Bu gece, Karen ve Tartelettes, Yeni 12-Pan Tarte Tartelette Göz Farı Paleti ile Bahar

ile 44 Tarte Tartelette Paleti
“Tartelette” kelimesini duyduğunuzda küçük, lezzetli tartları düşünüyor musunuz?

Çünkü ben yapıyorum.

REKLAMCILIK

Ve ben sadece bunlardan birini düşünmüyorum. Onlarca onlarca farklı lezzetlerde düşünüyorum, ama bunun çok sıradışı olduğunu sanmıyorum. Yani, kim sadece bir tart yiyecek, değil mi? Çılgın insanlar, bu kim. Beş ya da altı tane yerim ve sadece hızlı ateş bile nefes almadan onları ağzıma fırlattım, çünkü bu kadar yuvarlandım …

“Tartelette” terimi, başarısızlıkla burada kullanmaya çalıştığım gibi, aslında TARTE’DEN YENİ BİR Mat-Matte 12-Pan Nötr Göz Farı Paleti’nin adıdır.

Aynı zamanda tarte hayranlarını çağırıyor. Yani hayır, bir tartelette küçük bir tart değil (ya da mı?); Bir grup için bir bant için bir yedek şarkıcı değil, çünkü bu tamamen yasal bir şey (“ve şimdi, Karen ve Tartelettes, Yaaay!” Diye sıcak bir karşılama verin. “).

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Kazak ??

42 $

Şimdi satın al

Tartelette paleti tatillerde çok şey giydim, çünkü nötr ve mat olan renkler aile zamanı için idealdir ve “Neden gideceğiniz gibi giyiniyorsunuz? diskoya?”

Ayrıca, kanunlarınızla köpekbalığı tankını görüntülemek için şiddetle tavsiye edilir (OMG! Dahalarınızla dört saatlik köpekbalığı tankına kadar oturana kadar yaşamadınız.), Akşam yemeğinde üçte iken geri dönün ve brunch’a gidin. Yeğenleriniz ve yeğenlerinizle – sadece düzenli, her gün yanlış kirpik ve kırmızı dudaklar gerektirmeyen günlük aile şeyler.

REKLAMCILIK

TARTETETTE SOL’UN SOLUCULARI: Tamamen Özgür Ruh, Doğanın Gücü, Hayalperest ve Çok Tasker

Bakıcı, doğal güzellik, en iyi arkadaş ve bombshell

Süper Anne, Gezgin, Power Player ve Fashionista

TARTE TARTELETTE Amazoni Kil Mat Paleti (44 $)

Sınırlı Üretim ve Tarte’nin Bahar 2014 Yıldönümü Koleksiyonunun Bir Parçası

44 $ için 12 $ Hepsi yeni tonlar (0.053-Oz. Tavalar) ılımlı derecede pigmentli nötr mat göz farı sıcak krema tamamen ücretsiz ruh, ışık nötr doğanın kahverengi kuvveti, sıcak kahverengi hayalperest, koyu grimsi kahverengi çok tasker, serin soluk pembe bakıcı, leylak rengi doğal güzellik, orta erik en iyi arkadaş, koyu erik bomba, serin fildişi çok anne, sıcak açık kahverengi dolaşıcı, serin taupe güç çalar ve grimsi siyah fashionista.

Tarte’ye göre, renkler gerçek kadınları kutlar ve “tıpkı senin gibi gerçek tarteletlerden ilham aldı.”

Tüm gölgelerin tümü, Tarte’nin en sevdiği malzemelerden biri olan Amazoni Kil, bu gölgelerin uzun süre dayanmasına yardımcı olması bekleniyor. Ve yaparlar! Onları astarla taktığımda, benim için 6-8 saat sonra sürüyorlar.

Zarif, kolay karışımlı formül sorunsuz şekilde uygulanır ve ince çizgilerimi vurgulamaz. Ne yazık ki, bu renkler, eğer herhangi bir anlam ifade ederse, bu renkler harmanlanması kolaydır. Aşırı harmanlama bu paleti ile benim için gerçek bir konudur ve kendimi geri çekmeye zorlamak zorundayım, renkler çamurlanmaya başlar. Bu, nötr göz için ideal, sadece bir veya iki gölgeyi içeren görünüyor.

Bazı ılımlı falaf bekleyin, bu yüzden önce gözlerinizi yapmak isteyebilirsiniz ve sonra temizleyin.

Buna devrimci bir mat palet diyemezdim, ancak zulümsüz makyajı ve kolay gözü seviyorsanız, bir seferde bir veya iki gölgeyle (karmaşık görünümlere karşı dört veya beş gölgeler ve süslü gradyanlar).

Tatiller, pazar brunchları ve düz tembel günler için mükemmel.

Fiyat: 44 $
Müsaitlik: sınırlı sayıda ve şu anda çevrimiçi ve tarte sayaçlarında kullanılabilir
Makyaj ve Charm Blog Değerlendirme: B +

Dost canlısı mahalle cazibe bağımlısı,

Karen