Glitterınızı Mac DazzleshAdows’u seçin

10 Mac Dazzleshadows’un üçünü Bangin’in fantastik koleksiyonundan (her biri)
Oh, parıltı … Tek istediğim, ışıltılı şeyleri giymek! Glitter, makyajın Disneyland gibidir, ancak her zaman pürüzsüz bir yolculuk değildir.

Mac DazzleshAdows, glitter düzeltmenizi kolaylaştırır, çünkü iyi boyutlu glitter lekelerini pigmentli bir tabanla birleştirirler.

REKLAMCILIK

Mac Bangin ‘fantastik koleksiyonunda 10 yeni Dazzleshadow Shades var, hepsi kalıcı olan ve burada üç tanesi: duramıyorum Isa derinden derinden mor; ateşi, pembe parıltılı derin mavimsi bir mor hissedin; ve açık mavi parıltılı bir mor olan fiziksel olsun.

Dazzleshadows, sadece ışıltılardan çok daha fazlasıdır; Sadece ışıltılar. Aslında preslenmiş bir toz formülünde minik parlaklıklar var (burada onlara başka bir bakış).

Bazen kötü bir kızı dumanlı gözünü severim ve bu görünüm, siyah bir tabanın üstüne katmanlıdır. Bazı durumlarda, siyah bir Kohl astarıyla, siyah bir krem ​​gölgesi ya da kirpik çizgilerimden siyah bir gölge çubuğu ile başlayacağım. Öyleyse, züpheki DazzleshAdows’tan birini patlatacağım ve maskara ekleyeceğim.

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Kazak ??

42 $

Şimdi satın al

Tıpkı böyle ve gevşek glitter kavanozuyla mücadele etmek zorunda kalmadan, gürlemeye hazırım. Sadece siyah deri ceket ve motosiklet ekleyin.

Soldan: Mac fiziksel olsun, ateşi hissedin ve duramaz
Sparkly, pigmentli ve ışıltılı, Dazzleshadows düşük bakım gerektiren eğlencedir (en azından, parıltı için düşük bakım). Kentsel bozunma moondust gölgeleri ve / veya Nars Hardwired Gölgeleri seviyorsanız, bahse girerim Dazzleshadows’u da beğenirsiniz.

Muhtemelen UD’nin mozası için daha yakın olduklarını düşünüyorum … Glitter parçacıkları büyüklükte daha yakın (sanırım Nars Hardwired, Flechs’in daha ince) – ama tam olarak çok büyük değiller. Demek istediğim, bu pırıltılar hala genel glitter ölçeğinin küçük tarafında … 1999 nsync konseri giyersen glitter gibi değil, lol!

Bunlarla birlikte çalıştığımda, önce gözlerimi yaparım, sonra daha sonra temizleyin, çünkü parıltılı parçacıklar yüzümün tepelerinin ve vadilerinin etrafında yürüyüşe çıkmayı sever (bu bir tek yol).

Biraz fallout var, bu yüzden temizlik için faydalı bir makyaj yapıyorum ve neşeli şekilde gidiyorum.

REKLAMCILIK

Düşük telaşlı glitter vermek gibi hissediyorsanız (Güz, Glitter ile oynamak için müthiş bir zamandır), Mac Dazzleshadows her biri 18 $ ve şimdi kullanılabilir.

Dost canlısı mahalle cazibe bağımlısı,

Karen