Makyaj yanı sıra temyiz Blog Monday Poll, Vol. 476

Yani … Pazartesi anketi nedir?

Peki, tam anlamıyla bir anket değil. Düzenli olarak gelişen (gelişen?), Biraz rastgele kaygılar listesi, son 10 (!) Yıl boyunca her pazartesi sabah ziyaretçilere koydum. (Beyniniz için bir Kickstart gibi.) Yorumlardaki cevaplarınızı okumaktan her zaman zevk aldım ve ayrıca benimkileri okumaktan zevk alırsın umarım.

1. Hiç gülümsemenizi aynada uyguladınız mı?

Kesinlikle var! Ortaokulda fotoğraf gününden önce bunu yapmayı unutmayın.

Dudaklarımın takip edildiğinde ortaya çıkan gamzaları görebileceğimi sağlamak için dudaklarıma bastığım bir gülümsemeye çalıştım (bunu yaparken, yaptığımda filipino teyzesi gibi görünüyorum!), Orada Gülüyormuş gibi görünen büyük bir dişlek sırıtış olan bir gülümsemeydi, “hahaha!” Cray’a baktım.

REKLAMCILIK

2. Duyduğun son ayar neydi?

Chris Cornell, dünyayı ilk solo albümünden, Euphoria sabahı değiştiremez.

Son derece beatles-esque.

3. Şort, etek veya uzun pantolon?

Şort, homie! Eteklere değilim … Kısa belli oluyorum, bu yüzden göğüslerimin altına biniyorlar, yanı sıra pantolon, A.K.A. bacak hapishaneleri hakkında tam olarak nasıl hissettiğimi anlıyorlar.

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Kazak ??

42 $

Şimdi satın al

4. Tam olarak değişiklikle ne kadar iyi sunuyorsunuz?

Ek olarak 10 yıl önce yaptım, yanı sıra, düzensiz değişiklikleri öngörülemeyen değişikliklerden daha iyi olduğuma inanıyorum, ancak bu kadar uzun süredir hayatın bu kadar rutin olduğu için bu kadar büyük olduğu için bu kadar iyi olduğuna inanıyorum. fakir bir şey.

5. En son ne zaman kirpik kıvırıcınızı temizlediniz?

Eğer Shu Uemura Bigucer hakkında konuşursak, birkaç hafta önce emekli oldum … kız, bunun için orijinal cevabı bile anlamak istemiyorsun. Yıllardı.

Ama geçen Cuma günü yeni Surratt kıvırıcılığımı temizledim!

Umarım birileri bu hafta sizin için bir yemek pişirir (en iyisi değil mi?). Bu olmazsa, umarım fosforlu kaleminiz, çakıl taşlarının yanı sıra yavruların yanı sıra bebeklerin yanı sıra, Ryan Gosling’in kullandığı aynı naziklikle aynı nazikliği ile öper umarım.

Tamam, birisi çılgın bir ruh hali gününde. ısı olması gerekiyor. Ofisim zaten pişiriyor …

REKLAMCILIK

Harika bir tatlılar var. Sonra konuşuruz!

Dost canlısı topluluk temyiz bağımlısı,

Karen