Cumartesi Sörf, 30 Aralık 2017

Bunlar benim yedek gözlüklerim. Onlar bebe ve 10 yaşında.
Tamam, böylece, ne kadar önce, sonsuza dek yeni gözlük çerçeveleri almak istediklerini biliyor musun?

Onu koymaya devam ediyorum çünkü kanepelere ve görünüşe göre gözlük çerçevelerine taahhüt eden en zor zamanım var, ancak kontrolümün ötesindeki olaylar nedeniyle bu hafta işler (gözlüklerimi kaybettim), bu yüzden bugün yeni bir çift almam gerekiyor.

REKLAMCILIK

Demek istediğim, evde bir yedekleme çifti var, ama çok güçlüler ve onlar 10 dakikadan fazla takarsam bana bir baş ağrısı verir, bu yüzden yakında optometriste gidiyorum.

Costco’yu kontrol ettim, ama her şey üzerinde çok fazla bling vardı. Biri, Kaiser’i, sigortumuza sahip olduğumuzda, daha az bling-y gözlükleri için kontrol ettiğimizi öne sürdü, bu yüzden gidiyorum.

Web sitelerinin etrafında göz attım ve bugün deneyebileceğimi umduğum bazı sevimli Kate Spade Çerçeveleri gördüm.

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Kazak ??

42 $

Şimdi satın al

Yani, bu bir şey değil mi? Sonunda yeni gözlüklerim var. Yeni gözlük, Yeni Yıl!

Bunun hakkında, buna inanabilir misin? Zaten 2018? Vay, sadece kontrollerime 2017 yazmaya alıştım …

Yarın gece bir şey mi yapıyorsun? Bebek ve ben hala soğuk algınlığımızdan kurtuluyoruz, bu yüzden bizim için çince yemek yiyimi alıp evinde peynirli hareket resimlerinin keyfini çıkarmamız için lobicilik sekmeleri ve El Hub’u lobicing. Bu benim için en iyisi geliyor. 2018 döndüğünde rahat, konforlu ve doldurulmuş olmak istiyorum.

Mariah Carey’in Yılbaşı Gecesi’ni tekrar dene’yi görmek konusunda biraz kesintisiyim. Geçen yılın bütünü tümü hatırlıyor musun? Beni tanıyorsun, ben MC takımıyım, bu yüzden umarım parktan vurur.

Öte yandan, bu hafta çok fazla okuma yaptım. Beatriz Williams (Hızlı Okuma) tarafından Wicked City adlı bir romanı bitirdim ve Megan Miranda’nın en iyi yabancısının denilen bir cinayet gizemi başladım.

İçeri girmek beni bir süre götürüyor. Ben yedi bölümüm ve … iyi, umarım yakında kalkar.

İyi bir şey okuyor musun? İşte bu hafta gözümü yakalayan bazı makaleler …

Son 48 saati, genellikle cilt bakımını kapsayan bir blog, ancak bazen makyaja giren bir blog yaptım. Chris, Chris, temyiz endüstrisinde de çalışan bir üniversite öğrencisidir ve uzun, derinlemesine yorumlar. C vitamini için derinlemesine rehberini gerçekten takdir ediyorum ve temiz, sofistike ürün fotoğrafçılığını seviyorum. Görsel olarak ilham alıyorum.

Claire’dan kendiniz veya başkaları için herhangi bir makyaj yaptıysanız, bu ürünlerin asbestlerden (!) Oluşabileceği bir şans var.

Kozmetik test cihazlarından kaçınmak için başka bir neden: dışkı malzemesi ile sonuçlanabilir mi? yüzünde.

Bu üç yaşındaki yürümeye başlayan çocuk gölgesini, lisedeyken yaptığımdan 100 kat daha iyi karışıyor.

Netflix’te bisikletin tadını çıkardın mı? Zindanlar ve Dragons gibi Southland’a benzeyen garip bir öncül …. Smith, günümüzde bir polisi oynuyor, alternatif evren l.a. Dünyalarındaki her şey, her yerde büyülü yaratıklar hariç, bizimkilerimizle hemen hemen aynı. Periler, elfler, orklar var ve bir ejderha gördüm? Bir sahnede arka planda uçan. Karışımda lotr gibi. Bunu sevdim. Gerçekten bu tür bir şeye sahip olmasanız bile, makyaj için tadını çıkarın. Çok fazla karmaşık, karmaşık bir görünüm var, ork ve elflerin aramızdaydı.

Henüz yeni bıçak runner sinema filmini görmedim, çünkü neden yeniden yapılması gerekmeyen bir şeyi yeniden tasarlamalısın? Her neyse, hala bu konuda cürufluyum, ama bu hikayeyi filmi hizmet veren makyaj sanatçılarıyla ilgili okuduktan sonra, onu görmek istiyorum. Gibi.

Modern Sanat Müzesi’nde KIM’in Para Çivileri Nasıl Yaralandı?

11, 2017 yılında hedefte bir sürü popüler temyiz ürünleri

Hayır, çok daha fazla selfies ve muhtemelen, Kraliyet ailesine evlendiğinde Meghan Markle için çok daha karanlık ya da renkli oje yok … Ouch. Oje bir bummer, ahbap!

REKLAMCILIK

Kitaplarda neredeyse başka bir yıl, arkadaşım. Bu son iki günün son iki gününü iyi yapalım.

Dost canlısı mahalle temyiz bağımlısı,

Karen