Güzellik Atıştırmalıkları: Günün Siteleri, 14 Kasım

Hayden-Harnett Hedef Hattı’ndaki tüm çantaları istiyorum

ÇOK TATLI! Ben tam bir el çantası HO’yum, bu yüzden Hayden-Harnett’in hedef çizgisini (tote torbaları, debriyajlar ve tek, rastgele bir şemsiye koleksiyonu) 28 Aralık’ta çıkış yapmasını bekleyemem.

Vampir James = Kindda Hawt

Hey, alacaklılar! Bad Kid Vampire James (aka Cutie Pie oyuncusu Cam Gigandet) içeren Yeni Erkek Sağlık Dergisi kapağına bakın!

Öyle değil söyle

Kase patlamasının geri dönüşüne hazır mısınız? 1981 dolayları gibi patlamalarla kesilmiş bir Dorthy Hamill kasesi vardı, lol.

Yakında gelecek

26 Aralık’ta bu gün-gündüz satış satışlarını vurduğunuzda, yeni Dame Edna koleksiyonunu gözetlemek için Mac’e gidin. Ayrıca, Ocak ayında çıkış yapan kırmızı tonları iptal etmek için oluşturulan sarı, gevşek bir toz olan Clinique Instant Relief Mineral Powder (32.50 $) için gözlerinizi soyun.

Pantolon takımının dönüşü

Yakında boşluğunu öpüyor olabilirsiniz haki pantolon veda ediyor olabilirsiniz. Amerika’daki işsizlik oranı 14 yılın en yüksek seviyesinde ve son üç ayda yarım milyondan fazla iş kaybedildiğinde, insanlar iş için giyinme biçimlerini değiştiriyorlar.

Kaybolan yaka örneği

OMG, skandal. Dün bütün gün sekmeler görmemiştim ve dün gece eve geldiğinde yakası kesinlikle Mia idi. Bu kedi beni başka bir insanla aldatmasa iyi olur. Bir kedicik sıkışırsa kırılmak için yaratılan güvenlik yakalarından biri, bu yüzden hoş olmayan insan ellerinin zarif mavi yakayı çürük, çizgili arkadaşımdan çıkarmamasını umuyorum.

Yine de Cuma günü çok mutluyum. Uzun bir hafta oldu. Bugün yeni bir yaka (rhinestones ile pembe?) Sekmeleri almak için büyük planlarım var, My Tube O ’Mac Dazzle Kirpik Maskara’yı test edin ve NARS Jolie Poupe Eye Duo’yu (NARS Holiday 2008 koleksiyonundan) keşfetmek. Çok heyecanlı!

REKLAMCILIK

REKLAMCILIK

Şimdiye kadar iyi bir gün mi geçiriyorsun?

Dost Mahalle Temyiz Bağımlınız,

Karen

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Sweatshirt ??

42 $

Şimdi satın al