Mac bir kitap romantizm dörtlü bir kitap romantizm, her ikisi de sıcak ve suckal

, gözlerimdeki yeni Mac bir kitap romantizm Quad (40 $) kullanarak birçok orijinal yaşam ilişkisi gibidir.
Fabio, Dahling, beni şimdi al! – Bilgisayarın için, bu açlığı ruhumun derinliklerinde yanarken tatmin edebileceğinden emin olmak için.

YUP, yeni Mac, bugün internette tanıtılan bir kitap romantizm koleksiyonu ve çok büyük.

REKLAMCILIK

BÜYÜK!

Her ikisi de, markanın düşme için büyük serbest bırakılması, özellikle de ürün sayısı, özellikle de göz farı açısından önemli olan gerçeği açısından büyük.

Bir kitap romantizm quad göz gölgeler Soldaki koyu kahverengi tavada saat yönünde: karanlıkta dans, fantezim, zenginlerimin yanı sıra yükselen tutkular
Çok fazla mu? Ben. Başlamak için bir yer arıyorsanız, Lusty Makeup-Lovin’in, koleksiyondaki tercih ettiğim dörtlülerimden birine doğru yönlendirin, uygun bir kitap romantizm adlı (40 $).

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Kazak ??

42 $

Şimdi satın al

Soldan: benim fantezim, şehvet sonbahar, karanlıkta dans, yükselen tutkular

Bu, neredeyse herkesin giyebileceğine inanıyorum çünkü renk sıcaklığı tabanlarını iyi kapsıyor. Daha sıcak zeytin, fantezim (en hafif gölgem), yanı sıra, Quad’in soğutucu tonlu elemanları ile iyi bakiyedeki yükselen coşkunlarda (en karanlık gölge) olan altın pearl’ınız var. Karanlıkta kahverengi dans.

Bu sıcaklığın yanı sıra, birçok farklı cilt tonuyla oldukça belirgin hale getirebilir.

Burada, karanlığın yanı sıra, alt kirpik hattımın yanı sıra, dış köşelerde, kapaklarımın ortasındaki sonbaharda, iç köşelerdeki fantezimdeki sonbaharda olan sonbaharda yaşadım.
Aynı şekilde Mac Town Allık kullanarak (ayrıca bir kitap romantizminden) yanı sıra Julie’de Nars Audious Ruj …
Mac bir kitap romantizm dörtlü
Biri, karışımın yanı sıra sıcak ve sıcak bir şekilde başlamanın yanı sıra, no. Onlar bana ayrılmamış ya da uyumsuz görünmüyorlar. Bu gölgeleri birlikte giydiğimde, iyi bir şekilde uyduğuna inanıyorum. Son derece Zen …

Heck, eğer günlük hayatımda bakiyeyi başaramazsam, en azından bu dörtlü kullanan makyajımla başarabilirim. Ommmmm …

REKLAMCILIK

Olive, Levana, Brown’ın yanı sıra kömür çevre dostu da aynı şekilde, olağandışı yanı sıra canlandırıcı gibi görünüyor. Tipik siyah / gri / koyu mavi / erik değil, Smokey sonbahar paletlerinin yanı sıra dörtlüler de harika bir anlaşma görüyoruz. Burada, tüm o seksi, kurumsal sigara içmeyi alırsınız, ancak derin siyah olmadan alırsınız, ki, düzensiz bir çöreğin yanı sıra deri ceketin yanı sıra son derece “harika bir kadın” olduğuna inanıyorum.

Fiyat: 40 $
Müsaitlik: Sınırlı Sürüm, şimdi MacCosmetics.com’da İnternette sunulan; 21 Ağustos’ta mağazalara, ayrıca eylül ayında uluslararası olarak
Makyaj yanı sıra güzellik blog derecesi: a

Dost canlısı topluluk güzellik bağımlısı,

Karen