Notting Hill’in La-La Land’a kadar: Royal Apotic’in 2010 Yaz Kokularının Hikayesi

Uzun, Uzun zaman önce – 10 yıl, söylemeliyim – bir adada çok uzakta, çok uzakta – Müthiş Britanya, gerçekten gerekirse Bilmen – Kahramanımız, Genç Sean O’Mara, Harika bir şey olduğunda Londra’nın kalabalık köyünde tatildeydi.

Şimdi Los Angeles Tabanlı Royal Apotic için yaratıcı yönetmen Sean, en seçkin şeyi gördüğünde, bir Hill Antika Stall’a göz atıyordu. Bir rafta, on sekizinci yüzyılda eczacı el kitabı, çoğu zaman uzun zaman önce Avrupa’nın müthiş hükümdarları için yapıldı.

REKLAMCILIK

“Jackpot!” Düşünmeliydi.

Gerçekten? Dostum, eve girdiğim tek şey, Tchotchkes ve gıda zehirlenmesi.

Sean ABD’ye eve döndüğünde, uzun süre kaybedilen tarifleri çağrıştırmaya başladı. Et Voilã, Royal Apotic doğdu.

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Sweatshirt ??

42 $

Şimdi satın al

Ben sadece iyi bir hikayeyi seviyorum, ama aynı zamanda regal ambalajı (yazı tipini ve taç logosunu seviyorum!) Royal Apothic’in yeni güneşli rulo salonlarının yeni çizgisinin olduğu gibi temiz, şık tasarımlar için bir arkadaşım. Onlar ekstraktlar (her biri 16 $) olarak adlandırılırlar ve onları antropologie mağazalarında bulabilmelisiniz.

Ekstraktlar her bir not parfümeridir ve yedi farklı koku halinde gelirler: turuncu çiçeği, marigold, yeşil çay, incir, viitette pastille, ortanca ve iris. Kendi imza kokunuzu oluşturmak için tek başına takılmak veya herhangi bir sayıda farklı yolla birleştirilmek üzere geliştirilmiştir.

Giydiğim ikisi ortanca ve yeşil çay. Hydragnea taze kokuyor ve … nasıl koymam gerekiyor? İyimser? Ezilmiş çiçek yapraklarının bir karışımı, sıcak bahar yağmuru ve taze-duş tenisi gibi, yeşil çay, sıcak bir fincan gibi, sıcak bir bardak gibi, çok daha canlandırıcı kokuyor gibi – tahmin ettiniz – yeşil çay bir çizgi ile tatlandırılmış ve limon.

Her iki koku da hafif ve kısacık, uzun ömürlü, dört saatten fazla, maks. Sanırım kullanışlı roller topunun içeri girdiği yer … küçük şişeler, her yerde hızlı dokunuşlar için bir cebine ya da çantaya kolayca sığar, ancak ikisini de çalıştığım yerde ulaşabileceğim masa çekmecemde tutuyorum.

Bunlar bir arkadaşınız için sevimli güneşli hediyeler yapmaz mıydı? Bunun için biraz neşelendiren birinin için idealdir.

REKLAMCILIK

Ya, genç sean o’mara iyi! Özleri çok seviyorum ve emici seven kızların, kolay kokuların da kazılacağını söylüyorum. Makyaj ve Charm Blog Derecelendirmesi: A

Dost canlısı mahalle cazibe bağımlısı,

Karen