Benim iki yıllık blogverery!

Blogum bugün ikiye dönüyor!

Umarım korkunç ikizlerin bir aşamasından geçmez …

WordPress’in geçen yıl yaptıkları gibi istatistiklerle yıllık bir rapor yayınlamadığını keşfettim – ah, muhtemelen aynı zamanda tüm sayılardan uzaklaşmaya çalışıyorum. Sadece karşılaştırmalar üretiyor – hepimiz makyajda blog ve oogle için buradayız, Amirite?

Ancak, 2016 yılında yayınlanan blogda en popüler olan mesajları listelemek istiyorum:

Mac nihayet tamamen ücretsiz ruj

Essie jel couture sabitlenmiş ve üst kat

Japon makyajı!

Aliexpress’ten birkaç şey satın aldım

Mac Masterclass Oval 6 Fırça

İstatistiklere bakmadan birçok popüler mesajım olduğunu tahmin etmemi istediyseniz, bunlardan 2’sini doğru tahmin ediyorum! Hangi mesajların en popüler olduğu ortaya çıktığı benim için çok büyüleyici – bunun arkasında bilim yok, bu kesin! Blogum geçen yıldan itibaren sayfa görüntülemelerinde 3 kattan fazla büyüdü, bu da beni şaşırttı – 2. yıl olduğu için 2x olacağını düşündüm. Site isabetlerimin büyük bir kısmı, Blog’umu aramalarla buluyor – oldukça temiz.

Ve 2016’dan itibaren blog ile ilgili bazı önemli noktalar:

• Fotoğrafçılığımı geliştirdi (yeni bir video kamera var ve aydınlatma eklendi) – ince farklılıklar ama sadece Ocak ayına karşı Aralık ayından itibaren çöp saklama mesajlarıma bir göz atıyorlar. İşte Ocak 2016:

Dang, Ocak ayında çok şey kullandım!
Ve işte Aralık 2016:

Daha parlak ve görüntü çok daha net.

• Kendi alanımı / prim’e yükseltildim: “StashMatters” dan sonra “WordPress.com” a sahip olmamanın yanı sıra, anahtarda çok sayıda geliştirme yoktu. Kendi yazı tipimi seçmeliyim. Ve çok daha fazla depolama alanı var.

• Nişanlı markalar: En önemlisi, açık evlerinden birkaçına katılmak için Muji’ime yaklaştım. Çok harika bir marka ve çalışmak şaşırtıcı!

Geçen yıl toplam 3 marka katılım yaptım ve bu benim için harika bir başlangıçtı.

• Konuları genişletin: Seyahatlerime iyi karşılanan birkaç mesaj gönderdim.

• Sosyal medya faaliyetlerinde çok daha aktif: Instagram’da düzenli olarak yayınlamak için ortak bir çaba gösterdim. Ve sanırım sonunda tüm Twitter partilerinden Twitter’ın asmasını aldım! Bu da beni …

• Charm Podcast: Mylipaddiction Charm Podcast’te Cat’in Batman’ına Robin oldum! Taytları ve Cape’i gerçekten kazıyorum. Cat zorunlu kıyafetler olduğunu söyledi.

• Çok daha fazla blogcu ile tanıştı! Bu planlanmamıştı ama bu yıl çok daha fazla “orada” olmak için iyi bir yan etki.

Geçen yıl hedeflerimi gözden geçirdiğimde, aslında yapmak için hazırladığım her şeyi başardım!

Ve hedef odaklı olduğum için, 2017’de blogda başarmak istediğim çok daha fazla şey var:

• Başlık / Menü Organize: Bunu yapıyorum çünkü oraya gitmesi gereken kategorilere karar veremiyorum. Blog düzenini yenileyebilirim – olabilir – ama bir tema için çok fazla ödeme yapmak istemiyorum.

• Bir grup megapost yapın. 2015 yılında bir tane yaptım (Illamasqua Tırnak Vernik MegaSt) ve daha fazlasını yapmayı ima ediyorum.

