Pazarlar The Cat, Makyaj, Güzellik Blog Mascot, Vol. 469

Bıyıklar, kulak tutamları, tumlar, kuyruklar ve hainches her zaman kedi kadın sevgiyi alırlar, ancak bu fasulyenin daha fazla dikkati hakettiğine inanıyorum.

Zaten resmi çılgın kedi kadın şapkasını kullanıyorsanız, hoş geldiniz! Büyük olasılıkla ne hakkında konuştuğumu anlayacaksın, ancak değilseniz / yapmazsanız, CCCL’lerin ülkesine sıcak bir karşılama uzatmamı sağlayın!

REKLAMCILIK

Hepsinin ikincisi, tam olarak kedi pençelerinin bu yumuşak pedleri nasıl olduğunu tam olarak anlıyorsunuz. Merkezdeki yağ pediyle, pençelerinin altındaki dört bit pedlerle çevrili? Rahat CCL Convo’da, bunlar “ayak fasulyesi” olarak adlandırılır ve güzeller.

Onlarla tüketilen (çalışma bilgimden!) Tükenen Crazy Feline Kadın Mahallesi’nin bir alt kümesi var.

Şimdi, bu sekmeler, kitty hayatının olgun aşamasında, toe fasulyesi var … peki, telefon etmeyeceğim, onları kırışıklıklar. Ben onları “deneyim satırları” olarak adlandıracağım. Toe fasulyesi, toe fasulyesinin ne zaman olduğu kadar parlak olmadığı kadar daha fazla deneyim hattına sahiptir. Ancak ben hala? onlara. Onlar da tatlı ve aynı zamanda onlara dokunduğumda, sekmeleri bana tarak atıyor, sanki “Bayan, pençelerime çok sağlıklı değil. Bir hayat olsun! ”

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Kazak ??

42 $

Şimdi satın al

Hayal etmekten hoşlanıyorum – yanı sıra bu kadar çılgın kedi kadın, ancak küçük bir kedi yavrusu olarak umrumda değil (zaten bir ya da iki olana kadar onu tatmin etmedim), annesini nuzzling Besleme gibi beslenmenin yanı sıra karnına karşı toe fasulyesi.

Kucağımda attığında nasıl hissettiğini tam olarak hissediyorum. Toe fasulyesi, cızırtılı kot pantolonuna yumuşak terlerin hissini tercih ediyor mu?

Toe fasulyesinin tam olarak ne kadar hassas olduğunu tam olarak soruyorum. Sabahın alt katında yürürken olduğu gibi, toe fasulyesi soğuk fayanslara temas ettiğinde, şaşkın mı? Ya da benimle yatağa attığında, toe fasulyesi yumuşak battaniyeye dokunduğunda “ah …” gidiyor mu? Yaptığına inanıyorum.

REKLAMCILIK

Kedinizin toe fasulyesi ne renk, neye benziyorlar? Pürüzsüz mü yoksa kitty’nin sekmeleri gibi deneyim çizgileri var mı?

Dost canlısı topluluk güzellik bağımlısı,

Karen