Bu Lancome Sulu Çalkalayıcılar Ne Kadar Sevimli?

bu sulu çalkalayıcıların sevimli değil mi?
Farklı güzellik bloglarından bahsedilen dudak tedavisi yağları, son zamanlarda çok iyi bir anlaşma yaptığım ve onları merak ediyordum … ama ne olursa olsun, onlara bir deneme yapmak için gitmedim.

Şimdiye kadar.

REKLAMCILIK

Bu Lancome Sulu Çalıcıları (21 $) birkaç nedenden dolayı denemek isterdim. İlk önce, süper süper sevimli.

Onlar ciddi bir şekilde gördüğüm en tatlı dudak ürünlerinden birkaçı.

İkincisi, iki fazlı formül (yağın yanı sıra pigment de yerleşir, böylece bunları kullanmadan önce bunları birlikte karıştırırsınız).

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Kazak ??

42 $

Şimdi satın al

Sadece ben mi, yoksa bunlar mini karışık içki çalkaları gibi görünüyor mu?
Bunlara hızlı bir titreme sağladıktan sonra, rengi uygulamak için kullandığınız sevimli bir bit yastık aplikatörü var.

Öyleyse … gerçekten, bunların sevimli olduğuna inanıyorum. Öyleyse sevimli! Sadece yazın için mükemmel oldukları gibi, bu süper parlak görünüşü dudaklarınıza getirebileceğiniz, ancak aynı şekilde petrolü içerdiğinden, gerçekten nemlendirirler.

Parlak olsa bile, çok fazla parlaklık gibi hissediyorum, gerçekten nemlendirilmiyor. Ancak bunlar nemlendirilmelerinin yanı sıra parlak ya da yapışkan olmadıklarından beri güzel.

Tahmin edebileceğiniz gibi, yağdan beri biraz yağlı bir his var, ama onlar yağlı değil ya da böyle bir şey değiller. Denedim diğer dudak ürünlerinden farklı olarak hissediyorlar.

Yastık aplikatörüne daha iyi bir bakış
Burada sahip olduğum iki renk apri-sevimli (bir şeftali / kayısı) yanı sıra Pinky Berry hikayesi.

Dudaklarımda, Apri-Cute oldukça saf; Bir ton pigment görmüyorsunuz, ancak bunun için bir yerin yanı sıra bir zaman var. Ve Berry Tale, gerçekten parlak, oldukça pembe bir dudak rengidir.

Apri-sevimli lancome sulu çalkalayıcı giyiyor

Berry Tale’de Lancome Sulu Shaker Giyen
Bunların süper düşük anahtar makyaj günleri için harika olduğuna inanıyorum. Sadece işe gittiğimde, çok fazla makyaj yapmak için fazla zamanınız yoksa, kesinlikle bu sulu çalkalayıcılara, bir dudak balsamı için ulaştığım kadarıyla, bunun yerine bunları seçmem Daha fazla parlaklık istediğimde dudak balsamı.

Apri-sevimli Lancome Sulu Çalkalayıcı
Berry Tale’de Lancome Sulu Çalkalayıcı
Bu sulu çalkalayıcılar hakkında gerçekten taptığım bir şey var. Demek istediğim, bir ton makyajım var, bu yüzden, özellikle benzersiz olduğuna inandığım bir ürüne rastlamadığım kadar sık ​​değil.

Bu, her gün gibi yeni bir ürünle (HAHA) gibi sonbahar yapmadığımı belirtmemek, ancak bunların sadece çok sevimli olduğuna inanıyorum. Bana göre, eğlenmek, makyajı sevmemin çok büyük bir nedeni var – sadece etrafta oynamak için günümdeki birkaç şansdan biri! Ne zaman eğlenceli bir twist koyan bir ürün görsem, bir başparmak yukarıya vermeliyim.

Bu sulu çalkalayanların oldukça benzersiz olduğunu itiraf etmeliyim
Yine de, son derece meyveli bir koku (sadece bir kafa) sahip olduklarını söyleyeceğim. Neredeyse çocukların öksürüğü şurubu ya da meyve atıştırmalıkları gibi kokuyorlar – bunu biliyorsunuz, bu yapay olarak harika meyveli kokusun, bu yüzden bana çocukluğumu hatırlattığından Ben hiç! Ancak son derece gözle görülür, bu yüzden bunu size yönlendirmeyi umuyorum.

Bunlar çok tatlı!

REKLAMCILIK

Merak ettiğiniz durumda, derinlikte (bu yazıda daha fazla ayrıntı) // mac soft servisinin yanı sıra saucy’nin yanı sıra (bu yazıdaki değerlendirme ve bu yazıdaki değerlendirme) // ile ilgili olarak seks maskara // becca parıldayan cilt perfektörü şampanya POP // Tigerlily’de Becca aydınlık allık döktü.

Lancome sulu çalkalayıcılar şimdi Sephora’da 21 dolara sunulmaktadır.

Bunları veya diğer dudak yağlarını denediyseniz duymak istiyorum. Bütün bu dudak yağı bir şey için yeniyim, bu yüzden düşüncelerinizi duymak istiyorum!