Listenin başında: Essie Lehçe koleksiyonu (ve diğer markalar), marka (veya Color ailesi?), Allık renk örnekleri, marka odağı tarafından göz farı koleksiyonu… bunlar zaman alıyor ve onlara daha fazla çaba harcayacağım.

• Pinterest’i çalıştırın. Tüm fotoğraflarımı geriye dönük olarak Pinterest’e sabitleyeceğim. Bir resim araması yaptığınızda keşfettiniz mi, sonuçların çoğu Pinterest’ten mi? Orada maruz kalmak mantıklı.

• Bir cazibe etkinliğine katılın. Belki? Hala bundan emin değilim! Sahne arkası / düşük gerekli olmayı seviyorum ama bu olaylar eğlenceli görünüyor. Ve genellikle yiyecek sunarlar. Ve genellikle kahvaltı. Kahvaltı yiyecekleri için enayi olduğumu biliyorsun.

• Konuları genişletmeye devam edin. Geçen yıl moda ve el sanatları hakkında daha fazla şey yayınlayacağımı tartıştım ama bunlardan pek bir şey yapmadım. Şimdi en iyi hareket halindeyken birkaç örgü ürünüm var ve onlar hakkında yayınlamayı planlıyorum.

Bu blog benim için eğlenceli bir hobi, ancak hepinizle etkileşim kurmak, makyaj hakkında yayınlamam için sadece bir çevrimiçi yerden çok daha fazlasını yaptınız. Hala göz gölgeleri ve yüz yağları hakkında blog yazarak gerçek, çevrimdışı dostlukların oluştuğuna inanamıyorum-düşünmek biraz çılgınca, değil mi! Bu yüzden teşekkür ederim, teşekkür ederim, okuduğunuz ve yorum yaptığınız için. Sadece “muazzam”. XD

Henüz benimle bağlantı kurmadıysanız sosyal medyam:

Bir şeyleri vererek teşekkür etmekten hoşlanan insanlardan biriyim çünkü buradaki gözlerinizi buradan tutmak isteyeceksiniz – tam olarak bu, tamam mı? Sadece bir Sephora siparişi bekliyorum. *shakes fist at slow delivery*

Bunu Paylaş:
Paylaşmak

Click to email this to a friend (Opens in new window)
Click to share on Pinterest (Opens in new window)

Click to share on Twitter (Opens in new window)
Click to share on Tumblr (Opens in new window)

Click to share on Reddit (Opens in new window)

Bunun gibi:
Like Loading…

İlişkili

Get to know me Tag, cZarar Blogger Editioni bunu yapmak için güzel Ryane Zamora cazibesi tarafından etiketlendi. Kimse beni etiketlemese bile gizlice bu etiketi yapacağımı çok az biliyor muydu (ama şimdi arkadaşlarım var gibi görünüyorum ve harikayım. Evet.) Bu etiketi “Al …
21 Nisan 2015in “Güzellik”

Bir yıllık blogverery! Bugün blogumun ilk doğum günü! Ben bir yaşındaki bir çocuğun mutlu annesiyim. : P İncelemede yılın önemli noktalarını yapmanın eğlenceli olacağını düşündüm: [WordPress’in her blog için 2015 yılı inceleme raporu yayınladığını görmeden önce bu listeyi derlemeye başladım -…
10 Ocak 2016 “Genel”

Real Neat Blog Awardi, son zamanlarda Real Neat Blog Ödülü için üçlü aday gösterildi! : D kuralları! 1) Ödül logosunu blogunuza koyun. 2) Sizi aday gösteren kişi tarafından sorulan 7 soruyu cevaplayın. 3) Sizi aday gösteren kişiye, bloglarına bağlantı vererek teşekkür ederiz. 4) Herhangi bir sayıda blogcuyu aday gösterin…
25 Nisan 2015in “Güzellik”