Bu günlerde makyaj yapan genç bir insan olmanın nasıl olduğunu merak ediyorum …

Gençler konturludan önce geri döndü.
Daha önce “kusursuz cilt” elde etmek için 10 charm ürününü uygulayan porselen, gözeneksiz, ideal bir cilt ile bir ön genç kızla bir makyaj videosu izledim.

Pişirme ve şekillendirme ve çok sayıda şekilli bant vardı ve aynı zamanda özel olarak premium ürünler, yani Mac, Fenty, Laura Mercier ve Tarte’yi kullandı.

REKLAMCILIK

Şimdi, o kızın yaşı olduğumda, bir Mısır ipek preslenmiş tozu, ve benim için lüks olan bir Mısır ipek preslenmiş toz vardı. Annem maskara giymeme bile izin vermezdi (“çok olgun”).

Videondaki kız yaklaşık 12 olmak istedi ve yanlış kirpiklerle tam yendi glamdaydı. Bence olağanüstü bir iş yaptı. Sanatsal ve teknik bir bakış açısıyla takdir edebilirim, çünkü ne yaptığını ve ne kadar sürdüğünü yapmanın ne kadar zor olduğunu biliyorum … ama bir parçası da benim gibi genç olduğu gibi yaşadığı gibi garip hissettim. Perşembe gecesi kulübe vurmak üzere biri.

Makyajla ilgilendiğinde, şimdi yaşlanan kızlar için nelerdir? Çok sayıda ortaokul bilmiyorum ve o yaşta çocuklu porsuz yok ve merak ediyorum. Şimdi genç gençler için çok daha sosyal olarak kabul edilebilir ve hatta preteens için “yetişkin” makyaj olarak adlandırılan şeyleri giymek için çok daha fazla kabul edilebilir, ama sadece ben mi, yoksa “yetişkin” giymeye uygun olduğunda minimum yaş gibi görünüyor. Makyaj daha genç ve daha genç mi?

Numara…? Sadece dik ve yaşlı ses mi?

REKLAMCILIK

Yine de yalan söyleyemem. Çocuklar gibi görünen çocukları özlüyorum. Çocukluk, olduğu kadar kısa.

Dost canlısı mahalle cazibe bağımlısı,

Karen