Clarins Caron Tonic, yanaklar için bir ışık alıcısıdır

eğer narin, diyafanöz yanaklar bahar dilek listenizdeyse, Marj’taki marjlarda mercan tonik (28 $) içindeki yeni Clarins anlık ışık allık hakkında bir not alın Listenizi Paskalya Tavşanı’na gönderirsiniz.

Bu parıltılı altın mercan allık hakkında her şey “tatlı” diyor. Güneşli bir bahar gününde dondurma kamyonu için kaldırıma beklerken kendinizi hayal edin (bana bir baget sipariş edin, lütfen!). Yanakların üzerindeki rengin hızı? Bu mercan tonik.

REKLAMCILIK

2012 için yeni Clarins Bahar koleksiyonundaki üç sınırlı sayıda allıktan biri, Mercan Tonic, uygulamak için çok daha kolay veya daha hızlı olamazdı.

Oldukça bir sıvı ya da krem ​​değil, saf, kabarık bir çırpılmış köpüğün tutarlılığına sahiptir ve cildime karıştırma saniyesiyle erir. Clarins pigment’i geri çevirdikleri için, aplikatör pürüzsüzleştirmek için çok zaman alacak yüksek kontrast kenarları çizmez.

Bir zarif floş için, sünger aplikatörü ile her yanağın üzerinde hızlı 1 inçlik bir kaydırma fırçalıyorum, kenarları parmaklarımla karıştırın ve kuruması için birkaç saniye bekleyin. İşlemi ikinci kez tekrar ediyordum, ancak benden çok daha hafifseniz, bir katman yeterli olmalı. Renk benimle 5-6 saat arasında devam eder.

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Kazak ??

42 $

Şimdi satın al

Clarins ayrıca, uygulamadan sonra parmaklarımın üzerinde duran hafif bir Frezya kokusu olan ekstra bir dokunuşla da snuck. Onu giyerken yanaklarımda koklamadığım kadar ince, ama hayatımdaki çocuklar (El Hub ve Sekmeler) bir yanak öpücüğü için geldiklerinde güzel bir sürpriz yapmalı.

Mercan toniği bir sürü farklı ürünle birlikte denedim (çıplak cilt, astar, renkli nemlendirici, temel, toz, vb.), Ve bence ne kadar az giyildiğini düşünüyorum, o kadar iyi görünüyor.

Taze, çiyli bir görünüm istediğimde, yüzümün her yerine kum saati mineral peçe primer uygulayarak başlarım. Ardından, bir Mac Strobe Krem (ayrıca yüzümün her yerinde) bir katman eklerim ve yanaklarımın elmalarında bir veya iki kat mercan tonik katmanı ile bitirin.

Kolay, giyinmiş ve gündelik – evin etrafında uzanmak için purrrfect ve, gerçek bir ev hanımının maratonunu izleyerek ya da Mango Barları için Trader Joe’s için hızlı bir şekilde koşmak.

Canlı, mercan tonik değil, bu yüzden fincan o ‘çayınız varsa, en sevdiğiniz cesur allık altından giyerek yoğunluğunu da artırabilirsiniz.

Fiyat: 28 $
Müsaitlik: Şimdi Clarins Sayaçlarında ve ayrıca çevrimiçi
Makyaj ve Güzellik Blogu Değerlendirmesi: B +

Hump ​​bunu!

Sevgili, canım, Çarşamba, çok yakında gelmenizi beklemiyordum.

Kuzey Kaliforniya, bu öğleden sonra geç gelecek olan büyük bir yağmur fırtınası için destekliyor. Yağmura ihtiyacımız var, ama çok kötü, aynı zamanda güneşi aynı anda tutamayız, HAHA! Oh iyi. Zihinsel olarak kendimi hazırlamaya çalışıyorum, çünkü karanlık, kasvetli ve dışarıda ıslak olduğunda, biraz blah hissediyorum. Ben güneş enerjikteyim.

REKLAMCILIK

Herhangi biri, umarım kambur gününüz iyi bir başlangıç ​​yaptı. Annemi teklif etmek için “Gülüş ve dünya seninle gülümsüyor.”

Dost canlısı mahalle güzellik bağımlısı,

Karen