Vonnie tarafından yazılan Korres süt proteinleri köpük krem ​​temizleyici

için cildim susamış
Blogcu Vonnie’nin Çamaşırhane ile en iyi anlaşmayı keşfetme arayışı, onu bugünün konuk postası konusuna getirdi, bu da iyilik için harika bir köpük gücü.

Yıkamalarla başa çıkmakla ilgili olduğunda biraz goldilocks gibiyim: bu da köpüklü ve cildimi kurur, bu köpüklü değil (Hellllo, yıkama ile anlaşma var mı? Vonnie!) Ve , Ahhh, Kutsal Kâse – bu doğru!

REKLAMCILIK

Hepinizle çamaşırlarla en iyi anlaşmamı paylaşmak istedim: Krem Temizleyici Köpüklü Korres Süt Proteinleri (21 $).

Cidden, bu zengin şeyler! Hijyenik şişesinde bir krem ​​olarak başlar, ancak su ile karıştırıldığı kadar sıkıldığında yumuşak bir köpüğe dönüşür. Bununla yıkandıktan sonra bu sıkı cilt hissinin hiçbiri yoktur ve ayrıca çamaşır sırasında cildimin yanı sıra yumuşak hissediyor!

Kullandığınız temizleyiciler hakkında anlamıyorum, ancak cildimi kullandığım şeylerin büyük farklarıyla, bana tam olarak ne kadar sıkı olabileceği ile senaryosuz bir yüz germe sağlamaya çalışıyormuş gibi hissedebilir! Burada durum değil.

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Sweatshirt ??

42 $

Şimdi satın al

Temizliğin, temizliğin yıkama ile ilgili her anlaşmayı spa gezisi gibi hissettirdiğini keşfettiğim için Clarisonic anlaşmamı kullanıyorum. Bahsetmemek gerekirse, düzenli bir makyaj kullanıcısıyım, ayrıca hangi makyaj temizleyici veya mendil kullandığım önemli değil, daha sonra fırçanın kafasında her zaman kahverengi (temel) var, bu yüzden kesinlikle bana derin bir temizlik sağlıyor ve yıkıyor Hiç ipucu olmadığı kalıntı oradaydı!

Bu Clarisonic’in burada ne kadar temiz göründüğünü tam olarak görüyor musunuz?

REKLAMCILIK

Clarisonic/Korres kombinasyonunun ne çıkarıldığını renkte değiştirmeden görebilirsiniz…

Korres süt proteinleri Köpük krem ​​temizleyici son derece besleyicidir, bu da önümüzdeki daha sert aylar için gereklidir ve şişe de oldukça büyüktür. Günlük kullanım aylarca sürmelidir (5.07 ons ve sadece yıkama başına bir leke alır). Socialite onaylı!

Her iki ürün de Sephora’dan satın alınabilir.

Vonnie tarafından yazılmış
Bu yayın, Chicago’nun birçok tebrik cazibesi bağımlısından biri olan Socialite Dreams Vonnie tarafından yazılmıştır. Ulta, Sephora’daki koridorları blog yazmadığı veya takip etmediği ve topluluk eczane kozmetik departmanı olan Vonnie’nin ilk romanını oluşturmasında zor.