BrioGeo şimdi Ulta!

Şimdi Ulta’yı görmek için bir neden daha var!
Bekle – bekle! Şimdi Ulta Cartımı doldurmak için henüz bir nedenden geldim, çünkü şimdi Ulta’da BrioGeo saç ürünlerini getirdiler.

Yessss! ?

REKLAMCILIK

Birkaç ürünleri oldukça iyi bilinmektedir, nazik olun, nazik avokado + kivi mega ıslaklığı süper yiyecek maskeleri yanı sıra umutsuzluk yok, onarımı! Derin şartlandırma maskeleri. Her ikisi de 2020’de okuyucunun seçenek ödüllerinin yanı sıra okuyucunun seçenek ödüllerini de kazandı.

Nazik olun, nazik olun Avokado + Kivi Mega Islaklık Superfood Mask, ıspanak, Chia tohumları ve kakao çekirdeği tereyağı vardır.
Ancak marka, büyük olasılıkla en iyi saç bakım ürünleri için kıvırcık, dalgalı ve dokulu saçlar için anlaşılmıştır; Zihin, tüm saç türleri için ürünleri var.

“Temiz bir çizgi” hakkında düşündüler (hava tırnakları, çünkü gerçekten “temiz” güzellik endüstrisinde ne anlama geldiğinin standart bir anlamı olmadığı için), her şeyin vegan, zulümsüz, glütensiz ve Sülfatlar, silikonlar, parabenler, yapay boyalar, DEA’yı ve ftalatları atarlar. Bu iyi. Bunun yerine, neyin telefonlarını, doğal yağların, vitaminlerin yanı sıra antioksidanların özel bir karışımı olan Nova Kompleksi’ni aradıklarını entegre ediyorlar.

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Kazak ??

42 $

Şimdi satın al

Kurucu, Nancy Sicim, finansta çalışmak için kullanılmakta ve annesini bir arabada ve kamyon kazasında trajik olarak kaybettikten sonra işe başladı.

“Bu derin kaybı dünyamı değiştirdi ve aynı şekilde, aynı zamanda yeni anlamları keşfetmek için ruh-arayan bir yolculuğa başlamak için beni etkiledi. Bu yolculuk, beni en sevinç ve mutluluk getiren hatıralarla yeniden bağlanmamı sağladı: Gençken annemle geçirdiğim zamanlar, kendi güzellik tedavilerinimize ev mutfak alanımızdaki sıfırdan (annesinden keşfettiği bir şey) Kırsal Batı Virginia’da büyüyor). ”

– Nancy Swine, Creator ve BrioGeo CEO’su (Resmi BrioGeo PR’den)

Dalgalı ve kıvırcık kızlar için ürünleri için mükemmel bir üne sahipler, yanı sıra, umutsuzluğun tamir etme çalışmalarını kullanmadıklarını ve hoşuna gitmedi. Zengin henüz hafif, yanı sıra, ne olursa olsun, son derece kuru uçlarımı nemlendirir.

Kuru, kırılgan, renkli veya aşırı işlenmiş saçlar, umutsuzluk yok, onarım! Derin iklimlendirme maskesi, kuşku yağı, B-vitaminlerin yanı sıra ıslaklığı ve susamış saça hidrasyonu getirecek alg özü vardır.
Benzer şekilde bu birkaç şeyi denemek için stoklandım …

Nazik olun, nazik olun Avokado + Kivi Mega Islaklık Superfood Maske (36 $): Çevre dostu smoothies, bu derin şartlandırma maskesi, antioksidan kivi içerir (yüksek düzeyde C vitamini ile bilinir), ıspanak özleri ve zengin avokado yağı, yanı sıra tüm saç tipleri üretilir.

Curl Charisma Rice Amino + Avokado Şampuanı (24 $): Sıyırma olmadan kıvırcık saçları temizleyen bir nemlendirici şampuan. SHEA tereyağı ve saçları ağırlığını düşürmeden yumuşaklığı geliştirmek için avokado yağı da içerir.

Curl Charisma Pirinç Amino + She Kıvrılma Klima Klima (24 $): Saç manikülünü mühürlemek için pirinç amino asitleri ile dolu bir nemlendirici saç kremi, aynı zamanda üniforma buklelerinin oluşumunu motive etmek için frizz-neden olan nemi ve fermente edilmiş domatesleri kilitleyin.

Curl Charimsa Rice Amino Bırakma Creme (20 $): Bir nemlendirici yanı sıra hafif, çok yönlü bekletme.

BrioGeo’ya aşina mısın? Eğer öyleyse, ürünleri hakkında ne hissettiğinizi tam olarak anlamama izin vermeniz gerekir!

REKLAMCILIK

Dost canlısı topluluk güzellik bağımlısı,

Karen

P.S. TGIF! ?