Tırnaklarında ne giyiyorsun? Essie Pret-a-sörfçü önerebilir miyim?

iki kat essi pret-a-sörfçü oje giyiyor
Gerçekten sörf yapmaya devam etmek için bir sonraki en iyi şey değil (ancak yakın!), Kremalı Mavi Essie Pret-a-Sörfçü, mavi tişörtündeki kedilerin okyanusunun ortasında evde en iyi şekilde görünüyor.

Bu güneşli 8,50 $ Marine Blue, New Essie Summer 2015 koleksiyonundan geliyor ve şimdi çevrimiçi ve salonlar, charm mağazaları, Nordstrom ve Ulta’da bulabilirsiniz.

REKLAMCILIK

Le Sigh … bir longboard için ne veremeyeceğim, hafifçe yuvarlanan (3 metrelik) dalgalar ve sıcak tropikal sular …

Bekle – En son sörf yaptığım zamanı bile hatırlayamayacağımı ya da bu konuda, son bir su kütlesindeyken bile hatırlayamayacağım.

Anket diyor ki: Bu durması gerekiyor.

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Kazak ??

42 $

Şimdi satın al

Buradaki havaların sonunda zaten ısınacağını diliyorum. Hala burada Kaliforniya’nın bu kısmı için garip olan Novato’da kazak takıyoruz. İç tropik sörfçü kızım, 80’lerin ortalarında çok daha fazla güneş ve temps istiyor.

Her biri, bu maviden bu tonu oldukça seviyorum (parlaktan biraz moodier) ve sadece kısmen giydiğim kedi tişörtüyle çok iyi gider.

REKLAMCILIK

Gömleğin konuşması, sevmiyor musun? BFF Jen benim için geri bir yol var. Ne yazık ki, hala mevcut olduğunu sanmıyorum.

En son Pare-A-Sörfçü giydiğimde, üssü ya da üst kat olmadan giydim (1. Çünkü ben tembelim ve 2. Polonya’ımı çok değiştiriyorum). Temel veya üst kat olmadan bile, olsa da, iyi tutar. Dördüncü günde küçük cipsleri görmeye başladım, bu yüzden oldukça dayanıklı şeyler.

Essia Pret-a-sörfçü oje iki karyolası giyiyor
Salı günleri bu konuda pençelerinde ne giyiyorsun dostum? Seberler ve sadık asistanları sorgulamak istiyor.