Oh, ve Sephora’dan 50 dolarlık bir kart için bu hafta sonu hediye girmeyi unutma. Hala birkaç saatiniz var (11:59 p. pst de kapanıyor), ama hızlı davrandınız. iyi şanslar!

Kedinin sekmeleri kimdir? Yaklaşık beş yıl önce kötü bir solucan vakası olan bir başıboş, pire ısırılan tekir kedi ile arkadaş oldum. Zor zamanlarda düştüğünü görebiliyordum, ancak yüksek moda ve mağaza kozmetikleri hakkında derin bilgisi, beni göze çarptığından çok daha fazla olduğuna inanmamı sağladı. Hızlı arkadaş olduk ve şimdi aslında benim patronum (ve başarılı bir kitty modelim).

Dost canlısı mahalle temyiz bağımlısı,

REKLAMCILIK

Karen

P.S. Sekmelerin Husky Midsection gibi, blogun arşivleri dikişlerde patlıyor … Kitty modelleme resimleriyle. Evet, makyaj ve temyiz blog arşivlerinde sevmek için çok fazla bir tekir var.

P.S. Mutlu Gaziler Günü!

Makyajın yanı sıra güzellik blogu Pazartesi anketi, 28 Kasım

Merak ediyor olabilirsiniz, “Peki bu pazartesi bu pazartesi neyse, neyse ne oldu?”
Peki, bu bir anket değil. Daha çok sürekli gelişen (gelişen?), Biraz rastgele kaygıların listelenmesi son üç yıldır ziyaretçilere, bu varsayımın Vol’ün bir yerinde yaptığını sağlıyor. 196. Her zaman yorumlarda cevaplarınızı okumaktan zevk aldım ve umarım benimkileri okumayı seversin.

Mod:

Sessizce çok memnun oldum. Son dört gün telaşlı olmuştur, bu yüzden şu anda sessizliğin gürültüsünü kullanıyorum.

Ne özlüyorsun?

Uzun süreli kalma sürelerine sahip olmak, okuldayken geri döndüğüm gibi. Aynı şekilde herhangi bir / pek çok sorumluluğa sahip olmadığını özlüyorum. Şimdi her zaman go-go-go! Gibi göründüğü gibi, her zaman endişelenecek bir şey var mı?

Hangi makyaj sayaçları, bir Nordstrom veya diğer mağazalar tarafından sallantığınızda ilk önce nereye gidiyorsunuz?

Mac, Chanel’in yanı sıra nars, genellikle bu sırada.

İstediğiniz tüm göz dumandaşlarına sahip olabileceğinizi, rujları mı yoksa kızkardeşleri mi seçersiniz?

OOH! Zor bir soru … ama kızlıklarla gideceğime inanıyorum. Allık benim için bir makyaj olmalı. Onsuz bitkin görünüyorum, tam olarak ne kadar uyurum olurdu.

Bir sonraki doğum gününde ne yapmak istersin?

Uyumanın yanı sıra öğleden sonra sörfü tropikal bir okyanusta geçirin. Ardından, tüm arkadaşlarımın yanı sıra ailemin yanı sıra ailemin yanı sıra, Tatlılar için Baskin-Robbins’ten bir dondurma pastanının yanı sıra büyük bir yemek.

Mac veya bir bilgisayar mısınız?

Bütün yolu mac!

Hiç hayalet gördün mü?

Sahip olduğuma inanıyorum … Ailemin evine yaklaşık 10 yıldı, hem de korkutuyordu!

Şu anda hayatınızla ilgili üç harika şeyi listeleyin:

1) Ben işimin tadını çıkarıyorum, 2) Yaşadığım yerin yanı sıra, 3) Sadece bir kez daha pantolonuna bir kez daha yapabileceğimi, bir kez daha son üç yıldır sıkı olmuştur.

Tadıların çok daha iyi kızarmış olduğuna inandığın bir şey nedir?

Patates. Sadece daha iyi olmadıkları gibi. Onlar epik!

Haftalık Hedefler:

Resepsiyonumu temizlemek için, masanın gerçek yüzey alanının herhangi bir türünü göremiyorum, bu yüzden, masanın gerçek yüzey alanının herhangi bir türünü göremiyorum; Her sabahki gibi dergimde her biri olarak; Ayrıca sekmelere ek olarak ilgi göstermenin yanı sıra. Son zamanlarda hareket ediyordu …

Uzun bir hafta sonu sonra bir kez daha geri dönün. Orada nasıl gidiyor? Bir tatil yemeği akşamdan kalma muzdarip olan biri var mı? Akşam yemeğimi perşembeden, lolden sindiriyorum inanıyorum! Oh, çok fazla doldurma, patates püresi yanı sıra cevizli …

REKLAMCILIK

Şükran Günü’nde tercih ettiğiniz yemek neydi? Söyle!

Bu sabah bundan biraz dışarıda hissedersen, yalnız değilsin. Bazen, yöntemin Pazartesi anketi gibi eğlenceli bir şeyle öğütülmesine geri dönmemeye yardımcı olur.

Pazartesi anketini toplamaya, sadece listeyi kopyalayın ve yorumlardaki cevaplarınızla yapıştırın.

1. Ruh hali:
2. Ne özlüyorsunuz?
3. Hangi makyaj sayaçları, bir Nordstrom veya diğer mağazalar tarafından sallantığınızda ilk önce nereye gidiyorsunuz?
4. İstediğiniz tüm göz farı, ruj veya kızarma olabileceğini, hangisini seçerdiniz?
5. Bir sonraki doğum gününüzde ne yapmak istersiniz?
6. Mac veya PC misiniz?
7. Hiç bir hayalet gördün mü?
8. Şu anda hayatınız hakkında üç harika şeyi listeleme:
9. Tadıların çok daha iyi kızarmış olduğuna inandığın bir şey nedir?
10. Düzenli hedefler:

REKLAMCILIK

Bu hafta kendine iyi bak, tamam mı? Ayrıca, lütfen sadece bir fincan kahve ve bölgesel bir kafede izleyen 15 dakikalık insan olsa bile, kendinize hoş bir şeyle davranmaya çalışın. Bu gerçekten yardımcı olur.

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Kazak ??

42 $

Şimdi satın al

Dost canlısı topluluk güzellik bağımlısı,

Karen