Bir Ev Uzantısı Almak İçin Kısa Bir Kılavuz

Katkıya uymak bir yazar daha.

Evinize bir uzatmaya yatırım yapmak için birçok motivasyon var; Ailenize yeni bir varış ve teklif ettiğiniz yaşam alanınızı genişletmek için anlam bekliyor olabilirsiniz. Alternatif olarak, ev maliyet büyümesinde durgun olanı öne çıkarmanın yanı sıra satıştan önce konut mülkünüze yatırım yapıyor olabilirsiniz. Hangi şekilde, nereden başlayacağınızı anlamak zor olabilir – bu yüzden bu kısa kılavuz her türlü uzatma yapısının önemli endişelerini belirleyecektir.

Yerleştirme

Muhtemelen yeni uzantınızı nerede geliştirmek istediğinize dair bir kavramınız var – ancak bu karar, planlarınıza devam etmeden önce bir dizi farklı faktörün yanı sıra ayıların incelenmesi ile ilgili tüm farkı yaratabilir. Örneğin, mutfak alanı uzantıları ve ekstra yatak odaları, sağlanan bir İngiltere’nin değerinde% 15 ile% 20 arasında en büyük artışı üretir. Öte yandan, salonlar ve yemek odaları gibi uzun süreli yaşam alanları, evlerini uzun vadeli tutanlara çok daha fazla tatmin sunar. Değeri artırmak için mi uzuyorsunuz yoksa belirli bir ev amacıyla uzatılıyor musunuz, örneğin: Yeni bir hane üyesi mi yoksa karmaşayı azaltıyor mu?

Bütçeleme

Uzantılar pahalı bir iştir, ancak aynı şekilde evinize bir tür yatırım. Bütçeleme aşaması, uzantınız tarafından sağlanan olasılıklar ve onu inşa etme gerçeği arasında bütçe dostu bir denge keşfetmek için hayati önem taşır. Büyük tasarımların bir bölümünden hiç keyif aldıysanız, ev yapımı işleriyle ilgili bütçelerin, genellikle bina veya eşsiz maddi maliyetlerdeki gecikmelerden dolayı balon olma eğiliminde olduğunu anlayacaksınız; Hava durumu acil durumlarına uygun fonların olmasını sağlamak, işinizi her türlü kötü parasal sürprizden kurtaracaktır.

Müteahhitler

Uzatma çalışması, planlama aşamasından inşaata kadar önemli miktarda yüksek vasıflı emeği temsil eder. Bu nedenle, projeniz için kiraladığınız yüklenicilere özel faiz ödemeniz çok önemlidir. Güvenilir bir iyi arkadaş tarafından kişisel olarak önerilen bir yüklenici seçmek, projeniz için güvenilir bir ekip keşfetmek için en güvenli yöntem olabilir.

İç dizayn

Düzenlenen ve bütçelenmiş bina süreci ile ilginizi iç stil endişelerine çevirebilirsiniz. Burada, tek beklentiler evinizi satma olasılığı ile bağlantılıdır; Satıştan önce değerini artırmak için Buy’daki uzantıyı inşa ediyorsanız, onu mümkün olduğunca çok sayıda alıcıya cazibeye kadar satın almak için basit bir şekilde ve nötr bir renk şemasıyla süslemek isteyeceksiniz. Uzatma kendi yararınız için ise, zevklerinize göre süslemek sizindir. Aydınlatma, bir odanın iç kısmını yaratmanın çok önemli bir yönüdür, Velux pencerelerini uzatmaya monte etmek, doğal aydınlatmayı yeni alana artıracak ve çok daha geniş hissettirecektir.

Malzemeler

Birçok uzatma projesi için bir yapışma noktası olan, geliştirmeyi seçtiğiniz malzemeler mülkünüzün yeni kimliğinin çoğunu bildirebilir. Uzantınızın evinizin mevcut yapısıyla karışmasını istiyorsanız, eşleşen malzemeleri seçmek bir öncelik olmalı, yeni icatlar bit maliyet için ısmarlama bir yapı üretebilir. Hangi yönteme giderseniz edin, tasarımınıza dahil etmeyi planlamanız gereken malzemeler vardır. Uygun yalıtım çok önemlidir, yüksek kaliteli çatı tabakaları su sızıntısını durdurur ve işin uzatma hava durumunuzu dirençli tutar.