Napolyon Perdis Venüs Cilt Yenileme Temizleme Yağının Rebirth: Bir tanrıça için yeterince iyiyse …

Napoleon Perdis Venüs Cilt Yenileme Temizleme Yağının (39 $) yeniden doğuşu, şu anda çevrimiçi ve Neiman Marcusthis Makyajı Temizleme Yağını Çıkarma Plasenta’da O…

İlk başta, bu gerçekten beni gerçekten korkuttu. Matrix’te bu sahneyi düşündüğünüzde, bu baklalarda çiftlenen tüm insanları gördüğünüzde ya da yaşlı – @ SS vampirleri yenidoğanları boşalmaya aradığında, çünkü bir klan savaşı için ekstra güç veriyor …

REKLAMCILIK

Her kimse! Aşırı aktif hayal gücü çok mu?

Ne hakkında konuşuyorduk? Temizleme yağı??

Napolyon perdis yeniden doğuşunu, Venüs Cilt Yenileme Temizleme Yağının (4,9 oz için 39 $) kullanmak için, cildiniz kuru iken yüzünüze küçük bir miktar uygulayın (Cildinizi ilk önce suyla nemlendirin – bu anahtardır), masaj yapın ve sonra suyla durulayın.

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Kazak ??

42 $

Şimdi satın al

Tüm plasenta şeye gelince … Malzemelerde kullanılan tür Marine Plasenta denir.

Ve bilgi güç olduğundan, “Plasenta”, özellikle “Marine Plasenta” hakkında hızlı bir arama yaptım ve görünüşe göre, genellikle güzellik ürünlerinde bir nemlendirici olarak kullanılan bir bileşendir (işleri kurumadan korumak için kullanılır). Somon yumurtalarından (kaynak ve kaynak) türetilmiştir.

Kim biliyordu?

Sadece biraz rastgele Perşembe Gece Yiyecekleri Düşünceler için?

“Bu Hafif Japon Petrol Temizleyici, Lotus çiçeğinin sırları ile derinlerin gizemlerini hem de makyajın süpürülmesi hem de cildi gençleştirerek sizi bir siren kadar baştan çıkarıcı olarak bırakarak birleştiriyor. Amino asitler ve polisakaritlerle zenginleştirilmiş Marine Placenta, stresli ciltteki deniz değişimini teşvik etmeye yardımcı olur – cildinizin kusursuz görünmesine yardımcı olurken kırışıklıkların ve gözeneklerin görünümünü en aza indirir. ”

– şişeden

Temizlik yağının kendisine gelince, işe yarıyor! Çok kalın, zengin ve güller gibi kokuyor ve işi bitirdi. Su geçirmez astar ve maskara gibi kaldırılması zor şeyler de dahil olmak üzere her şeyi ortadan kaldırır.

REKLAMCILIK

Kesinlikle sevdiğim DHC’nin derin temizlik yağı gibi hissediyor ve gerçekleştirir (bunu gözden geçirmeye anlamıyorum, ama her yapmayı her hatırladığımda, genellikle bir şişeyi bitirdim.).

Kombinemiz Kuru / Yağlı Cilt, Venüs’in yeniden doğuşuna iyi yanıt verir, ama sanırım DHC’nin yağını tercih ederim. Bundan hoşlanıyorum, özellikle pembe parfüm. Başka bir seçenek, ama bence DHC’nin biraz daha nemlendirici olduğunu düşünüyorum ve cildimin alabileceği neme ihtiyacı var.

Eğer ilgileniyorsanız, Napolyon Perdis, Venüs Cilt Yenileme Temizleme Yağının Rebirth’i çevrimiçi olarak ve Neiman Marcus’ta bulunmaktadır.