Bu çöl gülü pembe geliyor: muhteşem nemlendirici, uzun ömürlü Le Medier de beaute renk çekirdek ruj Fiji

Le Medier de Beaute’nin renk çekirdek ruj Fiji
Friggin ‘gevreği ve kuru dudaklar! Her zaman ruj ana planlarımla uğraşıyorsunuz. Geçen hafta gibi, bununla ne oldu? Bütün hafta boyunca Mac Vegas volt giymek istediğimi biliyordun – Roma’da, değil mi? – Peki ne oldu? Neden gidersin ve beni böyle mi?

Ağır hizmet tipi casino klima ve parşömen Nevada çöl, dudaklarımda havoc kırdı. Sorunları daha da kötü hale getirmek için, neredeyse yeterince su içmiyordum.

REKLAMCILIK

Dudaklarım, telefon faturasının payını ödemesini hiç karşılamayan ve evet, benim yaşımı gösteriyorum. Herkesin cep telefonları olmadan önce, insanlar aslında bir kara hattını paylaşırlardı.

Biliyorum, çılgın şeyler.

Vegas Volt’u sevdiğim ve geçen hafta çölde hiç giymek istedim, Mac’in amplifikasyonu krem ​​ruj formülü tam olarak nemlendirici değil. Çok daha fazla nem ile bir Lippie’ye ihtiyacım olduğunu biliyordum. Fiji (32 $) ‘da Le Medier de Beaute’un renk çekirdek nem lekesi gibi, çok daha fazlası.

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Kazak ??

42 $

Şimdi satın al

Le Mà © Tier de Beautà © Fiji’de Renkli Çekirdek Ruj (32 $)
Le Medier de Beaute Renk Çekirdek Nem Lekesi Ruj Fiji

Krema kaplamalı bir opak sıcak pembe, Fiji, Le Mä © Tier’ın renk çekirdek nem lekesi ruj çizgisinde 26 kalıcı tondan biridir.

WHOA gibi zaman aşınma zamanı!

Bu, bu özel Lippiyat ailesi ile ilk rodeo’mdaydı ve Fiji’ye dayanan benim sonum olmayacak. Çünkü onu seviyorum. Bir Whopping 4-5 saat sürer ve azgın bir nehrinden çok daha fazla nem sunar.

Her şey ayakkabı dokusu hakkında

Nemlendirici rujları, kaygan ve kaygan dokuları düşündüğümde akla geliyor, ancak bu bir krem ​​ya da yarı mat ruj gibi dudaklarımda daha kalın hissediyor. Bence, nemlendirici olarak faturalandırılan rujlar normal olan 2-3 saatlik işaretin geçtiğini düşünüyorum.

Modern bir dudak bakışı

En sevdiğim şey – rengin ve nemin yanında, elbette – günün seyri boyunca yarı mat bir lekeye eşit, zarif bir şekilde kayboltuğu. Beğendim. Görünüyor … Modern ve bence sadece düz muhteşem.

Dikkat et…

Eğer bir mağazada alırsanız, bir dikkat sözcüğü – kutuyu açmak ve tezgahtan uzaklaşmadan önce yakından bakabilirsiniz. İlk defa benimki açtığımda, fikrin smooshed olduğunu gördüm.

Örmeğinden nefret ediyorum, ama 32 $ için … Smooshed istemiyorum.

Son söz

Smooshing dışında, seviyorum, aşkım, Fiji’yi seviyorum. Uzun ömürlü, nem dolu opak formülü, parşömen poutumu günlerce çölde memnun etti.

Harika bir şekilde düşük bakımlı bir Lippie ve şimdi hatta diğer renkleri toplamaya başlamak için kaşıntı var, çünkü biliyorsun, çünkü makyaj çantamda başka bir ruj, lol!

Fiyat: 32 $
Müsaitlik: Şimdi Le Mà © Tier de Beautà © sayatlar, Neiman Marcus Stores, Bergdorf Goodman, Nordstrom ve çevrimiçi
Makyaj ve Temyiz Blog Derecelendirmesi: A-

Buradaki çekirdek sorunu …

Grease Yıldırım! Tamam, gerçekten değil …
… benim çekirdeğimin, kesinlikle var olmayan olmasıdır. Ben çekirdeyim. Hafifçe bir şekilde bir yerleşebilirim.

Tamam, bu kadar kötü değil, ama yakın.

Plaj Vücut DVD’lerini duydunuz mu? Antrenmanlarımda bazı çekirdek çalışmalarını ve geçen hafta, mavi dışında, Shaun T’nin plaj gövdesi odağı T25 DVD antrenmanını tavsiye eden biriyle sohbet etmeye başladım.

Amazon.com’da oldukça iyi derecelendirmeler alır, ancak 95 $ (Yikes!).

REKLAMCILIK

Daha önce hiç denedinse, Lemme ne düşündüğünü biliyorsun. Egzersizlerimi belirlemek ve motivasyonumu tekrar karıştırmak için bir şeye ihtiyacım var …

Dost canlısı mahalle temyiz bağımlısı,

Karen