Bir göz farı paleti için ne kadar?

Tom Ford Cognac Sable, Eski Bir Kurum Favle
Daha fazla göz paletinin yanı sıra, son zamanlarda çılgın maliyetli arazilere dönüşe başladı. Kinder, Nazik zamanlar, 85 dolarlık Tom Ford Quad, gözlerimi bir animasyon karen gibi yapabilirdi, ancak şimdi Sephora’dayken ya da web sitelerine göz attığımda, Natasha Denona’nın Natasha Denona’yı 129 $ , 169 $ ve 239 doların yanı sıra, onun hattı pahalı bir prim olan tek kişi değil. Aynı şekilde, Pat McGrath Laboratuvarları, 125 ABD Doları olan 105 dolarlık bir göz farı kombinasyonu var.

Üst düzey makyajı bir sonraki Chanel / Tom ford / kum saati meraklısı kadar severim, ancak özellikle en az bir veya iki renkle önceden nüfuslu bir kombinasyon için bir üst sınır olmalıdır. gerçek).

REKLAMCILIK

Üst sınırım 100 dolar, yanı sıra sadece bunu düşünmek için. Tüm renkleri tamamen yönetirsem 125 $ kadar yüksek gidebilirim, formüllerin yanı sıra formüllerin yanı sıra, kombinasyonun en az 12 gölgesine sahip olmasını seviyorum.

Senden ne haber? Göz paletleriyle ilgilendiğinde üst sınırınız var mı? Bir palet için tam olarak ne kadar?

Dost canlısı topluluk cazibesi bağımlısı,

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Kazak ??

42 $

Şimdi satın al

Karen

REKLAMCILIK

P.S. Ah … ellerim Noel gibi koku.

Bir şişe Noel ağacı
Hedefe göre tekniği el sabatlarını seviyorum. Gunk’ları ellerimden çıkarırlar, ancak cildimi kurutmayın, yanı sıra ellerimi çamaşırlarım – cidden, şaka yapmıyorum – belki de günde 20 kez.

Neyse, bu Le Tatil’in “lezzetini”, tam olarak bir şekilde kokan buzlu köknar olarak adlandırılan “lezzet” olarak keşfettim. Noel ağacı. Tar-Ghay’taysanız, son dakika tatil görevlerini yanı sıra bunu rafta görürseniz, alın, koklayın. Bir yıllık bir ormanla yürürken gibisin.