Makyaj ve Güzellik Blog Monday Poll, Vol. 493

Gülümseme, Pazartesi ve Connor ve ben senin en büyük hayranlarıyım!

Yani … Pazartesi anketi nedir?

Peki, tam olarak bir anket değil. Sürekli gelişen (gelişen), biraz rastgele bir soru listesi, her pazartesi sabahı son 10 (!) Yıllar için okurlara koyduğum bir soru listesi. (Beyniniz için bir vuruş gibidir.) Yorumlardaki cevaplarınızı okumaktan her zaman zevk aldım ve umarım benimkini okumaktan zevk alırsınız.

1. Milletlerin genellikle / sık sık isminizi karıştırdığı herhangi bir paket yok veya kahve dükkanı var mı?

Karen, geleneksel yolu yazdı, ama çok yaratıcı alamadım, Starbucks adımı adım atmazsam lanet olacağım.

Kupanın yan tarafındaki “Cairn” dedi ki bir içki aldım. ÇOK KOMİK! Birisi bir başkası “havuç” yazdığını ve onlara bunun için el yaptırmalıyım. Ama o sebzeden sonra adlandırılan birine benziyor muyum?

REKLAMCILIK

2. Bugün yapmanız gereken bir şey?

Sadece bugün yapmam gereken birçok şeyden biri, çünkü bebek ilk üşütücüsünü yakaladı ve bir macera, ama konuk odasında yatağı yıkamam gerekiyor, çünkü şirketi vardı ve her zaman taze çarşaf tutmayı seviyorum Orada, sadece birinin beklenmedik bir şekilde durması durumunda ve gece kalması gerekiyor.

Şimdiye kadar olmasa da … Geçen hafta sonu, yasalarımdı ve zamanın önünde ziyaret ettiklerini biliyorduk ama yine de o odaya sadece birisinin tamamen maviden çıkmasıyla durması durumunda hazır olmayı seviyorum.

Garip, biliyorum.

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Kazak ??

42 $

Şimdi satın al

3. Gerçekleştirdiğinizde bir sabah çalışan işler yapıyorsunuz – Oh, hayır! – Telefonunuzu evde kaybetmiş ya da unutmuş olmanız gerekir. Ne yaparsın?

Connor benimle olsaydı, muhtemelen bunun için endişelenmezdim, çünkü biliyorsun, eğer birisini ele geçirmek için gerçekten ihtiyacım olursa, bir yol bulurdum – birinden telefonlarını ödünç almasını isteyin, bir ücretli telefon buluyorum (do yapın) Hala bunlara sahipler ??) – ama Connor benimle değilse, muhtemelen kontrol etmek için eve geri dönecekti ve hala bulamazsam, Apple’s telefonumu bulursam ve uzaktan sildim. O küçük harita üzerinde dolaştığını gördüm.

4. Şu an nerdesin?

Ofisimde, küçük mahalle dairemize bakan, pencerelerime masamdan bakıyor ve Connor Claire ve Güneş’in yükselmesini bekliyor.

5. Aşağıdaki cümleyi bitirin: inanıyorum …

Ne olursa olsun, geri almak, oraya geri dönüp tekrar denemek zorundasın. 99 kez düşerseniz, yedeklenir ve # 100’e gidersiniz.

Mutlu Pazartesi, Amiga! Orada ne gibi bir şey bilmiyorum, ama kesinlikle burada düşüşün etkilerini hissetmeye başlıyoruz, bu da neredeyse tam zamanlı esnek pantolon zamanı, woot!

Geceleri soğuk alıyor ve yerimizin her tarafında meşe ağaçları deli gibi bırakıyor! Hala gündüz 80’e kadar ısınır, ama bu garip. Biz bu yaz sonbaharda cusp’deyiz.

Yine de, esnek pantolonlar hakkında, şimdiye kadarki esnek pantolon gibi değil, şimdiye kadarki tarzın dışına çıkmaz (çünkü her gün esnek bir pantolonlu bir gün olabilir) ve şu anda SENITA’nın yanlarında sahte deri ile yeni bir çifti üzerine gözümün var.

Esnek pantolonlardan bahsetmiş, her gün bu hafta en sevdiğiniz pantolonun en sevdiğiniz pantolon olarak sizin için iyi olsun.

REKLAMCILIK

Dost canlısı mahalle güzellik bağımlısı,

Karen

P.S. Bu resmi en üstteki seviyorum, ancak Cuma’nın burnu çalışmaya başlamadan önce Cuma günü yapıldı. Şimdi tam soğuk modunda ve bu konuda çok memnun değil. Herhangi bir iyi yürümeye başlayan çocuk soğuk ilaçları veya ipuçlarını biliyorsanız, lütfen paylaşın. Burada çok mutsuz bir bebek var.