SEPHORA VIB SATIŞ ÖNERİLERİ: ROAM çekicilik Lipsetter çift ruj ve astar

Sephora Desire Listenizi hak ediyor, kesin.
Bil bakalım ne oldu…? Kasım ayında bir SEPHORA VIB SATIŞI var, bu yüzden bu hafta tercih ettiğim makyaj işçilerimden birkaçını vurguluyorum, arzu listenizi [hakedin] olduğuna inanıyorum.

Crazy Cennet, aynı ol ‘rujını her zaman yanlarında getiriyor? BEKLE! Bu şimdi benim hayatım.

28 $ dolaşım charm Lipsetter çift ruj ve gömlekleri bulduğumdan beri, günler geçebileceğinden şüpheleniyorum – Hayır, haftalar! – Çantamda dudak ürünlerini kapatmak için gereksinimi hissetmeden önce. (Ve bu seri ruj twapper’tan geliyor, inanılmaz bir ifadenin türüdür!)

REKLAMCILIK

Zulümsüz Makyaj Hattı Roam Charm, zaten sahip olduklarınızı geliştirmek için taşınabilir, kullanımı kolay makyajın gücünü vaaz verir. Son derece Trish McEvoy-Esque, ancak hipper. Henüz önemli bir marka değiller, yani hala Sephora’daki radarın altında uçuyorlar, ancak bu dudak astarı / ruj kombinasyonu gibi çok sayıda harika şey var. liste.

Her şeyden önce, insanların dudak astarı kullanmalarını gerçekten aldığına dair numaranın bir ruja bağlamak olduğunu düşündüler. Onlar benimle gerçekten bir dudak astarı alacağım tek yöntem olduğu için altın bir yıldızın yanı sıra bir altın yıldıza layıklar (aksi takdirde, sabahları sadece yolda bırakacağım. ).

Leysleri dudaklarımda kullanıyorum.
Astarın kendisi pürüzsüz, tatlı bir kadifedir, yanı sıra pigmentle doludur, yanı sıra o satırı dudaklarınızın kenarı boyunca çizdiğinizde, rujınız bunun ötesine geçmez. “Ye geçemez!”

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Kazak ??

42 $

Şimdi satın al

Oh, yanı sıra ruj mı? ÇOK İYİ. İlk önce kaydırdığınızda, ancak nihayetinde bir kadife mat yüzeyine kurursanız, yanı sıra, bazı durumlarda, ruj kullandığımı hatırlayamadığım kadar ışığa sahip olduğumun yanı sıra daha hafif bir şekilde kuruduğunuzda parıldıyor. Aynı şekilde kurutulmamış ve tomurcuklanma kanıtıdır. Hatta bebekler (yavru kedi, de) öpebilirim, kahve içmenin yanı sıra, kalbimi kaldırmadan atıştırabilirim.

Son olarak, bunun yanı sıra, ızgaranızda kalkmak için herhangi bir garip lezzet yoktur.

Pekin’de güçlü bir şekilde yaşıyorum, mavi tabanlı bir kırmızı, astarın bağlandığı gibi, kırmızı ruj kullanmanın yanı sıra uygulanmasına ilişkin gerilimi tamamen temizler. Aynı şekilde, benim için günlük bir renk olan, güneşli bir pembe olan leylakta gibi. VIB satışı geliyor, aynı şekilde Bahama Breeze’deki manzaralarım, çıplak pembe, parlak pembe fucshia sınıfı.

REKLAMCILIK

Tam fiyat, Lipsetters her biri 28 dolardır, ancak hala büyük bir anlaşma olduğuna inanıyorum, ancak% 20 VIB indirimi ile 22.40 $ ‘a geliyorlar. % 15 cazibe içeriden indirim ile 23.80 dolar.

Dost canlısı topluluk cazibesi bağımlısı,

Karen